Kaj vaše astrološko znamenje pove o tem, kako ljubite?

8. 8. 2015
Deli
Vaš element bo povedal kako ljubite (foto: Profimedia)
Profimedia

Astrologi so enotni glede vpliva zvezd na vaš odnos do ljubezni in tudi do intimnih odnosov. A bolj kot samo znamenje pri pristopanju k ljubezni vpliva element, ki mu s svojim astrološkim znamenjem pripadate: ogenj, voda, zrak ali zemlja.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

Pri ljubezni ste nadvse praktični. Pristopate z razumom in čustva držite pod nadzorom. Srečni ste z materialnimi stvarmi, ki vam prinašajo udobje. Radi imate okolja, v katerih se počutite varne - tam se lahko predate drugi osebi in njeno srečo pogosto postavite pred svojo lastno. Ko pride do ljubezni ste previdni, analitični, ker želite razumeti čisto vse - zakaj je vzdihnila, zakaj vas ni pozdravila, zakaj ni dvignila telefona. V razmerju ste vedno z glavo in srcem. Od ljubljene osebe potrebujete tudi veliko dotikov - fizični stik vam je izredno pomemben.

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

Romantični in strastni. V vaših odnosih nikoli ni dolgčas, saj ste izredno impulzivni in spontani. Včasih celo malce preveč in vas potem odnese v popolno predanost veliko prej, kot vašo izbrano osebo. To vašo predanost včasih zmoti vaš popolnoma svojevrsten um, poln domišljije in ustvarjalnega zagona, zato se lahko enostavno in zelo strastno zaljubite tudi v kaj drugega, kot le sočloveka - recimo v delo. Vaše osebnostne lastnotni vam pridejo pravi tudi, če se razmerje ne obdrži - to namreč sprejmete veliko lažje kot ostala astrološka znamenja. 

Zračna znamenja: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Flirtanje in romanca sta nujna elementa vašega ljubezenskega življenja. Nikoli ni neprimeren čas za malce spogledovanja. Krepi samozavest in je neobvezujoče - s takšnim razmišljanjem ste zato s svojimi čustvi vedno zelo aktivni. A ko pride do pravega razmerja, potrebujete več, kot samo strast - potrebujete povezavo tudi na intelektualni ravni, odnos, ki deluje kot prijateljstvo in v katerem imate lahko kompleksne in poglobljene pogovore.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Ribi

Ste izredno čustveni, intuitivni in empatični. Če je oseba, ki jo ljubite, slabe volje, boste njeno slabo voljo nemudoma ponotranjili in se ji na ta način poskušali približati, jo še bolj razumeti. Sočustvujete bolj kot vsa ostala astrološka znamenja, zato ne trpite samo svojih težav, ampak tudi težave vaših ljubljenih oseb - kar se dogaja njim, se posredno dogaja tudi vam. V razmerjih ste ranljivi, tudi zato, ker vas včasih prelisiči vaša bujna domišljija.

Vir: Sensa.si

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel