KRISTALI SREČE (za znamenje škorpijona): malahit za njegovo notranjo moč

25. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki spodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša škorpijonom.

ŠKORPIJON (23. oktober – 21. november)

Je znamenje z močnim notranjim magnetizmom in zato velja za eno izmed najmočnejših med vsemi astrološkimi znamenji. Tipičen predstavnik znamenja škorpijona velja za zelo strastnega in predanega. Ima izredno bogat notranji svet. Na zunaj sicer deluje izredno mirno, a v njegovi notranjosti potekajo trenja in notranje borbe. Ker so pravi vulkan divjosti, je za njih zelo priporočljvo redno izvajanje sprostitvenih tehnik. Zaradi vseh svojih lastnosti so zmožni preživeti tudi najhujše čase.

Kristal škorpijona je MALAHIT

Kot je močno astrološko znamenje škorpijona, je močno tudi delovanje tega kristala, ki mu pripada. Ta kristal spodbuja škorpijonove kvalitete, a hkrati uravnveša njegove, včasih, premočne strasti. V ravnovesje spravlja globoka in močna čustva ter zastarele vzorce, ki nam v življenju nič več ne koristijo. Je tudi kristal, ki spodbuja ženstvenost in erotiko.

Energijsko delovanje: malahit nam lahko zelo dobro pomaga pri naši osebni in duhovni rasti, saj odpira srce za brezpogojo ljubezen in hkrati spodbuja oz nekako “poganja” seksualno življenjsko energijo po nas.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri