Kaj vas čaka v prihodnjih dneh? Numerološka napoved: Postaviti se boste morali zase!

Kaj vas čaka v prihodnjih dneh? Numerološka napoved: Postaviti se boste morali zase! (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing) Unsplash/ Khamkéo Vilaysing
8. 11. 2020

Del življenja so spremembe, katere so včasih bolj, včasih manj dobrodošle. Lahko pa bi jih poimenovali tudi nov začetek

Ne moremo klikniti ''razveljavi'' in se vrniti nazaj v trenutek našega rojstva ali v kak drug pomemben dogodek, morda odločitev našega življenja. Lahko pa spremembe povzročimo in se odločimo, da so naš nov začetek.

Zaradi 6 v 46. tednu boste poklicani postaviti se za sebe. Predvidevati je, da bo potrebno zavrniti nekoga ali nekaj, kar vam je pri srcu. Zaradi 4 v 46 pa bi se ob tem lahko pojavil strah, zato bi lahko šlo tudi za osebo, ki se je bojite oziroma je neke vrste avtoriteta.

Včasih slišimo izjavo: ''bil bi ponovno mlad, ampak s to pametjo''. No, ni naključje, da je ''mladost ludost''. Vsako obdobje ima svoj namen. Mladost lahko mine, mladostni pa smo lahko celo življenje. Kar poglejte si posnetke na socialnih omrežjih, ki pričajo o osebah, ki se v častitljivi starosti počutijo bolj agilne kot marsikateri najstnik. Življenje živijo na polno, je re?

Ni potrebno čakati, da smo stari, da bi živeli na polno. Kajti, starejši kot smo, na nek način si mislimo, da nimamo več kaj za izgubit, razen življenja. No, ta nam polzi skozi prste vsak dan – ali pa ne. Izbira je izključno VAŠA! Zato se nam ni potrebno ponovno roditi, ne potrebujemo šoka sistema ali srečanje s smrtjo – potrebujemo le sebe.

Za odločitev je potreben le en sam trenutek. Odločite se za sebe. Za svojo pot, za pot vaše duše in poslanstvo, ki je vaše. Je to sebično? Zakaj bi bilo? Bi dejali, da je poslanstvo kogarkoli namerno škodovati?  

Ko sledimo sebi, živimo svoje poslanstvo, se pojavijo nam podobni ljudje (in živali), ki nas gradijo, nas krepijo in skupaj gradimo skupnost, ki izpolnjuje. Ko se prilagajamo okolici ter osebam, ki so nam nasprotne, uničujemo le sebe. Kaj ni škoda? Vas?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi storili drugače, če bi imeli možnost?
  • Zakaj?
  • Kaj lahko danes storite, da bi popravili stanje?

UGODEN ČAS ZA

  • Kratke počitnice
  • Druženje z mlajšimi
  • Stilsko preobrazbo

Če karkoli obžalujete, si odpustite to izbiro. Ravnali ste kot ste najbolje znali.

Število življenjske poti 1

Ustavite se in občutite. Doživite. Sebe. Naj se vam prav nikamor ne mudi, tudi v službo ne. Če se ne umirimo, ne slišimo šepeta svoje duše. Čas je, da prisluhnete.

Število življenjske poti 2

Bi bilo možno, da si zatiskate oči in raje ne bi ''videli'', da vas nekdo izkorišča ter se na vas spomni, le ko nekaj potrebuje? Čas je za nova prijateljstva.

Število življenjske poti 3

Polni ste dobrih idej in zdaj je pravi čas, da jih izoblikujete. Kako bi jih lahko uresničili? Kdo vam lahko pomaga? Bodite igrivi in ne zaspite v lastnem razvoju.

Število življenjske poti 4

Opazujte s čim odlašate, prelagate ali kako drugače uporabljate (če smo iskreni) izgovore ter ugotovite zakaj je temu tako? Kaj je razlog? Je smiseln?

Število življenjske poti 5

V svoji koži se boste dobro počutili. V primeru utrujenost, se iskreno vprašajte ali se nečesa oklepate, za kar veste, da je minilo? Čas je. Varni ste.

Število življenjske poti 6

Lahko bi bili nekoliko bolj razdražljivi ali pa bi lahko nihali v razpoloženju. Prisluhnite besedam, ki jih uporabljate, ko ste jezni. Uporabite Ljubezen.

Število življenjske poti 7

Lotite se resnih pogovorov na drugačen način. Morda bi si lahko pomagali s plastičnim primerom ali primerjavo za lažje razumevanje.

Število življenjske poti 8

Notranja moč sije navzven, zato se v tem času ne naprezajte, da bi iskali / dokazali svoj prav. Preprosto živite sebe. Vse ob pravem času. Tudi prave osebe.

Število življenjske poti 9

Ne ustrašite. Če se bo na trenutke zdelo, da niha vse, tudi vi. Uporabite ta teden za spremembe, katerih se otepate. Usmerjajte jih kot vam ustreza.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM