KRISTALI SREČE (za znamenje leva): oniks okrepi levovo notranjo moč

15. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki spodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša levom.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Je znamenje, ki v sebi nosi pravo sončno in ognjeno energijo. Lahko bi rekli, da so vulkan ustvarjalne energije. Prav tako imajo ogromno pozitivne življenjske energije, s katero navdihujejo bližnje in okolico. Tipični predstavnik znamenja leva, je izredno ponosen na sebe, dostojanstven in hrepeni po občudovanju. Levi so tudi zelo velikodušni in odkriti, zelo radi pomagajo drugim in so zaščitniški. Imajo zelo dobre organizacijske in vodstvene sposobnosti. Lahko bi rekli, da za njih ni izziva, ki bi bil prevelik ali pretežek, čeprav jim tudi ustvarjanje drame ni popolnoma tuje. Njihov moto je “ljubim”.

Levov kristal je ONIKS

Lahko bi rekli, da lev potrebuje kristal, ki se bo ujel z njegovo ognjeno iskro in bo hkrati uravnovesil njihovo močno sončno energijo ter spodbujal notranje kvalitete. Takšen kamen je oniks. Leva bo umiril in v negovo življenje prinesel srečo in ljubezen. Lažje bodo sledili lastnim ciljem in se ne ozirali na druge. Kristal umirja tudi živčni sistem in bolečine. Nosi energijske vibracije, podobne Soncu in Jupitru.

Energijsko delovanje: prinaša harmnijo. Deluje na več čaker (predvsem na prvo, tretjo in tudi na t.i. tretje oko). Vliva življenjsko energijo in pomaga premagovati različne strahove.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri