KRISTALI SREČE (za znamenje dvojčka): prizemljuje ga tigrovo oko

8. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki sodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša dvojčkom.

DVOJČEK (21. maj – 20. junij)

Tipičen predstavnik znamenja dvojčka je zelo komunikativen in vedno nekam hiti. Njihov vsakdanjik je dinamičen in poln različnih opravkov. To so ljudje, ki ne marajo samote in pasivnosti, zato boste težko našli pravega predstavnika dvojčka na miru. To je znamenje stikov in povezanosti z ljudmi. Zanje je značilna hitrost misli in dejanj ter odsotnost ustaljenih navad, norm in pravil. Zanima jih vse, hitro se učijo in so iznajdljivi. Lepo znajo govoriti, a ne znajo poslušati. Včasih so raztreseni in izgubijo objektivnost. Njhov moto je “učim se”. So tudi zelo igrivi in zabavni in raje kot načrtovanim dejavnostim, se prepustijo toku.

Dvojčkov kristal je TIGROVO OKO

Ta kristal bo dvojčkom pomagal, da bodo našli ravnovesje med “zrakom” in “zemljo”, kajti tigrovo oko daje občutek varnosti, ki ga raztresenim dvojčkom lahko primanjkuje. Pomaga do boljše osredotočenosti in spodbuja harmonijo. Je tudi kristal blagostanja. Krepi samozavest in pomaga do uspeha. Je kristal, ki krepi vero, voljo in pogum. Okrepi talente in nadarjenosti, ki jih imamo, kar še posebno velja za dvojčke. Pomaga, da se hitro in urno gibamo, krepi kosti in sklepe ter čisti jetra. Pomaga tudi pri boleznih oči. Je tudi kristal, ki skrbi za bogato duhovno življenje in nam pomaga do bolj poglobljene meditacije.

Delovanje na energijski ravni: tigrovo oko vliva moč tretji čakri in transformira strahove v njej. Kadar čutimo, da nimamo dovolj moči ali smo brezvoljni, nas ta kristal lahko opolnomoči. Ščiti nas pred negativnimi vibracijami in vdori pred tujimi slabimi energijami. Če boste kamen uporabljali med meditacijo, vam bo ta razjasnil misli in čustva. Odličen je predvsem za meditacije, s katerimi želimo okrepiti tretje oko.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Priporočamo