Kakšna so posamezna horoskopska znamenja? Preverite, morda vas kaj preseneti!

Kakšna so posamezna horoskopska znamenja? Preverite, morda vas kaj preseneti! (foto: Pixabay) Pixabay
Vir: Story
16. 5. 2021

Katera znamenja so najbolj iskrena, katera najbolj ljubeča ali ljubosumna? Ponujamo vam nekaj smernic!

Najbolj iskrena in direktna znamenja: oven, lev, vodnar

So dobri in iskreni ljudje. Poleg tega so zelo velikodušni. Pohvalijo se lahko s svojim direktnim pristopom (lev). Marsikomu ni všeč, da so tako zelo iskreni, saj povedo resnico, ne glede na to, ali je lepa ali ne. Navadno povedo vse, kar jim pade na pamet. So zelo impulzivni (oven), zato niti ne znajo lagati, saj nimajo časa razmišljati, preden spregovorijo. So zelo energični in svoje energije ne želijo izgubljati z laganjem in zapleti. Včasih je njihova iskrenost zelo ostra (vodnar), zato so nekateri v njihovi družbi večkrat užaljeni.

Najbolj maščevalna in ljubosumna sta škorpijon in ribi

To so skrivnostni in bolj zapleteni ljudje. Življenje doživljajo z neverjetno intenzivnostjo (škorpijon). Svoje energije ne smejo potlačiti, morajo jo pa nadzorovati, drugače lahko postanejo uničujoči, kar se kaže v tipični zamerljivosti, ljubosumju in čemernosti. Privlači jih skrivnostno in prepovedano, težko vidijo realno. Morajo se naučiti, da drugih ne smejo ustrahovati in utesnjevati, ampak da morajo svojo moč uporabljati pozitivno. Niso srečni, dokler nimajo vsega pod nadzorom. Včasih gredo celo v skrajnosti in si izmišljujejo različne scenarije. Stvari ne morejo jemati zlahka, sploh če so prizadeti. Radi se upirajo nasprotniku ter večkrat izzovejo prepir.

Največkrat se zlažejo dvojčki in raki

Resnica je najboljša izbira v življenju, vendar jo določena znamenja večkrat zaobidejo. Resnica vedno pride na dan, če ne danes, pa jutri, če ne čez leto dni, pa čez deset let. Te osebe lažejo, da se branijo ali pa da ne povedo resnice. Občutek imajo, da je tako v družbi več miru in razumevanja. Nekateri lažejo občasno, nekateri ves čas. Z majhnimi lažmi želijo prikazati lepšo sliko o sebi in svojih lastnostih ter podvigih. Večkrat se zapletejo v svoje laži in imajo nato težavo, kako se potegniti iz tega labirinta, ne da bi priznali svojo krivdo.

Varno in spoštovano se počutite ob biku in tehtnici

Pravijo, da so najbolj prijetne osebe tiste, ki težijo k ravnotežju, redu in enakosti. Privlačijo ljudi s težavami, saj so pravični, preden povejo svojo sodbo, vedno preverijo vse plati zgodbe. Pomagali vam bodo iz zagate, vas poslušali in podpirali. Ob živce jih spravlja negativnost, zato poskušajo sprte strani pomiriti. Ob njih se vsak počuti dobro, saj sogovorniku posvečajo vso svojo pozornost in so odlični poslušalci. Zelo so pozorni na čustva drugih. Želijo si miru in smeha. Ljubijo z vsem srcem.

Najbolj zvesta sta rak in kozorog

Tej skupini lahko brez težav popolnoma zaupate. Pri njih ne bo potrebe po ljubosumju in preverjanju. Ljubijo ljubezen, družino in domače zavetje, kamor se lahko vsakodnevno vračajo. Tega ne bi zamenjali za nič na svetu. Zanje je ljubezen vedno na prvem mestu, zato iščejo partnerje, s katerim lahko zgradijo globoko zvezo in jim bodo tudi sami zaupali. Ko najdejo primernega partnerja, se mu predajo in o prihodnosti razmišljajo na dolgi rok. Ne marajo kratkih zvez in avantur za eno noč. Korak za korakom vam bodo razkrili svoje srce in dušo. So zelo iskreni, zato boste vedno vedeli, težava pa nastane pri njihovih čustvih. Ljubljeni osebi dajo vse in več, zato enako pričakujejo tudi od nje. Radi imajo pozornost, svojo ljubezen pa znajo tudi izkazovati.

Najbolj iznajdljivi in inteligentni so vodnarji, strelci in ovni

Ta skupina znamenj se vedno znajde in zna poskrbeti zase ter za svoje zadovoljstvo. Vedno so polni energije, vitalnosti in poguma. Impulzivni in siloviti ves čas prekipevajo od zanosa in energije. Imajo veliko sposobnost spreminjanja in prilagajanja. Privlačijo jih vse oblike izmenjav, stikov in improvizacije. Vedno so pripravljeni komunicirati in imajo močan intelektualni poudarek. Neutrudno zbirajo informacije, premorejo pa logično razmišljanje. Imajo močno izraženo samozavest in z njo dosegajo odlične rezultate. Samostojnost pri njih igra pomembno vlogo.

Ne prekinejo zveze in čakajo, da je konec: tehtnica in rak

Ta skupina znamenj se težko odloči za konec intimne zveze. Ko pa nasprotna stran enkrat naredi usodni korak, se jim podrejo tla pod nogami. Po razhodu trpijo dolgo in tiho. Svoje občutke držijo zase in jih ne zaupajo niti najboljšemu prijatelju. V razmerju vztrajajo ne glede na vse okoliščine. Če se to vendarle poruši, ne izgubijo upanja in vztrajno čakajo na vrnitev partnerja. So zvesti in bodo storili vse, da bi se razmerje obdržalo. Razhod najtežje prenašajo, zato tudi redko stopajo v resna razmerja. Ko se razmerje vendarle konča, bodo analizirali vsak svoj korak in poskušal odkriti, kje so storili napako. Njihova samopodoba ni dovolj visoka, zato si dovolijo, da nasprotna stran z njimi manipulira.

Brez zabave strelci, levi in ovni težko živijo

Zaradi živahnega in sproščenega značaja vedno poskrbijo za pravo zabavo. Pasivnosti preprosto ne prenesejo, so prvi na prizorišču, zadnji odidejo ter so središče vsega dogajanja. Odlično se znajdejo med ljudmi, zlahka navezujejo stike ter sproščeno klepetajo z vsakim, zato so odlična družba tudi na zabavi, kjer skoraj nikogar ne poznajo. V njihovi družbi boste kmalu imeli kup novih prijateljev. Iz vsakega znajo izvabiti najboljšo plat in ob njih nam res ne more biti dolgčas. Energični in poskočni ter s predsodki neobremenjeni so vedno za žur in druge spodbujajo k temu, da sprostijo zavore ter se prepustijo vzdušju. Vsaka noč je zanje prekratka in nikogar ne obsojajo. Prav tako so izjemno domiselni in vas lahko pritihotapijo na še tako zasebno in ekskluzivno zabavo.

Pripravila: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story