Kakšnih moških naj se ženske izogibajo glede na astrološko znamenje

Kakšnih moških naj se ženske izogibajo glede na astrološko znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2021

Neskladnost med partnerjema je običajno ključni razlog za razpad odnosa, zato bodite pozorne na naslednje znake, ki vam lahko nemudoma naznanijo, da on ni pravi za vas.

Ženske, rojene v znamenju Vodnarja

Vodnarke na življenje vedno gledate pozitivno, zato ste popolnoma neskladne z moškimi, ki so črnogledi in veliko jamrajo. Ker razumete, da lahko v življenju dosežete marsikaj, če se le tega lotite, potrebujete moškega, ki bo navijal za vas ob takšnih navdihih.

Ste tudi zelo neodvisne osebe in razmerje razumete kot povezovanje z drugo osebo, a le, če lahko ob tem ohranite svojo samostojnost. Zato ne trpite moških, ki v življenju nimajo svojih lastnih ciljev in ambicij, ampak se le želijo priklopiti na vas in vaš tok življenja.

Neskladna znamenja: Bik, Škorpijon, Lev

Ženske, rojene v znamenju Ribe

Obožujete, kadar lahko osrečujete druge. Vedno si vzamete čas za druge, tudi, če morate zato zamakniti svoje prioritete. Zato ob sebi želite moškega, ki bo ravno takšen superheroj kot vi. To pomeni, da niste kompatibilne z moškimi, ki nimajo empatije, ki jim ni mar za druge in se obremenjujejo samo sami s seboj.

A pozor – če fizična privlačnost steče, se vam lahko osebnostno neskladen moški hitro zdi kot zanimiv projekt, ker menite, da ga lahko spravite na pravo pot (beri: svojo pot), a to na dolgi rok nikoli ne zdrži. Takšni moški so vaša past, saj se ob njih na koncu počutite še slabše. Ker ste izredno čustveni, vsak neuspeh v odnosu rade volje razumete kot lastno krivdo in začnete razmišljati, da si morda sploh ne zaslužite ljubezni. Zato stran od moških, ki niso čustveni, nežni in razumevajoči – predvsem do drugih.

Neskladna znamenja: Dvojček, Strelec, Devica

Ženske, rojene v znamenju Ovna

Edino, kar sovražite bolj, kot brezdelno poležavanje na kavču, je odnos z nekom, ki vam vsako soboto priredi maratonsko brezdelno poležavanje na kavču. Ste preveč aktivni in v neprestani želji po premikanju, zato vikende ne izkoriščate za lenarjenje ampak, da postorite vse, kar vam čez teden ni uspelo.

Če ste torej ponovno načrtovali obisk suši restavracije in kina, medtem ko vaš izbranec vztraja, da bi tudi osmo soboto zapored bila doma in dremala, verjetno nista za skupaj. Kar na žalost pomeni, da je minil čas, ko se vam je zdelo ljubko, da on s takšnim užitkom prijateljuje z vašim kavčem, saj vas je zdaj že ujelo zavedanje, da potrebujete nekoga, ki bo ves čas na enaki frekvenci kot vi in ne le takrat, ko so vsi poravnani vsi planeti in izpolnjeni vsi vremenski pogoji.

Neskladna znamenja: Rak, Kozorog, Tehtnica

Ženske, rojene v znamenju Bika

Rade imate romantične vzgibe, zato ste najmanj kompatibilne z moškimi, ki so bolj zaljubljeni vase kot pa v vas. Sicer vas sploh ne moti, če on vestno skrbi za svoj videz in se uredi, kadar se skupaj odpravita na lepše, če pa ga zalotite, da sebi v ogledalu pošilja več poljubčkov kot vam, nemudoma dojamete, da se tole na dolgi rok ne bo obneslo.

Pri tem ne gre za to, da bi ve želele biti v središču pozornosti, ampak vas zmoti zgolj vzgib, da bi nekdo raje skrbel zase, kot pa se posvetil vam. To najprej začutite v tem, da se ob poskusih, da bi mu izkazali ljubezen, popolnoma izčrpate, ker vam on v zameno ne ponudi ničesar, kar vi potrebujete. Ko ugotovite, da je obenem tudi njemu kaj malo mar za vaše romantične vzgibe, hitro začnete premišljati o slovesu.

Neskladna znamenja: Lev, Vodnar, Škorpijon

Ženske, rojene v znamenju Dvojčka

Ste proaktivne ženske in brez težav prevzamete pobudo. Zato si želite moškega, ki zna prav tako vzeti vajeti v svoje roke in se lotiti predvidenega načrta. Ste ekstrovertirane in družabne. Ne potrebujete moškega, ki bi bil ravno tako divje družaben, le takšen, da služi kot uporabni spremljevalec, kadar ste zunaj s prijatelji.

Najraje bi bili slovenska različica power para tipa Kim in Kanye, a boste zelo veseli že, če vam ga ne bo potrebno vsak petek zvečer prositi, da se z vami zvleče na vsaj eno pijačo.

Neskladna znamenja: Devica, Ribi, Strelec

Ženske, rojene v znamenju Raka

Ko Rakice pomislite na idealno razmerje, pomislite na idilični, skorajda pravljični odnos med princem in princeso, ki v svojem gradu živita srečno do konca dni. Rakice načrtujete poroko še preden ste sploh znale črkovati to besedo in zato ob sebi potrebujete ravno tako romantično dušo.

Najslabša različica moškega za ženske, rojene v znamenju Raka, so plejboji, ki jim ni mar za njena čustva ali za njene romantične sanje. Rakicam temu primerno največ škode naredijo moški, ki iščejo zgolj seks in spogledovanje. Če se zapletete s takšnim moškim, pogosto težko splezate iz njegove mreže, ker v svoji neskončno romantični duši čutite, da je bolj prav vztrajati, kot pa vse skupaj zavreči.

Neskladna znamenja: Oven, Tehtnica, Kozorog

Ženske, rojene v znamenju Leva

Želite biti v središču pozornosti, nadvse rade imate darila in vsakršne, še tako male znake pozornosti. Najslabši partner za Levinjo je zato samovoljni samec, ki ne razume vašega ljubezenskega jezika. Če je on preveč zaposlen z opazovanjem svojih mišic v ogledalu in pošiljanjem sporočil svojim prijateljem, bo spregledal, da potrebujete vam tako zelo ključne izraze ljubezni in nežnosti.

Levinja potrebuje moškega, ki obožuje, da ona zahteva vse od življenja in ne nekoga, ki vedno najprej gleda na svojo zadnjo plat. Prav tako Levinje ne trpite najbolje moške s krhkim značajem. Ker ste osebnostno zelo močne, potrebujete nekoga, ki se ne bo ob prvem višanju glasu zrušil v čustveno razvalino (Vodnar) ali pa eksplodiral v nekontroliranega kolerika (Bik).

Neskladna znamenja: Bik, Škorpijon, Vodnar

Ženske, rojene v znamenju Device

Znani ste po praktičnosti in odličnosti v sprejemanju pravih odločitev. Ne marate napak, zato poskušate čim bolj razumsko pristopati do vseh stvari, a ko se zaljubite, vam glava popolnoma odpove. Obenem se zavedate, da prava razmerja ne nastanejo čez noč, da zahtevajo odrekanja in trud, zato vse moške, ki se vedejo kot brezupni romantiki in sledijo le svojim čustvom, nikoli pa svojemu razumu, takoj pošljete v nasprotno smer.

Ne trpite moških, ki vas intelektualno ne stimulirajo, prav tako ne moških, ki niso praktični. Ker ste zelo predani razumu, potrebujete moškega, ki vas zna potisniti do stvari, ki se jih sicer bojite preizkusiti. Zato ne morete biti z moškim, ki je ravno tako razumski in previden kot vi, ker bosta do konca dni sedela doma in izpolnjevala zavarovalniške police.

Neskladna znamenja: Dvojček, Strelec, Ribi

Ženske, rojene v znamenju Tehtnice

Ko iščete ljubezen, želite predvsem nekoga, s katerim se lahko pogovarjate. Zanima vas veliko stvari in zato imate tudi ogromno mnenj, ki jih rade volje krešete z drugimi. Temu primerno vam nikakor ne odgovarja moški, ki je introvertiran, tih in sramežljiv. Če nerad govori, z njim ne boste dolgo zdržali.

To pomeni, da niste kompatibilni z moškimi, ki manj mislijo in raje več naredijo. Razglabljanje o čustvih, ali še bolje, lahkotno prepiranje o stvareh, ki so vam pomembne, razumete kot poglavitni del odnosa. To, da potrebuje nekaj dni več, da zamenja žarnico, niti ni takšen problem, če le zna duhovito razložiti, zakaj se vse skupaj tako vleče.

Neskladna znamenja: Rak, Kozorog, Oven

Ženske, rojene v znamenju Škorpijona

Čeprav ste Škorpijonke skrivnostne in rade vidite, da moški ugibajo, kaj se vam plete po glavi, pa nikakor ne marate ob sebi ravno tako skrivnostnega moškega. Ko gre zares in se spuščate v dolgoletno razmerje, se namreč več ne želite igrati igric, saj takrat potrebujete iskrene in jasno razčiščene pojme o skupni prihodnosti.

Skrivnosti pri svojem partnerju razumete kot laži in sčasoma vam stres, če ne znate dešifrirati, kaj točno on želi, pričakuje in počne, popolnoma ubije romantiko. Za vas niso moški, ki potrebujejo ogromno svobode tudi v razmerju, ker se partnerju rade prepustite v celoti in to pričakujete tudi od njega. Da nista le par, ampak tudi najboljša prijatelja, ljubimca in zaupnika.

Neskladna znamenja: Lev, Vodnar, Bik

Ženske, rojene v znamenju Strelca

Ker najbolj na svetu cenite samostojnost, potrebujete moškega, ki vam bo ponudil občutek varnosti brez potrebe, da pretirano tiščita skupaj in skorajda nimata niti minute za kaj drugega kot skupno življenje. Ob prvem občutku neudobja znate kaj hitro pobegniti. Prav tako niste kompatibilni z moškimi, ki se v življenju preveč sekirajo. Živite zelo spontano, zato potrebujete nekoga, ki vas bo ob vašem navdihu, da bi se zapeljala na morje, že čakal v avtu, ne pa živčno razmišljal, koliko časa lahko samo pusti njegovo zlato ribico.

Temu primerno znate že na daleč izvohati ljudi, ki so pretirano previdni in zato nevredni vašega časa.

Neskladna znamenja: Devica, Ribi, Dvojček

Ženske, rojene v znamenju Kozoroga

Najraje bi videle, da bi imele celotno življenje že popolnoma splanirano in brez vsakršnih presenečenj, namesto da vas mora ves čas skrbeti o ljubezni, denarju, karieri in vseh teh trapastih stvareh. A življenje na žalost ne deluje tako. Zato potrebujete moškega, ki razmišlja podobno in ne nekoga, ki vam bo s svojo spontanostjo in pustolovskim duhom ustvarjal še več skrbi.

Če moškega ne zanima, kakšni so vaši načrti, ga boste hitro odslovili. Prav tako vas kar strese, če vam nekdo predlaga moškega, ki ga opiše kot uporniškega ali pa kot "svobodni duh", ker vam je jasno, da to nikakor ni skladno z vašim urejenim življenjem. Potrebujete nekoga, ki ni samo resen glede življenja in prihodnosti, ampak tudi ljubezni. In nasploh ste alergični na moške, ki zamujajo.

Neskladna znamenja: Oven, Tehtnica, Rak