Kaj natančno pomenijo vrata 12:12?

Kaj natančno pomenijo vrata 12:12? (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2019

Včeraj pozno je Luna začela svoj novi ciklus po nebu. Ta lunina rast je toliko bolj pomembna, saj bo ob ščipu, kot pravi astrologinja, inicirala vrata 12:12.

"Bodite v notranjem miru zato, da si natančno opredelite cilje, ki bi jih radi dosegli v obdobju Lunine rasti," ob tem pravi Gaia Asta, ki sporoča tisto, kar so se mnogi že večkrat vprašali, kaj sploh pomenijo vrata 12:12. "Okoli leta 2000 so se začela odpirati vrata 11:11, to izrazoslovje poznajo mistične šole in vrata 11:11 pomenijo, da se je po celi Zemlji, globalno začelo prebujati čustveno telo in da je sočutje v odnosih postalo tisto glavno področje, katerega smo v vsem tem času uspešno krepili. Zdaj bo trojica pomembnih planetov, Urana, Saturna in Plutona inicirala miselno telo, vrata 12:12 odpirajo ...," je vse skupaj opisala astrologinja, ki je še več razložila v videu.

Naslednji ščip oziroma polna luna bo ravno na 12.12, ko bo luna v dvojčkih in ko na ta dan dobimo priložnost - skozi izredno močne enwergije ozirorma vibracije - da si ustvarimo temelje za vse tisto, kar želimo ob koncu koledarskega leta preseči.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri