KRISTALI SREČE (za znamenje raka): aventurin ga opominja na skrb zase

11. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki sodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša rakom.

RAK (21. junij – 22. julij)

Je znamenje, ki simbolizira materinskost, toplino in skrb. Kljub vsemu pa za rake velja, da jim ni tako lahko spustiti trdnega oklepa, za katerim se skrivajo in ščitijo (včasih tudi zapirajo) pred svetom. Postati ranljiv ter izpostavljen zunanjemu svetu, je zanje izziv. Raki so zelo previdni in preudarni, in, ko začutijo “nevarnost”, se hitro skrijejo nazaj na varno – pod svoj oklep. So tudi zelo čustveni, zato jih čustva hitro lahko odnesejo. Radi pomagajo ljudem v stiski, sami pa se težko čustveno odprejo. Ob sebi potrebujejo potrpežljivega človeka, ki razume njihov strah pred ranljivostjo in naravnanost skrivanja pod svoj oklep. Tipičen predstavnik znamenja raka ne mara priložnostnih razmerij in bežnih poznanstev. Zanj je sveta družina. So tudi izredno predani partnerji in so se za svojega ljubljenega pripravljeni veliko žrtvovati.

Rakov kristal je AVENTURIN

Ta kristal naj raki hranijo blizu svojega srca – ta jih bo varoval pred pretirano ranljivostjo ter jih opogumljal. Aventurin sicer sodi med najbolj zdravilne kristale. Ima nežno in zelo prijetno vibracijo. Raka opominja naj ne pozabi skrbeti zase in hkrati jih opogumlja, da ostanejo odprti. Ta čudovit kristal skrbi za neprekinjen pretok energije ljubezni in zato, poleg roževca, sodi med kristale, ki delujejo na srčno čakro.

Delovanje na energijski ravni: spodbuja delovanje srčne čakre in širjenje brezpogojne ljubezni. Odpira tudi poti do sreče. Izredno pomirja in sprošča.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri