Kdo je vaš najustreznejši partner za posteljne radosti glede na horoskop? Preverite!

6. 10. 2018
Deli
Kdo je vaš najustreznejši partner za posteljne radosti glede na horoskop? Preverite! (foto: Profimedia)
Profimedia

»Kaj si po horoskopu?« verjetno ni vaše prvo vprašanje, preden se odločite, da boste z nekom skočili med rjuhe, a bi bilo morda dobro najprej povprašati po tem.

Vsi vemo, da je seksualna kemija pomemben del razmerja. Seveda nekaterim spolnost ni tako pomembna, drugim pa spet pomeni (skoraj) vse na svetu. Zato je dobro vedeti, kakšna so seksualna nagnjenja posameznih horoskopskih znakov.

Morda vam bo to v pomoč, ko se boste znašli v kakšnem precepu. Prav tako vam bo lažje, če boste vsaj približno vedeli, kakšne so partnerjeve seksualne preference – nekateri namreč težko govorijo o tej temi, raje se razkrijejo v postelji.

Oven

V astrologiji Mars velja za planet strasti in poželenja, ta strast pa bo zagotovo našla svoj prostor v postelji. Tisti, ki so rojeni v znaku ovna, veljajo za zelo strastne ljubimce. Oven je impulziven, osebo, ki mu je všeč, bo hotel očarati v trenutku. Njihovo poželenje je takojšnje, v spolnosti so spontani, v postelji pa zelo navdušeni nad strastno akcijo. Ne glede na spol so ovni radi glavni in prevzamejo pobudo.

Najboljša seksualna partnerja: tehtnica in strelec

Dvojčka

Dvojčki veljajo za radovedne ljudi. Vlada jim Merkur. Osebe, rojene v tem znaku, obožujejo intelektualne pogovore z visoko stopnjo mentalne stimulacije. So hitri in nemirni, zato ne bodite presenečeni, če se bodo v postelji hoteli nenehno igrati in menjavati pozicije. Zanje je seks zabaven, obožujejo igrivost v razmerjih. Dvojčki si v spalnici želijo razburljivosti, radi pa tudi eksperimentirajo. Njihov idealen scenarij tvori veliko predigre in odlašanje samega odnosa. Prav tako so navdušeni nad t. i. sextingom. Prav besede so pomemben del njihove tehnike zapeljevanja.

Najboljša seksualna partnerja: oven in vodnar

Rak

Raki veljajo za prave horoskopske empate, saj so zelo intuitivni in pozorni. Ljudje, rojeni v znaku raka, ki mu vlada Luna, so zelo dojemljivi za čustva, na podlagi čustev tudi delujejo. Ta vodni znak je prava mešanica zasanjane nostalgije in prikritih čustev. Zanje ljubezen pomeni popolno predanost in globoko čustveno intimno povezanost. Ne bodite presenečeni, če jih ne bo zanimalo neobvezno spogledovanje ali divji seks. Radi se počutijo varne, še posebej v razmerju, sicer se bodo hitro »potegnili« nazaj v svoj oklep. Ko začutijo varnost, pa znaj biti zelo senzualni in erotični ter se med rjuhami povsem predati partnerju ali partnerki.

Najboljša seksualna partnerja: ribi in bik

Lev

Podobno kot ovni se tudi levi lotevajo spolnosti z velikim navdušenjem in strastjo. Vlada jim Sonce, zato so zelo karizmatični ljudje. Levi so središče vsake zabave, njihovo življenje je oder in njihov ego ima v tej igri glavno vlogo. Lev pričakuje občudovanje od svojega seksualnega partnerja, kar tudi dobi, saj se med rjuhami zelo potrudi. Ljudje, rojeni v tem znaku, si nadvse želijo ljubezni in občudovanja. To naravnost potrebujejo. Med ljubljenjem se zelo potrudijo, seksualne fantazije pa so pri njih več kot dobrodošle. Seks z levom je naravnost fantastičen – lahko bi rekli, da tudi malce kinematografski.

Najboljša seksualna partnerja: oven in škorpijon

Bik

V nasprotju z ovnom veljajo biki za potrpežljive in zelo nežne ljudi. Vlada jim Venera, boginja ljubezni in lepote. Biki si radi vzamejo čas za največje življenjske užitke. Nikar pa naj vas ne zavede njihov navidezni spokoj – so trmasti in neverjetno odlločni. So čutni in neposredni, svet dojemajo skozi vseh pet čutov, seksualnost pa izražajo preko intenzivnega fizičnega stika. Biki vas bodo zasuli s pozornostjo in romantičnostjo. Kaj pa lahko pričakujete med rjuhami? Ljubljenje z bikom vključuje veliko dotikanja. Želi si partnerja, ki obožuje ljubkovanje, seks po njihovem okusu pa mora biti počasen in intenziven.

Najboljša seksualna partnerja: rak in kozorog

Devica

Device veljajo za natančne in nekoliko prepračunljive osebe. Prav tako so perfekcionisti. Vlada jim Merkur, njihov um je metodičen in analitičen. Ko pa gre za razmerja, se device rade sprostijo, ko začutijo, da jim je prijetno. V ljubezni veljajo za kritične in staromodne, ko pa dodobra analizirajo in spoznajo osebo, ki jih privlači, se ji bodo device čisto predale in bodo naredile vse, da bi ji ustregle. In še namig: za device je osebna higiena izjemnega pomena, obožujejo čisto okolje. In seks pod tušem.

Najboljša seksualna partnerja: kozorog in škorpijon

Tehtnica

Tehtnice, zračni znak, so neverjetno očarljive in tako rekoč »zaljubljene v ljubezen.« Vlada jim Venera, zato se najbolje počutijo, ko so obkrožene z lepoto. Iskanje popolnega ravnovesja je njihov glavni cilj. Ni se težko zaljubiti v tehtnico, ampak jo prepričati, naj vas ljubi nazaj. Ljudje, rojeni v tem znaku, obvladajo umetnost zapeljevanja, zato se zavedajte, da je osvajanje tehtnice težka naloga. Če vas zanima moški, rojen v tem znaku, pustite, naj on preganja vas. Za tehtnice seks ni tako pomemben, kot je pomemben občutek sreče in izpolnjenosti v razmerju. Če ji boste znali ponuditi to, kar jo najbolj zanima, se vam bo težko uprla.

Najboljša seksualna partnerja: oven in bik

Škorpijon

Znak, ki mu vlada Pluton, planet transformacije in bog podzemlja, je predator med horoskopskimi znaki. Svojo surovost lahko skrije pod skrivnostnost, ustrahovanje pa lahko uporabijo kot dejavnik, ki sproži zanimanje in strast. To pa je blagoslov in prekletstvo hkrati. Škorpijonom je prirojena hipnotična aura, njihovo življenje obvladuje princip »na vse ali nič,« podobno pa se vedejo, ko gre za ljubezensko življenje. Strašljivo? Vroče? Morda oboje? Ko gre za seksualnost, gre za povezavo med umom, telesom in dušo. So zelo strastni in predani, med rjuhami radi rušijo tabuje. Namig? Preberite 50 odtenkov sive in ne imejte predsodkov do fetišizma.

Najboljša seksualna partnerja: lev in devica

Strelec

Strelec, ki mu vlada Jupiter, velja za najbolj pustolovski horoskopski znak. Razveselijo jih nove izkušnje in novi nauki. Zapeljevanje ljudi, rojenih v tem ognjenem znamenju, bo pravi izziv. Dobite to, kar vidite, igračkanje ne pride v poštev (no, pri seksu ga še kako obožujejo). Navdušujejo se nad novimi izkušnjami, zato jih bo navdušil tudi spontani seks, začinjen z domišljijo. Vedno so navdušeni nad eksperimentiranjem, zato je tudi skok med rjuhe za njih prava pustolovščina. Če imate na romantičnem področju opravka s strelcem, bo dobro, če se boste podučili o tantričnem seksu.

Najboljša seksualna partnerja: oven in dvojčka

Kozorog

Veljajo za modre in odločne ljudi, odločitve pa sprejemajo tako, kot da bi šlo za finančne naložbe. Preden skočite med rjuhe s kozorogom, vas bo hotel boljše spoznati in ustvariti intimno povezanost. Vlada mu resni Saturn, po naravi so previdni in zadržani. Ta zemeljski znak mora natančno vedeti, s kom ima opravka v razmerju, sicer se zadeva ne bo razvijala. Kozorogi veljajo za tradicionalne in konzervativne ljudi, a zato še ni nujno, da bi bilo njihovo spolno življenje tako kot iz klasičnih hollywoodskih filmov. Kaj lahko pričakujete? Odprite steklenico vina in zavrtite Mozarta. Ko se kozorog ogreje, se posteljne radosti lahko zavlečejo za celo noč, saj ljudje, rojeni v tem znaku, veljajo za zelo vzdržljive.

Najboljša spolna partnerja: devica in škorpijon

Vodnar

Vodnarji veljajo za prave genije med horoskopskimi znaki. Vlada jim revolucionarni Uran, tako da so ljudje, rojeni v tem vodnem znaku, vizionarji in intelektualci. Hkrati (ali pa ravno zaradi tega) jih hitro lahko narobe razumemo. Vodnarji potrebujejo pogovor in mentalno spodbudo, preden se podajo na področje intimnega. Če vam to uspe, vas čaka kopica užitka. A pozor – njihova privrženost ni samoumevna (in nujna). Bolj so nagnjeni k odprtim razmerjem in sproščenim odnosom. Vodnarji so strastni in odprtega duha. Navdušuje jih nekonvencionalni seks, tako da se lahko pripravite na kakšno presenečenje ...

Najboljša spolna partnerja: škorpijon in dvojčka

Ribi

Ljudje, rojeni v znaku rib, katerih vladar je Neptun, veljajo za precej duhovne. Zato tudi delujejo nekoliko skrivnostno. Ker so zelo empatični, se dobro počutijo takrat, ko svojim bližnjim nudijo čustveno oporo. Njihova domišljija je precej razvita in živahna. Ko so zaljubljeni, so  romantični in zapeljivi. Poskrbeli bodo, da bo partner ali partnerka prva doživela orgazem. Podobno kot škorpijoni se radi psihično in duhovno povežejo z ljubljeno osebo. Ne bodite presenečeni nad zapeljivostjo rib. Njihova spolnost je erotična in hipnotična, skorajda sanjska. Voda je njihov kriptonit, jutranji seks pa nuja. Če zjutraj skuhate kavo, se vam hitro zna zgoditi, da jo boste spili hladno (če vam posteljo greje živahna ribica).

Najboljša spolna partnerja: rak in škorpijon