Kateri moški zodiaka so najboljši ljubimci?

Kateri moški zodiaka so najboljši ljubimci? (foto: Pixabay) Pixabay
6. 5. 2020

Strelec je večni optimist, ki si bo za spolnost vedno vzel čas, škorpijon vas bo očaral s svojo neustavljivo strastjo, vodnar pa vas bo s svojimi simpatičnimi gestami prepričal, da je najboljša izbira v postelji.

Strelec

Moški strelci so svobodomiselni in premorejo odličen smisel za humor, kar pri ženski zagotovo naleti na pozitivno presenečenje. Strelec je v svojem bistvu odkrita in poštena oseba, ki ne trpi zahrbtnosti. Takšen je tudi kot ljubimec, popolnoma odprt, pripravljen na kaj novega in nekritičen.

Prepričan je, da je poštenje edina in prava pot za doseganje umirjenega stanja na področju strasti. Zato sovraži laganje in prevare. Včasih mu zapeljevanje ravno zaradi tega predstavlja velike težave. Ko je treba ženski pihati na dušo in ji govoriti sladke besede, strelec odpove, se pa zato zelo izkaže, ko pride do telesnega stika.

Zapleta se v dolge, nesmiselne stavke, ki žensko najprej malce zmedejo. Nato pa jo popolnoma prevzamejo. Zanima ga, kako se ženska ob njem počuti in kaj je tisto, kar ji resnično godi. Ko ljubijo, se posvetijo popolnoma. Ženski ob njemu spolnosti in razigranih vragolij v postelji resnično ne bo manjkalo.

Več pa si preberite na horoskop.si ali pa TUKAJ.

Priporočamo