Kako bo s financami v letu 2023? TEH 5 znakov se bo reees valjalo v denarju, morda je med njimi vaš znak? Preverite!

Kako bo s financami v letu 2023? TEH 5 znakov se bo reees valjalo v denarju, morda je med njimi vaš znak? Preverite! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2022

Uf, za nekatere bo tole prav lepa novica, kajne? Za druge pa morda čas za razmislek pred pretiranim decemberskim zapravljanjem

Nekaterim znakom se bo na področju financ v decembru, januarju, februarju in do polovice marca odlično godilo!

Oven

Prva polovica zime bo bogatejša in produktivnejša od drugih mesecev. Do sredine januraja bo planet sreče, Jupiter, zelo pomagal ovnom, ko gre za finance. V tem obdobju je priporočljivo, da se ljudje, rojeni v tem znaku, lotijo dolgoročnega načrtovanja in reševanja pomembnih finančnih vprašanj. V drugi polovici januarja bo prišlo do negotovosti - težave ali spori bi lahko ovnom odnesli preveč energije, zato le previdno.

Veliki decembrski horoskop: Nekaterim znamenjem se v najbolj čarobnem mesecu v letu obeta veliko lepega, preverite, kaj si lahko obetate

Bik

Ljudem, rojenim v znamenju bika, bo zelo prav prišla utečena rutina ali oddih, a trenutno se preveč ukvarjajo s svojim poslom. Tako bo tudi med prazniki. Še posebej se bodo biki izkazali na področjih, ki zadevajo pogajanja. Prav tukaj pa se skriva možnost za večji zaslužek. Morda bodo dobili priložnost, da se zaradi dela in boljšega zaslužka preselijo v drugo mesto ali državo - v tem primeru je dobrodošel temeljit razmislek o vseh prednostih in slabostih.

Dvojčka

Še posebej v zimskem času se dvojčkom priporoča previdnost, ko gre za finance. To so zelo samozavestni ljudje, kar je odlično, ko gre za posel. Ni pa priporočljivo, da si dovolijo skreniti s poti. Prav tako je dobro pretehtati odločitve, ko gre za denar. Pomembno je, da se osredotočijo na pomembne stvari in se izogibajo tveganjem. Če za zimo načrtujejo kakšen oddih, naj se v prostih dneh ne ukvarjajo s poslom.

Rak

Občutljivim rakom se priporoča, da se bolj posvetijo aktivnostim, ki so jim pisane na kožo. V tem primeru se zna zgoditi, da tudi finančni uspeh ne bo izostal. Če se bodo odpravili na počitnice, naj ta čas izrabijo tudi za razmislek o dodatnih virih dohodka ali pa o naložbah privarčevanih sredstev. Bolje bo, da se izognejo velikim nakupom in zapravljanju denarja za stvari, ki jih ne potrebujejo. Tudi posojanje denarja pozimi ni najbolj pametna odločitev - ne glede na to, ali si ga izposodijo raki ali pa ga sami komu posodijo. Previdno.

Lev

Zima se bo za ta horoskopski znak začela z manjšimi težavami. Povsem možno je, da bo v službi prišlo do kakšnega spora ali nestrinjanja s sodelavci. V tem času je priporočljivo, da levi pozabijo na svoj ponos in trmo. Pazljivo načrtovanje dnevne rutine jim bo še kako pomagalo, da so na tekočem z zadevami. Decembra pa se bo le pojavila priložnost, da si izboljšajo prihodke ali pa da napredujejo v službi.

Devica

Previdne in natančne device bi si lahko v začetku januarja vzele malce oddiha, in sicer takega, da se odpravijo daleč stran od doma. Potrebovale bodo energijo, saj jih po zimskih počitnicah čakajo izzivi na delovnem področju, ki pa lahko prinesejo velik finančni priliv. Do konca marca bodo nekatere device imele priložnost, da v službi napredujejo. Prvi zimski meseci bodo kot nalašč za iskanje nove službe in tudi morebitnih novih začetkov.