Kaj prinaša bližajoča polna luna in kako direkten bo po 10. marcu merkur?

5. 3. 2020
Deli
Kaj prinaša bližajoča polna luna in kako direkten bo po 10. marcu merkur? (foto: Profimedia)
Profimedia

Retrograden merkur bo na svoji poti vztrajal vse do 10. marca 2020, po tem dnevu pa bo znova direkten. Hkrati prihaja še Ščip v ribah, ki pojasni energijo vrat 12.12, o katerih smo na naši strani pisali.

"Energijo ribjega Ščipa s pomembnimi astrološkimi položaji lahko izkoristite za zavesten korak naprej, v vaši karieri. Stvari se bodo med seboj povezovale bolj, kot kdajkoli. Vsakemu izzivu recite ja, saj boste naredili čudovit vstop v ovnovo energijo, ki odpira novo astrološko leto. Sonce prihaja v konjunkcijo z Neptunom, ob Ščipu bo v 6. hiši, kar pomeni, da bo tudi Slovenijo malo obiskal virus, vendar bo že v aprilu izgubljal svojo moč," je svoj zapis na družbenem omrežju delila astrologinja Gaia Asta, ki je še dodala, da zadnja Merkurjeva fazakaže na to, kaj moramo popraviti, "tudi sam Korona virus je nastal zaradi grozljivega odnosa do narave in drugih bitij."

Šamanska astrologinja se je v svojem zapisu tokrat dotaknila še koronavirusa, ne nazadnje pa tudi kako se bo odvijalo življenje v direktnem merkurju. "Se spomnite, vrat 12.12., že 26.11. na videju smo govorili, to je mentalna higiena in zavestna sprememba, v smislu ne ubijaj drugih bitij. Logičen korak je veganska prehrana ... Prav takat, ob Luninem mrku, 10. januarja, ko sta bila Saturn in Pluton v konjunkciji, je nastal koronavirus. Težave, ki jih prinaša s sabo epidemija, naj bi nas ozavestile, da je naravo potrebno spoštovati, kot tudi druga bitja in svetost njihovega življenja. To smo govorili in ozaveščali, saj smo jasno videli, da se človeštvo mora premakniti k veganski prehrani. Vse je resnično napisano v zvezdah, kot na dlani, le problem je, ker masa ljudi tega ne razume. Dobra novica pa je, da bo Merkur, po Ščipu začel svojo direktno pot, na zadnjih stopinjah vodnarja. Tu vidim povezavo z Venero in Uranom, ki sta ob Ščipu tudi v konjunkciji, v biku. To pomeni, da nas čaka eno super obdobje, ko se nam bodo stvari, na katerih delamo razjasnile in povezale. Naredili bomo lahko korak naprej, v svojem življenju. Planeti kažejo na to, da se je potrebno osredotočati le na naravi prijazno življenje, tako v karieri, kot tudi osebno. Za kar koli drugega, ni več časa.
Ljubezen seveda spada k naravi prijaznemu življenju in Venera, ki je vstopila v bika, nam bo to še ves mesec veselo govorila," je zaključila Gaia.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave