Kaj nam prinaša Sveta luna in kaj to pomeni za koronavirus?

Kaj nam prinaša Sveta luna in kaj to pomeni za koronavirus? (foto: Pixabay) Pixabay
6. 5. 2020

Že v tem tednu sem nam obeta Sveta luna, ki bo na zemljo prinesla zanimive spremembe.

"Kmalu bo Vesak- polna Luna, ki prinaša Ljubezen na zemljo, v obliki pomembnega sporočila. Luna na nebu raste, smo v času bika, ko se vse energije zlivajo na Zemljo. Najbolj Sveta Luna celega leta, ki ji pravimo Vesak, bo osvetlila nebo 7.5." je na svojem Facebook profilu zapisala šamanska astrologinja Gaia Asta.

"Vsaka Luna ima svoj natanko določen pomen. Luna v času bika, ki jo poznamo, prinese sporočilo glavnih smernic celoletnega razvoja. Vsak dan vam bom pisala smernice razvoja, ki so tokrat izredno jasne in močne."

"Tudi budisti praznujejo Vesak, polno Luno ob kateri je Siddhartha dosegel trajno razsvetljenje in postal prebujeni. Torej v času Veska prihajajo natančna sporočila, ki jih mojstri preberejo iz astroloških postavitev. V astrologiji nam ta Luna pokaže glavne smernice in usmeritve v tem letu. Pomembno je, da smo v času rasti te Lune v meditaciji, povezani z duhovnimi bitji, da prepoznamo bistvene razvojne smernice za letošnje leto."

"Na letošnji Vesak bo Sonce na 17. stopinji bika in Luna na 17. škorpijona. 17. stopinja je izredno zanimiva, predstavlja namreč prednike in vzorce, ki so po prednikih. Ker je os v znamenju bika in škorpijona, gre prav za nezavedne vzorce, ki se tičejo načina življenja in prehrane," je še dodala.