KRISTALI SREČE (za znamenje tehtnice): lapis lazuli spodbuja k izražanju resnice

23. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki spodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša tehtnicam.

TEHTNICA (23. september – 22. oktober)

Harmonija je tista beseda, ki najboljše opiše tipičnega predstavnika znamenja tehtnice. V odnosih deluje kot nekakšen mirovnik. Tehtnice so zelo diplomatske, a tudi družabne, vendar si za svojo družbo ne izberejo kar vsakogar – imajo visoka merila. So dobri govorniki in verjetno od vseh znamenj, imajo najbolje razvit občutek za lepoto in estetiko, zato med njimi najdemo tudi veliko umetnikov. V stikih z ljudmi so zelo “elegantni”, uglajeni. Ker strmijo k ravnovesju, so lahko tudi neodločni, kar jih lahko ovira v življenju.

Kristal tehtnice je LAPIS LAZULI

Ta kristal bo tehtnicam pomagal, da bodo lažje izrazili svojo resnico. Ker se velikokrat znajdejo v vlogi mirovnika, lahko pozabijo na sebe, lapis lazuli pa jim pomaga, da se postavijo za sebe. Ker kristal deluje najbolj na grleno čakro, je dober pri težavah z grlom in tudi pljuči. Lapis lazuli je kamen prijateljstva in ljubezni.

Energijsko delovanje: bogati in spodbuja duhovno rast ter vliva pogum. Največji učinek ima na grleno čakro, ki je v domeni izražanja in govorjenja. Ta kristal jo odpira in podpira kvalitete grlene čakre. Ni ga priporočljivo uporabljati dolgo časa, saj zelo močno deluje.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri