Kako se zabavate glede na astrološko znamenje? Preverite!

6. 3. 2021
Deli
Kako se zabavate glede na astrološko znamenje? Preverite! (foto: Profimedia)
Profimedia

Vseh 12 astroloških znamenj se je odločilo, da vikend preživi skupaj na zabavi. Najprej pa je seveda treba poskrbeti za vse podrobnosti.

Organizacija je že od vsega začetka zaupana devici, ker ničesar ne bo pozabila, in levu, ki ima svoj kraljevski slog in ve, kako se pripravi odlična zabava. Oven in strelec še zadnjo sekundo razmišljata, kdaj je odhod, da ne bosta slučajno pozabila na čas. Rak in kozorog razglabljata, kakšni so stroški za hrano in pijačo, ter ugotavljata, da bi lahko izbrali bolj ugodno ponudbo.

Dvojček se še vedno ukvarja s svojim računalnikom in upa, da bo do odhoda naložil novo zabavno vsebino, ki mu bo čez vikend premagala dolgčas, seveda kljub številni pričakovani družbi. Tehtnica preverja svojo garderobo, za vsak primer je vzela s sabo še nekaj dodatnih cunjic, da bo urejena. Ribico najbolj skrbi, da ne bo česa pozabila, razmišlja pa tudi o tem, kakšen bo režim za spanje oziroma s kom si bo morala deliti posteljo. Bik opozarja, da bi bilo treba vzeti še več hrane oziroma upoštevati tudi izbor gurmanov, ne le tistih, ki večinoma pijejo samo alkohol.

Oven in lev se prepirata, kdo bo vozil in katera pot do vikenda je krajša. Devica in kozorog imata pripravljen načrt poti, zato ju vse to dela nervozno. Večina se med vožnjo potopi v svoj svet, z izjemo dvojčka, ki se ves čas nad nečim pritožuje, in vodnarja, ki je začel peti na ves glas.

Končno znamenja prispejo na cilj. Ob prvem pogledu na vikend so najbolj navdušeni riba, bik in rak, saj resnično hrepenijo po naravi. Dvojček in oven takoj ugotovita, da bo lahko glasba maksimalno glasna, saj ni bližnjih sosedov, devica in tehtnica pa se ustrašita, kam bosta šli v trgovino, če bo česa zmanjkalo. Adrenalinsko usmerjen vodnar se takoj zapodi proti gozdu in opazi odlično naravno gugalnico. Pridruži se mu še strelec, ki je večni otrok. Škorpijon predlaga, da se najprej nekaj popije, bik in rak pa, da bi bilo dobro najprej kaj okusnega pojesti.

Prtljago iz avta nosijo kozorog, devica in rak, saj bodo le tako stvari resnično zložene in vsak bo vedel, kje lahko kaj najde. Še preden so dobro vstopili v hišo, tehtnica že išče prostor, kjer bi se lahko uredila po naporni poti, pridruži se ji tudi škorpijonka, ki želi obleči svoja vpadljiva oblačila, da pokaže svoje skrite adute. Vsi se smejijo strelcu, ker sploh nima potovalke, ampak le majhno vrečko. On se na to ne ozira, saj je sproščen in se ne obremenjuje z mnenji drugih.

Vsi so pripravljeni, ura je 18.00, in naj se zabava začne. Lev in oven že navijata glasbo, dvojček se že na začetku giblje v ritmih. Devica, bik in kozorog skrbno pripravljajo prigrizke. Rak na glas razmišlja, da bi lahko nekaj skuhali, saj je časa več kot dovolj. Strelec mu na hitro razloži, da so se prišli sem zabavat, ne kuhat. Tehtnica se spet ureja in preoblači, saj razmišlja, da bi lahko bila noč morda tudi romantična. Škorpijon ponuja svoj močan liker, ki ga je prinesel s sabo, in se zraven prijetno nasmiha. Vodnar mu sledi in skupaj s svojimi sarkastičnimi šalami zabavata večino.

Ura je 20.00. Strelec, oven, škorpijon in ribi so že močno omamljeni. Skupaj kujejo načrte, kaj bi lahko ušpičili. Ribica si že izbira svoj plen med številnimi prijatelji, vendar išče nekaj skrivnostnega. Levu je popolnoma vseeno, kaj si bodo mislili drugi, ko spretno osvaja vse ženske po vrsti. Njegova bo tista, ki bo popustila. Tudi dvojček je že pod vplivom alkohola, uživa v spogledovanju, plesu in seveda flirtanju. Ura je 21.00 in ognjena znamenja so v svojem popolnem elementu. Ker so tekmovalna, z drugimi rada tekmujejo tudi v tem, kdo spije več, po nekaj hitrih kozarčkih pa bodo postala zelo spogledljiva. Če želite od njih izvedeti kaj zaupnega, se jim pod vplivom alkohola hitro razveže jezik. Bik pod vplivom opojnih sredstev težko nadzoruje svoje telo in tudi jezik, zato ne bodite presenečeni, če bo koga užalil. Seveda pa bo tehtnica posegla vmes in dosegla pravično razsodbo. Dvojček in vodnar se bosta preizkusila v mešanju alkoholnih pijač, saj jima je dolgočasno ves čas piti isto, zato zanju pripravite nekaj različnih koktajlov, ki jih bosta preskušala vso noč, dokler jima ne bo postalo slabo.

Ura je 23.00, vzdušje je postalo zelo razigrano. Škorpijon, strelec in oven se vrtijo na plesišču, rak pod vplivom alkohola ne postane zabaven, temveč preveč čustven, zato pričakujte tudi kakšno solzico. Ob ribici in tehtnici, ki znata poslušati, je lahko rak v okajenem stanju tudi izreden pripovedovalec zgodb. Čeprav boste sredi noči zaradi levovega rajanja imeli občutek, da je izgubil nadzor nad seboj, se v resnici zelo dobro zaveda, kaj počne, saj mora imeti nadzor tudi nad zabavo, kjer želi biti v glavni vlogi.

Ura je odbila polnoč. Devici vlada razum, zato se nadzira pri pitju alkohola in bedi nad dogajanjem v okolici, ki ga komentira s klepetavim dvojčkom, ki ga njegov plen več ne zanima. Bik in rak sta v objemu prijetne osebe in nimata volje plesati in rajati. Vodnar in strelec se v opitem stanju optimistično dogovarjata za potovanja, škorpijon pa spet družbi naliva svoj liker. Še posebej kozorogu, za katerega je opazil, da je skoraj popolnoma trezen in se z ovnom dogovarja o novih poslovnih možnostih.

Ura je 2.00 zjutraj. Tehtnica je prepričana, da se ima pod nadzorom, a v resnici ne pozna mere, zato je utrujena zaspala na kavču. Počasi se ji pridružuje tudi lev, saj je spil preveč, da bi obdržal vlogo glavne face zabave. Analitična devica pametuje škorpijonu, da je spil že dovolj. Premeril jo bo s prezirljivim pogledom in iz golega kljubovanja spil še en zvrhan kozarec. Strelec je pripravljen ogovoriti vsakogar, tudi tiste, ki mu niso najbolj pri srcu, zato se ozira po prostoru, če kdo mogoče ni v dobri družbi. Ribica je še vedno izredno živahna in zabaven sogovornik, ki zna nasmejati in povedati dobro šalo, pripravljena je ušpičiti tudi kakšno neumnost, seveda pa potrebuje ob sebi vodnarja, ki so mu takšni koraki pisani na kožo.

Ura je 4.00. Devica, bik in rak pospravljajo in čistijo, saj je zanje zabava že končana. Lev se zbudi in si zaželi hrane, pridružijo se mu dvojček, oven in vodnar. Strelec je zunaj padel v globoko debato s škorpijonom in ne pustita se motiti. Tehtnica, kozorog in ribi se odpravljajo v globok spanec, medtem ko si oven, lev in strelec nalijejo nov kozarec pijače in nadaljujejo zabavo. Dvojček, večni igralec s površnim pogledom na življenje, na glas razmišlja, kako dobro se ima, v resnici si pa želi drugih energij.

Ura je 5.00. Večina znamenj sladko sanja v postelji. Strelec, oven in lev pa še vedno s kozarcem v roki neutrudno iščejo nove izzive in neponovljive pustolovščine.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan