Kaj je za vaše astrološko znamenje pomembnejše od seksa?

Kaj je za vaše astrološko znamenje pomembnejše od seksa? (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2020

Večkrat se pošalimo, da je košček torte lahko boljši od seksa, ali pa da je imeti prost dan bolj orgazmično kot orgazem sam.

Za katero stvar pa ljudje dejansko mislimo, da je boljša od seksa? O tem bi lahko veliko povedalo vaše astrološko znamenje, a samo vi boste vedeli, če je v tem kaj resnice, kajne?

Vodnar

Zelo pomembna vam je družba prijateljev in družine, od katerih pričakujete nenehno potrditev. Ker pritisk in stres slabo vplivata na vas, je vse, kar potrebujete, spodbuda ljudi, ki vam veliko pomenijo. Če vas fant / punca ne podpira, lahko na kakršnokoli skupno prihodnost kar pozabi.

Ribi

Smeh do solz je ribam boljši od seksa. Ne marate nerodne tišine in praznih pogovorov, ampak ste radi v družbi ljudi, ki vas znajo tako nasmejati, da vmes pozabite dihati.  Za partnerja ne bi nikoli izbrali nekoga brez kančka smisla za humor.

Oven

Ko izbirate partnerja, veste, da morate poiskati nekoga, s katerim se bosta povsem poklopila – na čustveni in seksualni ravni. Pričakujete partnerjevo popolno predanost in željo, da bi z vami preživel čim več časa. Polovičarji vas ne zanimajo.

Bik

Za bike je najpomembnejša zvestoba. Že samo misel, da je vaš partner morda hkrati zavezan še komu drugemu, vas žalosti. Hočete namreč, da iskreno ljubi samo vas in da vam zagotavlja, da ste zanj edini / edina.

Dvojčka

V življenju želite biti obdani z ljudmi, ki vas popolnoma sprejemajo. Če vas bo kdorkoli poskušal spremeniti, ga boste po hitrem postopku odslovili, saj več kot očitno ni pravi / prava za vas.

Rak

Rakci ste izjemno romantični in če se nekdo za vašo pozornost ne trudi preveč in vam ne dvori, vas ne bo nikoli osvojil. Hrepenite po večerji ob svečkah, poljubljanju v dežju in dolgih sprehodih – ni vam mar, če vam drugi pravijo, da ste klišejski.

Lev

Potrebujete nekoga, ki se bo strinjal z vami. Ko se lev za nekaj odloči, mora tako tudi biti, zato vam ni všeč, če vam kdo nasprotuje. Tudi če ste morda povsem nerazumni, pričakujete, da vas bo partner srečal "na pol poti". Ste pač trmasti in drugi se morajo s tem sprijazniti.

Devica

Za vas je ključno, da se v družbi ljudi počutite udobno in nočete izgubljati časa za nerodne pogovore ali situacije. Partnerju se želite samozavestno pokazati brez ličil, moški pa hočete brez obsodb z dekletom pred televizorjem jesti pico.

Tehtnica

Za tehtnice je v odnosu ključna komunikacija. Ker svojih občutkov in čustev enostavno ne znate utišati ali zatreti, želite v svoji družbi ljudi, ki se znajo odraslo pogovarjati. Pričakujete, da vas bodo drugi poslušali in spoštovali - tako kot tudi vi njih.

Škorpijon

Iščete ljudi, ki vam bodo tudi v težkih časih znali narisati nasmeh na obrazu. Preprosto želite nekoga, ki vas bo osrečeval. In ker res ne zahtevate veliko, ljudem, ki vam dnevov ne polnijo z veseljem, enostavno ne namenite niti minute svojega časa.

Strelec

Zveza je super, vendar od partnerja pričakujete, da včasih potrebujete tudi čas zase. Ker ste neodvisni, vas bo zadovoljila samo oseba, ki bo spoštovala vaš osebni prostor.

Kozorog

Dolgočasni pogovori vas morijo. Želite nekoga, s katerim lahko razmišljata o vesolju in se pogovarjata o politiki. S partnerjem morata biti na "isti valovni dolžini".

Povzeto po: Peace Quarters

Priporočamo