KRISTALI SREČE (za znamenje bika): roževec za velikodušno ljubezen

4. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki spodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša bikom.

Bik (20. april – 20. maj)

Je od vseh znamenj najbolj praktičen. Lahko bi rekli, da je bikov značaj močan kot sam bik, pa vendar je njegov vladar planet Venera, ki bikom daje čutnost, senzualnost in miroljubnost ter težnjo po ravnovesju v življenju. Biki sicer teži k pridobivanju materialnega in duhovnega obilja, ki pa ga velikodušno delijo z drugimi. Njihov moto je “posedujm”. Čeprav na zunaj delujejo, kot da stojijo trdno na zemlji, so izredno občutljivi in čustveni. Do drugih so skrbni, saj zelo cenijo tople človeške odnose. So zanesljivi, ljubijo udobje, okusno hrano in lepa oblačila. Ni jih lahko spraviti iz tira, saj imajo trdne živce in velik smisel za humor.

Bikov kristal je ROŽEVEC

Roževec velja za kamen ljubezni in zato zelo blagodejno deluje na srce, ožilje in živčni sistem. Spodbuja samozaupanje ter pomaga pri odpuščanju, pomirja in je primeren za posameznike, ki so impulzivni in vzkipljivi. Pomaga tudi pri nihanjih razpoloženja ter nudi podporo pri lahkotnejšem izražanju čustev. Dober je za ljudi, ki trpijo zaradi glavobolov in migren. Bikom pomaga pri spodbujanju njihove senzualne plati in čutnosti. Ker jim veliko pomeni materialna plat življenja, ta kristal uravnoveša to potrebo z duhovno ljubeznijo.

Delovanje na energijski ravni: spodbuja višjo duhovno ljubezen in odpira srčno čakro, ki jo čisti in odpira. Je kristal brezpogojne ljubezni in miru.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri