Ljubezenski horoskop od 13. do 19. 8. 2015

Ljubezenski horoskop od 13. do 19. 8. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 8. 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni za obdobje od 13. do 19. avgusta 2015.

Oven

Tako, kot se že dolgo ne, se boste povsem posvetili odnosom. Spoznali in občutili boste, da potrebujete tako prijateljsko kot partnersko toplino. Samski se na čustvenem področju že nekaj časa trudite, da bi se stvari obrnile na bolje. Ker se še vedno počutite osamljeno, je edino upanje tveganje.

Bik

Presenečeni boste nad predanostjo in iskrenostjo ljubljene osebe. To vas bo okrepilo v odločitvi, da se še bolj potrudite za uspešnost vajinega razmerja. Sinergija dveh enakih hotenj lahko pripelje do nepozabnih dni. Samskim se na čustvenem področju odpira nov svet. Svet, ki prinaša srečo in veselje.

Dvojčka

Z napadi in kritikami si boste pri partnerju delali medvedjo uslugo. Pamet v roke, saj vam partner veliko pomeni. Žal se tega v danih trenutkih ne zavedate. Bolje bo, če boste uredili vse za složen večer. Samske čakajo srčne novosti, še posebej, če se s svojo simpatijo srečujejo v delovnem krogu.

Rak

Kar zadeva čustva, boste ta teden nadvse čutni. V medsebojnih odnosih boste čutili več razumevanja, topline in miru. Čas bo ploden za krepitev in poglabljanje odnosov, zlasti na zasebnem področju. Samski v srečanju s privlačno osebo reagirajte hitro in hrabro, saj je mogoč zanimiv razplet dogodkov.

Lev

Energijo, ki ste jo do zdaj vlagali v delo, preusmerite v ljubezen. Odločitev bo pozitivna za oba. Deležni boste dodatne pozornosti, ki vas bo napolnila z energijo. Svet se vam bo zdel lepši. Samske lahko navdušenje in vnema na področju čustev privedeta v težave, če se jim boste brezglavo predajali.

Devica

Ta teden bo primeren za nadgradnjo partnerskega odnosa. Za poglobljena čustva predlagamo kraj, kjer ne bo veliko motečih dejavnikov. Samski bodite tokrat na čustvenem področju previdni. Četudi se vse zdi na prvi pogled lepo in v redu, pazite, da vas trenutki navdušenja ne zapeljejo v žalost in težave.

Tehtnica

Tistim, ki ste samski, se bodo čustva prerodila, samozavest okrepila, ljubezen pa oplemenitila. Občutek boste imeli, da ste vstopili v nov svet, v čas prebujanja nove ljubezni popolne romantike. Vezani ste v ljubezni uspešni, saj se dobro zavedate, kaj so temelji vaše zveze in zakaj ste srečni.

Škorpijon

Samski se boste spraševali, kako pritegniti pozornost nase. Trudite se in včasih poskušate tudi na silo, zato večkrat delujete prisiljeno in domišljavo. Ljudi znate kdaj pa kdaj zamoriti. S partnerjem boste preživeli nekaj tistih trenutkov, ki vam bodo povrnili vero v prejšnje odločitve.

Strelec

Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti. Premislite, koliko vam pomeni partnerstvo, saj je ohranjanje harmonije ključnega pomena. Če se boste umaknili, boste veliko tvegali. Samski se ta teden ne podajajte v resno zvezo, raje se zabavajte s prijatelji.

Kozorog

Vse kaže, da morate poiskati rešitev, da bi bili s partnerjem več skupaj, kot ste bili do sedaj. Čeprav je med vama stkana močna vez, jo je treba negovati. Pri tem imate pomembno vlogo. Vaša čustva bodo živahna, kajti zelo dobro se boste počutili ob morebitni pritegnitvi pozornosti drugih.

Vodnar

Samski boste v zraku čutili ljubezen, zato se boste brez pomisleka ali oklevanja prepustili čustvom. Naj vas zajame val ljubezni. Vodi naj vas srce, in ne razum. Sreča je na vaši strani, zato ji na široko odprite vrata. Tisti, ki ste v resnih zvezah, ne boste deležni nobenih sprememb. Vse bo po starem.

Ribi

Samski boste veljali za pravega zapeljivca, ki mu ne bo težko opozoriti nase. Vsem takšno vedenje ne bo všeč. Vezani boste na čustvenem področju deležni zadovoljstva. Medsebojni odnosi bodo temeljili na povečani meri sočutja, razumevanja, spoštovanja in topline. V tem času si lahko veliko obetate.

Vir: Sensa.si

Značke: astro horoskop