La Toyin horoskop: Radovedna, mirna in prilagodljiva

La Toyin horoskop: Radovedna, mirna in prilagodljiva (foto: sr) sr
Vir: Lea
20. 5. 2017

Lili Murati – LaToya Lopez se je rodila 24. maja 1981. Venera v Dvojčkih skrbi za njeno komunikativnost in razigranost.

Radovedna in nemirna

Njeno Sonce je v ozvezdju Dvojčkov, zato je radovedna, nemirna in zelo prilagodljiva. Potrebuje veliko zanimanj, saj jo vsaka stvar začne zelo hitro dolgočasiti. Brez sporazumevanja z drugimi jo življenje dobesedno duši. Rada bere, piše, razmišlja in opazuje. Ima dober smisel za humor in pogosto deluje neresno.

Njena čustva niso prav globoka, saj se ji zdi, da bi ji globlja čustvena navezanost lahko odvzela njeno svobodo in priložnosti za druženje. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost pomaga, da ji življenje ne povzroča težav. Je zadržna ter poštena in vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se vedno drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi. Dobro bi bilo, da bi se naučila večje vztrajnosti. Potrebuje več odločnosti, doslednosti in spopadanja s težavami, saj ji beg pred njimi nikakor ne bo pomagal, kvečjemu se bodo težave še povečale. Je zelo privlačna.

Hrepeni po materialni varnosti

Mars ima v Biku, zato je pri svojem delovanju počasna, a zelo predana in trdno odločena dokončati zastavljeno nalogo. Preden začne delovati, vse dobro premisli. Je zanesljiva, dosledna in zelo učinkovita. Želi si rednih postopkov pri delu, jasnih navodil in natančno določenih obveznosti. Vse neznanke jo zelo jezijo, zato želi, da so rešene, preden prevzame nalogo. Zelo težko se odloči, da prevzame nove naloge, ko pa se loti nečesa, pri tem vztraja do konca.

Zanjo sta nadvse pomembni materialna varnost in udobje, zato želi biti za svoje delo primerno nagrajena. Ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa ima eno težavo. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je veliko boljši govornik kot poslušalec. Njen um je lahko hiter ali ne, vendar dela ves čas brez premora. Izžareva veliko pozitivne energije, zato je zelo priljubljena, kljub temu da ne premore prav veliko zabavnih taktik. Ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hoče opraviti z vsem in nikoli ne vleče težav za sabo.

Neodvisna in samosvoja

Njena Luna je v ozvezdju Vodnarja, zato je zelo neodvisna in pogosto čustveno nevpletena. Pri njej nikoli ne morete vedeti, kaj v resnici čuti. Ljudi okoli sebe šokira s svojo nepredvidljivostjo in neosebnih pristopom.

Zelo rada preizkuša vse novo in še nepreizkušeno. V družinskem krogu se težko sprosti, saj pogosto čuti, da jo družina preveč veže in ji ne pušča dovolj svobode. Zato se veliko bolje počuti v krogu prijateljev in se hitro pridruži skupinam podobno mislečih. Naj zmaga ali ne, v življenju je odvisna od tega, da razvije prirojene sposobnosti in hkrati izvaja nadzor nad svojimi manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in neupoštevanje občutkov in mnenj drugih. 

Posesivnega ali ljubosumnega partnerja hitro zapusti, saj nima energije, da bi se ukvarjala z njim. Velikokrat se nagiba tudi k pretiranemu užitkarstvu in lenobi. Odnosi z njo so prava harmonija, saj skoraj vedno odlično sodeluje z vsemi.

Pravična in premišljena

Jupiter ima v ozvezdju Tehtnice, zato je rojen diplomat. Rada se druži in se zna vedno prilagoditi okoliščinam, v katerih se znajde. Je pravična in modra. Ker ima sposobnost videti vse stvari z dveh različnih kotov, je lahko odličen svetovalec ali posrednik v sporih. Deluje nepristransko in si prizadeva za ravnotežje tudi v reševanju sporov.

Ceni umetnost, glasbo in ustvarjalnost, pa tudi dobro hrano in zabavo. Je zelo čutna in ima žilico za lepe stvari. Vendar se ji včasih zgodi, da se ujame v rutino. Ne mara drastičnih sprememb in je ne smemo siliti k ničemur. Predvsem je zelo praktična in zelo stvarna.

Ker je materialistka, rada kupuje kakovostne izdelke in trdo dela, da si jih lahko privošči. Osrečuje jo, da komu res ustreže in mu polepša dan. Dober zaslužek si lahko obeta v katerikoli storitveni dejavnosti.