KRISTALI SREČE (za znamenje ovna): opolnomoči ga kristal Karneol

1. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki spodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje posameznega znamenja. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša ovnom.

Ovni ( 21. marec – 19. april)

Med vsemi znamenji sodijo med najbolj impulzivne in odločne. Kadar si oven nekaj zamisli, je to pripravljen za vsako ceno tudi uresničiti ali doseči. Njegove vrline so odločnost, vodenje in pogum, življenjski moto pa “Odločam se”. So zelo neposredni – nikoli ne dosegajo svojih ciljev z zvijačo. Nad stvarmi, ki so jim všeč se zelo hitro in odkrito navdušijo. Lahko bi rekli, da so to osebe z viteškim značajem. Pa vendar v sebi nosijo otroško iskro, so občutljivi in odprti za nove izkušnje.

Ovnov kristal je KARNEOL

Ta kristal bo ovnom pomagal, da bodo učinkovito uravnovesili in uporabili svojo ognjeno življenjsko energijo. Kristal spodbuja pogum, aservativnost in izražanje resnice, vendar umirjeno in nikakor impulzivno. Krepi vse telo, ugodno deluje na pljuča, oči in kožo, krepi dlesni. Pri ženskah ureja in blaži menstruacijo. Vrača veselje do življenja in pripomore k stvarnosti in ozemljitvi. Ovnom se svetuje, da imajo kristal vedno pri sebi.

Delovanje na energijski ravni: karneol odpira ustvarjalnost in jo pomaga izražati. Pomaga prepoznati nižje občutke, strahove in omejitve ter vliva pogum za odpuščanje. Krepi našo individualnost, osebno zadovoljstvo in izpolnitev. Čisti misli ter pomaga do uresničitve lastne vizije.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri