Karizma, samozavest in osebna moč: Tisti, ki imajo to, imajo zdrav pogled nase

Karizma, samozavest in osebna moč: Tisti, ki imajo to, imajo zdrav pogled nase (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2021

V življenju je običajno tako, da so določeni ljudje močni, prodorni in samozavestni, nekateri pa so bolj plahi ter šibki in tisti, ki samozavestnim sledijo.

To so posamezniki, ki premorejo notranjo moč, karizmo in samozavest, ki ni le navidezna, ampak je pristna. Njihova lastnost, ki jih povezuje ni izobrazba, niti finančni status, ampak edinstven način usmerjanja življenja in sprejemanja. Imajo zdrav pogled nase, na okolico in na življenje. Vrednote se prepletajo v mislih, besedah in dejanjih, iz njih žari posebna karizma, energija, ki enostavno privlači.

Karizma in samozavest sta lastnosti, ki jih lahko pridobi vsak. To je nekaj, kar lahko s pravim načinom v sebi prebudite in sestavite, pričakujte pa, da te spremembe zahtevajo čas in napor, ter trdo delo na sebi. Napredek ni povezan samo z vašim delom, ampak tudi z energijo preteklosti, z energijo, ki je povezana z vašo karmo. Bolj intenzivno se boste poglobili v izgradnjo trdne osebnosti, boljši bodo rezultati.

Veliko ljudi dobi posebno moč po težavnih izkušnjah obdobjih ali izgubah. Nato so začeli rasti, delati na sebi in ugotovili, kako izkoristiti svoje skrite, vendar močne potenciale. Zgodbe posameznikov so različne, druži pa jih to, da se vsakdo, ki pridobi moč, karizmo in samozavest počuti bolj zadovoljno, trdno in izpopolnjeno.

Nekaj posameznikov pa ima še večjo srečo, moč, karizma in samozavest so jim položeni že v zibelko. Vendar so to redki posamezniki, nekaterim je v pomoč tudi, če vključimo astrologijo energija, ki jo prinašajo planeti v ognjenih znamenjih. Tudi določene planetarne postavitve, ki nakazujejo na stabilno osebnost in posebno noto, ki dodaja posamezniku posebno privlačnost.

Ti ljudje se znajo v ključnih trenutkih pravilno odločiti, saj zaupajo, da jih podpira neka višja sila. Ne trudijo se več neprestano za naklonjenost drugih, za pretirano usmerjenje v materialne sfere ali za bogastvo, ki ga ne potrebujejo, saj so srečni, saj živijo življenje. Ne potrebujejo priljubljenosti in velikega števila neiskrenih ljudi, oni izbirajo, s kom bodo preživeli svoj prosti čas in ne dovolijo, da kdo manipulira z njimi ali jih vznemirja. Znajo poiskati mir v duši in se kot pravi bojevnik izogniti negativnim variantam razmišljanja, ki vodijo na plano jezo, zamere, žalost ali samopomilovanje.

Kljub temu, da se želje posameznikov v življenju razlikujejo, se vsi usmerjamo v podobne vibracije. Želimo obvladovati sebe, svoje življenje, ki ga želimo imeti čim bolj razgibanega in razigranega. Stremimo k temu, da bi se izognili kritičnim pogledom, argumentom in ljudem, ki negativno vplivajo na našo samopodobo, ne želimo se podrejati, tudi če se v tej vlogi kakšno obdobje celo dobro počutimo.

Moč, ki je tista, ki vodi, privlači in usmerja ne prevladuje nad drugimi, saj ta način izvira iz strahu in pomanjkanja zaupanja vase, oseba, ki premore moč in samozavest pa vsekakor zaupa vase, v svoje občutke ter v korake, ki jih naredi, seveda premišljeno, vendar ne preveč analitično. Prava moč je odraz resničnega in ljubečega delovanja, ki deluje tako zelo učinkovito, da močno privlači in ustvarja karizmatične posameznike, ki jim je v življenju zagotovo nekoliko lažje.

Med astrološkimi znamenji so najbolj karizmatični ter samozavestni moški rojeni v znamenju leva, vodnarja in škorpijona. To so posamezniki, ki se jim je zelo težko upreti, saj je njihova energija tako prijetna, da prepričajo še najbolj zadržano in nezainteresirano žensko, ter tudi moškega, še posebej na področje kariere. Ženske, ki so najbolj samozavestne, karizmatične in notranje močne so rojene v znamenju ovna, bika in leva. To so ženske, ki jih takoj ko vstopijo v prostor opazimo, prinašajo pozitivne vibracije in odločno sledijo sebi in svojim ciljem.

Pripravil: Horoskop.si