KRISTALI SREČE (za znamenje vodnarja): akvamarin za vodnarjeva čustva

6. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vsakemu horoskopskemu znamenju pripada kristal, ki sodbuja njegove kvalitete. Je zanj kot nekakšen kamen sreče. Vsak izmed kristalov pa ima svojo zgradbo in s tem tudi energetsko vibracijo, ki lahko zelo ugodno vpliva na ravnovesje. Tokrat vam bomo predstavili kristal, ki srečo prinaša vodnarjem.

Vodnar (20. januar – 18. februarja)

Je znamenje, ki je od vseh verjetno najbolj “v zraku”. Lahko bi ga poimenovali tudi kot nepoboljšljiv idealist, ki ima vedno na zalogi, kakšno izvirno, in včasih tudi čudaško idejo. Njihova domišljija res ne pozna meja. A jim manjka stika z zemljo. Vodnarji so tudi zelo neodvisni, odločni in kljubovalni posamezniki. S čustvi se ne razumejo ravno najbolje. Težko razumljive so jim predvsem čustveno burne reakcije in čustveni odzivi “za vsako malenkosti”. Čustva so za vodnarje zelo zasebna stvar, zato lahko na zunaj delujejo hladno. Sicer pa so zelo družabni in jim, več kot materialna, pomeni duhovna plat življenja.

Vodnarjev kristal je AKVAMARIN

Je kamen, ki vzpostavlja ravnovesje med čustvi, umom in fizičnim svetom in je zato popoln kristal za vodnarja, ki mu pomaga pri doseganju ravnovesja med temi tremi dimenzijami. Akvamarin spodbuja duhovno rast in krepi intuicijo. Velja za pravi kamen sreče in kamen očiščenja. Uporabljamo ga lahko nekakšen talisman za srečo pri pomembnejših dogodkih v življenju.

Energijsko delovanje: pomaga pri odpravljanju strahov in vliva pogum. Skrbi, da je naše energijsko polje pretočno in čisto. Zelo blagodejno deluje na čustva in njihovo izražanje.

Sodelujte v nagradni igri WC NET CRYSTAL in se potegujte za družinski ogled Vulkanije (www.vulkanija.si ). Podelili bomo tudi 10 obeskov iz pravih kristalov. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Namig: odgovor najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri