Katere zvezdnice slepo verjamejo horoskopom?

6. 2. 2017

Lagali bi, če bi dejali, da nas nikoli ne zasrbijo prsti in nikoli ne pokukamo v kakšno astrološko napoved ali dve. Prepričanje in vera v sposobnost napovedovanja prihodnosti zgolj iz branja zvezd prevzema tudi slavne in bogate, čeprav se včasih zdi, da jim nič ne manjka. Tudi oni so radovedni. Mi razgaljamo 4 najbolj zvedave...

Angelina Jolie

Znano je, da novopečena ločenka popolnoma zaupa Budistični astrologiji. Pravi, da z njo lažje ohranja pozitivno razmišljanje, nanjo se celo obrne pri procesih zdravljenja. Pri izbiri počitniških destinacij se celo zanaša na budistični koledar, v preteklosti naj bi ga uporabila celo za izbiro datumov za svoje filmske premiere.

Angelina JoliePriznana astrologinja se je s svojega aspekta dotaknila Angelininega razhoda z Bradom Pittom: »Dvojčica Angelina in strelec Brad sta nasprotujoči si sončni znamenji in držalo bo, da se nasprotja privlačijo – dokler jim ne uspe več najti skupne točke...« In prav nepremostljive razlike so bile razlog za razpad še enega Hollywoodskega sanjskega parčka.

Jennifer Lopez

V Ameriki najbolj vplivna latinskoameriška zvezdnica naj bi bila obsedena z videnjem prihodnosti: »Rada imam horoskope in psihologijo na splošno – vse, kar se lahko napove za mojo prihodnost, moram vedeti,« je nekoč dejala v intervjuju.

Jennifer LopezV New Yorku rojena pevka premore vse lastnosti levinje: »Je družabna, goji iskreno zanimanje za sočloveka. Ima poseben talent za ustvarjanje mirne in harmonične atmosfere,« trdijo strokovnjaki.

Kristin Scott Thomas

Angleška igralka pravi, da se je nekoč celo poslužila osebne astrologinje: »Uspelo ji je, da sem o sebi začela dobro razmišljati. Plačaš za popolno pozornost s strani strokovnjaka, od katerega prideš s popolnoma drugačnim mišljenjem – vse se bo dobro izteklo in imela bom veliko denarja, otroci bodo srečni in eden od sinov bo postal predsednik države.«

Kristin Scott ThomasDobitnica prestižne nagrade Oskar pred 21 leti pravi, da je bilo branje prihodnosti z osebno astrologinjo ena izmed najboljših izkušenj v življenju. Njeno astrološko znamenje sta dvojčka.

Lady Gaga

Vir blizu pevke, ki je z nastopom na letošnjem Super Bowlu zopet pristala v središču pozornosti, pravi, da se redno poslužuje 'tretmajev' branja prihodnosti: »Budno spremlja horoskope. Vedno je v skrbeh, ali se bodo zvezde med seboj ujemale, ko odhaja na turnejo. Kadar se ne, postane nesrečna in se o tem pogovarja s svojo duhovno ekipo.«

Lady GagaStefani Germanotta oziroma dekle z umetniškim imenom Lady Gaga naj bi bila tipična kozoroginja – družabna in vedno pripravljena na nove dogodivščine.

Priporočamo