Kdo je Abraham?

Kdo je Abraham? (foto: profimedia) profimedia
24. 1. 2017

Najpomembneje je razložiti, da smo Kolektivna zavest, vibracija, ki ni drugačna od vibracije, do katere imate dostop vsi. Toda ker se Esther osredotoča na nas leta in leta, ji je tako rekoč uspelo doseči frekvenco, ki ji omogoča, da nas začuti in sliši jasneje in glasneje.

Vsi, ki ste osredotočeni v fizični svet, kar vključuje vse vas, ste izraz Izvorne Energije. Mi smo ta Izvorna Energija, ki se izraža skozi vse vas. Toda v vsakodnevnih izkušnjah velikokrat nehote najdete vibracijske frekvence, ki vam onemogočajo v polnosti biti to, kar ste. Mi smo polnost tega, kar ste.

Nekateri nas skušajo pripraviti do tega, da bi se opredelili v fizičnem pomenu, vendar se ne moremo. Poleg tega Esther ne šepetamo besed, ki bi jih ponavljala. Oddajamo skupke misli in Esther najde fizične besede, ki se ujemajo s temi skupki misli. Vsi ste sposobni početi to.

Vsi lahko prejemate ta navdih. Toda lahko ga prejmete z različnih frekvenc. Lahko ste zelo slabe volje in prejmete navdih, vendar takrat ne prejmete navdiha Izvorne Energije, temveč skupke misli, ki se tako rekoč zadržujejo na fizični ravni.

Torej gre za to, da se naravnate na visoko frekvenco in to počnete dovolj pogosto, da navdih prejemate redno.

Tako najlažje razložimo to. Najpomembnejše, kar bi radi rekli tebi in vsem, pa je, da do neke mere vsi počnete to, vendar po navadi neredno, in da tudi Esther ni vedno v stanju prejemanja Abrahama. Na srečanju, kot je to, nas zlahka sprejema zaradi pričakovanja občinstva. Smo v zagonu želje, ki ste ga že ustvarili, Esther pa nato naše vibracije, naše védenje, prevede v besede.

Torej ste v resnici skupek vibracij te vedno višje frekvence. Bi rekli, da je to to, čemur pravimo Bog?

Ljudje nas težko opredelijo in prav tako težko opredelijo Boga. Težko opredelijo tudi tiste, ki so bili nekoč v fizičnem telesu in so se vrnili v nefizični svet.

Kot ljudje – tako vas imamo radi! – imate popačen pogled na potek življenja. Večina vas verjame, da pridete v to telo, nekaj časa živite, se naučite živeti ali pač ne, in potem odidete ... v resnici pa ste večni. V resnici nikoli ne odidete.

Celo ko niste več osredotočeni v svojem fizičnem telesu, ste še vedno zavest, še vedno osredotočeni na to, kar se dogaja tu na zemlji. Obstaja Kolektivna zavest, ki jo zelo zanima in navdušuje vse, kar počnete tu. In ta Izvorna Energija je to, kar človek imenuje Bog. Vsi imate neposreden dostop do nje.

Pogosto pravim, da tu nismo kot fizična bitja, ki imajo duhovno izkušnjo, ampak je pravzaprav obratno. Smo neskončna duhovna bitja, ki imajo le začasno človeško izkušnjo.

Ko ste navzoči v sedanjem trenutku in vajeni občutka visoke vibracije, v kateri niste slabe volje, razburjeni ali zaskrbljeni zaradi nečesa, takrat dovolite navdihu, da teče. V tem stanju ste veliko več, kot ste mislili, da ste.

Ste izraz Izvorne Energije. Ste jasnih misli in strastni.

Ste na pravem mestu ob pravem času. Se najbolj zabavate in se počutite najbolje. Svojo resničnost ustvarjate, to pa zato, ker s svojimi mislimi oddajate vibracijsko frekvenco, na katero se Zakon privlačnosti nenehno odziva. Tako vsak buden trenutek ustvarjate svojo točko privlačnosti in vse, kar doživljate, prihaja k vam zaradi odziva Zakona privlačnosti na vašo vibracijo. Tako je, kot bi stali na nekakšnem vrtečem se vibracijskem disku, na katerem se vam lahko pridružijo le stvari enake vibracije. Vaš disk se spreminja glede na misli, ki jih mislite, in čustva, ki jih čutite.

Disk si izberete s stvarmi, na katere se osredotočate. Lahko si izberete disk, ki vzbuja zanos, ljubezen, svobodo ali veselje. Lahko pa si izberete disk, ki vzbuja žalost ali obup. Na katerem disku ste, lahko veste na podlagi tega, kakšne ljudi srečujete. Če vas obdajajo godrnjavi ljudje, ste na godrnjavem disku. Res je tako preprosto. Z vami se srečajo zato, ker ste popolni vibracijski partnerji.

Ko se naučite zavestno biti na teh vibracijskih, vrtečih se diskih, potem jasno razumete, zakaj se zgodi vsaka stvar, ki se zgodi vam ali komu drugemu.

knjige

Zgorni prispevek je s skrbjo IzBrano branje iz knjige SOUSTVARJANJE NA VIŠKU, Esther Hicks in Wayne Dyer!

Podobna priporočena literatura:

Ne spreglejte!

Knjige z darilom!

  • »Življenje je kot priprava čaja! Zavremo ego, da skrbi izparijo, da se žalost raztopi in napake ostanejo na cedilu. Potem okusimo čisto srečo!«

No, ta citat neznanega avtorja ponuja eno od možnosti – poti do sreče, notranjega miru in življenja s smislom je na srečo več. Poiščite svojo ....

Izpostavljene izBrane knjige založbe Primus v knjigarnah Mladinske knjige vso do konca februarja.

  • Ob nakupu vsaj ene knjige iz izbora pa si boste lahko kot DARILO izbrali še škatlico čaja Teekanne Harmony for Body & Soul.

Namig za izBrano knjigo:

Priporočamo