Kako prebudite strast vašega astrološkega znamenja?

Kako prebudite strast vašega astrološkega znamenja? (foto: profimedia) profimedia
19. 6. 2021

Strast, ki je zelo močno čustvo, težko obvladljivo z voljo in razumom, je tisto čustvo, od katerega je zelo odvisno naše življenje, še posebej intimno področje. Moški si v večinoma želijo strastnih žensk, vendar hrepenijo tudi po ljubečih. Vsako znamenje pa prebuja v življenju strast na drugačen način, zato preverite, kako prebudite strast svojega astrološkega znamenja in kako strastno se predaja intimnim odnosom.

OVNICA

Ovnico njen ogenj vodi v večno strast. Tako svobodna in sproščena kot je v postelji, se ji moški težko upre, oziroma o njej še dolgo sanjari, saj s svojimi strastnimi podvigi pusti močan pečat. Če imate ob sebi partnerja, ki mu primanjkuje idej in je pasiven, ga skušajte spodbuditi, da vam sledi. Saj preveč strasti v spalnici lahko prinese več prepirov v vsakdanje življenje. Ovnica bi, da obrzda svojo strast morda ob sebi potrebovala bolj nežnega in umirjenega moškega.

BIKICA

Veliko stvari, kot na primer udobje in gurmanski užitki so za bikico bolj pomembni kot strastni podvigi. Slaba novica pa je, da se neizražena strast kopiči v odvečnih kilogramih in ležernosti, zato bi se morala bikica večkrat strastno predati in v odnosih dajati in pričakovati več, kar bo njene intimne odnose popeljalo na višjo stopnjo zadovoljstva. Tudi na ostalih področjih se bikica prevečkrat znajde v svoji coni udobja in se ne predaja strastem življenja.

Več pa si preberite na horoskop.si ali pa tukaj. 

Značke: astro horoskop

Priporočamo