Lea Bernetič: Horoskop kaže, da je neustrašna in olikana

Lea Bernetič: Horoskop kaže, da je neustrašna in olikana (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
15. 10. 2016

S postavitvijo Urana v Kozorogu reagira bolj počasi, a zelo močno. Pred vsakim delovanjem potrebuje dober in temeljit premislek. Venera v Škorpijonu skrbi, da je, kjerkoli se pojavi, opažena in pohvaljena zaradi svoje simpatičnosti.

Skladna in elegantna

Ker je bilo Sonce ob njenem rojstvu v ozvezdju Tehtnice, njena osebnost predstavlja strmenje k uravnovešenemu, umirjenemu in skladnemu življenju. Lahko je zelo dinamična in energična, toda izzivov večinoma ne ustvarja sama, ampak jim v življenju spretno sledi. Stiki z ljudmi jo vsekakor poživljajo, zna pa uživati tudi v svoji samoti. Nagiba se k ležernosti, labilnosti in iskanju opore v prijateljih in družini. Zelo rada razpravlja, pleše in se zabava, vendar nikoli ne gre v skrajnosti. Nadarjena je za umetnost, modo in kozmetiko ter je zelo kreativne narave. Čeprav poskuša mirno prenašati vse izzive iz okolja, se njen ognjeviti temperament pogosto pokaže v burnih izbruhih jeze. Ima močno voljo, ki jo pogosto neusmiljeno vodi k cilju. Sposobna je videti stvari naenkrat, v celoti, vedno v iskanju bistva in nikakor ne naseda površnim miselnim ukanam. V vsakodnevnih odnosih je zadržana, pogosto deluje hladno, izžareva notranji ogenj, ki v ljudeh zbuja spoštovanje, zato so jo pripravljeni poslušati. Določeni ljudje se ob njej počutijo nelagodno, saj je vedno zelo urejena v vseh pogledih. Ima smisel za estetiko in naravno težnjo ter potrebo po harmoniji in umirjenosti. Ne mara umazanih, težkih, napornih in rutinskih del.

Zanesljiva in vztrajna

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Leva. Rada ima udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Je praktična in vztrajna, tudi ambiciozna. Ima dober smisel za humor, včasih je pravi zabavljač s praviloma močnim in globokim glasom. Razvijati mora prilagodljivost in gibljivost, paziti pa se mora pretiranega ponosa, ki ji lahko škodi. Je zanesljiva, marljiva in vztrajna oseba, ki redko odstopa od začrtane poti, zato v življenju veliko doseže. Zaradi te postavitve je očarljiva, topla in včasih tudi sarkastična. Seveda pa je na poslovnem področju zelo ambiciozna, borbena in včasih tudi eksplozivna. Ko se razjezi, se res razjezi in takrat je sposobna besed, ki jih v umirjenem stanju ne bi nikdar izrekla. Treba ji je pihati na dušo, takrat je zadovoljna in voljna vsega. Rada vidi, da je v središču pozornosti in da se vse vrti okoli nje. Napak običajno ne prizna, nasvetov pa ne posluša, saj ima vedno občutek, da sama vse najbolje ve in zna. Primanjkuje ji tudi sočutja, zato jo ljudje večkrat označijo za hladno in nedostopno, čeprav v resnici ni.

Prijazna in razumevajoča

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Bika, zato je prijazna, dobrosrčna in razumevajoča oseba. Označujejo jo tudi strpnost, eleganca in nasmeh na ustnicah, ki je pri njej prisoten večino časa. Premore dovolj samozavesti, primanjkuje pa ji borbenosti in zdrave agresivnosti, saj se ne zna postaviti zase, sploh ko so vključena čustva. Slaba lastnost je, da predolgo vztraja v nevzdržnih razmerah in slabih zvezah. Takrat se počuti ujeto in nemočno in ni sposobna sama narediti koraka naprej, tudi če trpi. Je tudi zelo posesivna in težko deli karkoli, kar ji lahko povzroči težave v ljubezenskih razmerjih, saj partnerju težko popolnoma zaupa. S poklicnega vidika so ji na kožo pisana področja mode, oblikovanja, kozmetike, na katerih se bo odlično izkazala brez pretirano vloženega truda. Ljubi mir in v odnosu daje občutek varnosti, zato je pri nasprotnem spolu zelo zaželena.

Srčna in preudarna

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v Škorpijonu, zato energijo za premikanje gora črpa iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj je kdaj najbolje narediti. Ima konstruktivne sposobnosti in zdrav ter praktičen smisel in je odločna in optimistična. Nagnjena je k pretiranemu uživanju hrane in ne pazi dovolj nase. Ne mara prepirov, pretepov, vpitja in agresivnosti. Odloča se za diplomacijo in sklepanje kompromisov, če to ne pomaga, pa raje za umik, kot da bi se znašla v konfliktu. Prijateljstva in odnosi z njo so tako praviloma nekonfliktni in umirjeni, ljudje okoli nje cenijo njen diplomatski pristop in način reševanja težav. Ima zelo dober spomin, kar vključuje tudi to, da zelo redko pozabi, če se ji kdo zameri ali stori kaj, kar ni v skladu s čutom za poštenost in plemenitost. S tem se seveda lahko iz svojega življenja znebi nepoštenih ljudi in tistih, ki ji škodijo, a vendar ne pušča prostora za odpuščanje. Ima tudi močno voljo, ki ji v poslovnem svetu večkrat pomaga.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri