Ljubezenski horoskop za december: Čustva se bodo iskrila, preverite, kako vam kaže

Ljubezenski horoskop za december: Čustva se bodo iskrila, preverite, kako vam kaže (foto: Pixabay) Pixabay
1. 12. 2021

Zadnji letošnji mesec prinaša marsikaj lepega ...

OVEN

Končno boste na področju čustev nekoliko bolj sproščeni in ne tako zaletavi ali nepotrpežljivi kot običajno. Pri tistih, ki ste na začetku razmerja bo v ospredju iskrena komunikacija, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Pozornost bo potrebno usmeriti do zadnjega dela decembra, ko se Venera v kozorogu začne gibati retrogradno na področje osebne rasti. Marsikaj se bo odvijalo pozitivno, čeprav občasno še dvomite in se sprašujete. Bodite kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo v zadnjih dneh decembra na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali drugačno pot, saj se vam vse skupaj nekoliko zapleta.

BIK

Vse kar je povezano s čustvi, vam bo v začetku decembra predstavljajo prijetna doživetja. Zadovoljni boste s svojim ljubezenskim odnosom, ki bo morda celo pripravljen na nadgradnjo. Čeprav v očeh drugih delujete zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Nikar se ne ozirajte na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Ljubezen bo imela v zadnjem delu decembra veliko moč, a le, če boste dovolj iskreni in če boste verjeli v svoje občutke. Ko boste slabe volje, je najbolj priporočljivo, da se umirite in počakate, da bodo težki trenutki minili. Nikar si ne obetajte, da bo nekdo, ki vam je všeč sam predvideval kaj si želite.

DVOJČKA

V prvi polovici decembra, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v strelcu pričakujte čustveno inspiracijo z vseh strani. Delovali boste srečno in zadovoljno, še zlasti v družbi določene osebe, ki vam je še kako všeč. Novi izzivi v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in strastne sanje. V drugi polovici decembra si boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke ali skrivne načrte na ljubezenskem področju, kar lahko vašo okolico zelo zbega. Morali boste razčistiti z dvomi, ki dišijo po ljubosumju in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Ne igrajte kar niste, slabe poteze lahko skrhajo še tako zelo stabilen ljubezenski odnos. Prejeli boste ugodno rešitev, ki vas bo razvedrila.

RAK

V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom si nanizajte bolj strastne podvige. Ni potrebe, po dokazovanju, razen, če dvomite v prihodnost vaše veze. Če ste samski, bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla nepričakovano. Sedaj je pomembno, da prisluhnete notranjim vzgibom, ki vam prinašajo bolj jasno sliko. V zadnjih dneh decembra boste nekoliko nervozni. Želeli si boste več pozornosti, posebno v ljubezni, čeprav vas po drugi strani še omejujejo določene rutinske navade. Čeprav bo sproščanje kreativne energije omejeno z predpisi ali zahtevami, boste vseeno našli način, da se boste prepustili.

LEV

Na področju ljubezni se vam bodo odprle nove poti, po katerih ste hrepeneli že nekaj časa. Fleksibilna energija bo tista, ki vam odkrila nove stvari in vas približala realnosti. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost. Morda bi bilo bolje, da se glede pomembnih zadev zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom. Samski imate pred sabo spletno priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. Konec decembra bo praznična energija poskrbela, da boste pozabili na črnogledost. V odnosih se bo oglasila diplomacija, s katero boste zgladili nesporazume.

DEVICA

Na ljubezenskem področju se vam v začetku decembra, ko se bo Mars nahajal v znamenju škorpijona nakazuje nekaj ovir, ki jih boste premostili. Družinske, prijateljske in celo poslovne odnose boste postavili na preizkušnjo. Deloma boste zaplete sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine. Opredelite se glede stvari, ki so za vas zelo pomembne. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Čeprav ne boste navdušeni, mu dajte priložnost, da se pokaže v svoji pravi luči. Vezanim se obeta nekaj pogovorov, ki vam ne bodo najbolj pisani na kožo. Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno in energijsko bodo vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih. Najboljše se boste počutili v zadnjih dneh decembra, ko boste v svoja čustva veliko bolj sigurni.

TEHTNICA

Želite nadaljevati razmerje, ki je polno nesporazumov, toda najprej morate nasprotni strani bolj prisluhniti. Povejte vsaj, kaj približno nameravate, da ne bo zapletov in konfliktov. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Radi bi nadaljevali z enakim tempom, toda na vsakem koraku bodo ovire, ki se jim boste težko izognili. Brez tehtnega premisleka ne bo šlo. Z več strani bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo še dodaten nemir. Na prvo mesto v zadnjih dneh decembra postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Predlagali vam bodo nekaj nepričakovanih zadev, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo.

ŠKORPIJON

Ljubezenska čustva ter Mars v škorpijonu vas bodo spodbujala k jasnemu izkazovanju naklonjenosti. Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad učinkom določenega pogovora. Pazite, da se ne boste v sredini meseca s tem, ko boste želeli pomagati drugim preveč iztrošili. Hranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je najbolj blizu. Obojestranski interes za skupen korak bo v zadnjih dneh decembra, ko boste zelo sproščeni dovolj dober povod za ljubezensko srečo. Skupna sreča bo najboljši spodbudnik za vse načrte v prihodnosti. Tisti, ki ste v vezi že nekaj časa, boste proti koncu meseca začutili potrebo po poglobitvi odnosa.

STRELEC

Vaš svoboden čas se počasi končuje, saj vas bo Venera v kozorogu že na začetku meseca povabila v bolj resno razmišljanje na področju čustev. Začeli boste premlevati, zaželeli si boste več varnosti ter pripadnosti. Pot vas bo vodila do ugotovitev, da niste več pripravljeni biti sami in se boriti za svoj prav. Veliko boste analizirali in razmišljali o preteklosti, vendar bo izid na koncu pozitiven. Začutili boste olajšanje, povezano z osebo iz preteklosti, ki vam do sedaj v mislih ni dala miru. Tisti, ki ste samski, ne bojte se novih poznanstev, ampak jih spustite v svoje življenje. V zadnjih dneh meseca se boste ustavili tik pred vzburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, ki bo popestrila vaše misli.

KOZOROG

Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose na ljubezenskem področju izboljšali. Z obzirnostjo boste dosegli veliko več kot z nesramnimi pripombami. V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča proti sredini meseca. Vznemirljiva energija bo poudarila privlačnost, v odnosih pa vzbudila tudi nekaj svojeglavosti. Ni nujno, da se boste zaljubili na prvi pogled, morda boste potrebovali čas. V zadnjih dneh meseca, ko vas bo spremljalo Sonce v vašem znamenju boste zopet preveč pristranski, zaznavali boste le eno plat celotne zadeve, kar vas lahko še nekaj časa drži nazaj. Igra osvajanja v najdaljši noči bo razigrana.

VODNAR

Zadovoljni boste, saj se lahko na področju čustev končno odločate po svoje. Presenečali boste s humorjem, ki bo nekomu zelo všeč, zato ne odlašajte. V sredini meseca se nikakor ne boste mogli zbrati, saj vas ovirajo misli, povezane s preteklostjo. Posvetujte se z nekom, ki je do vas direkten in iskren. V razmerju se bo v zadnjih dneh decembra končno nekaj premaknilo. Vse se bo odvijalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale v negativni smeri. Konec meseca se nekoliko sprostite, odmaknite se od dela in poskrbite za dovolj druženja s svojo ljubljeno osebo.

RIBI

Na ljubezenskem področju se boste počutili odlično, videti boste privlačno in vse česar se boste lotili, boste opravljali tako kot od vas pričakujejo. Bodite brez skrbi, tokrat bo s strani prijateljev in družine dovolj posluha za vaše ideje. Preveč boste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se postavili zase in zahtevali mir. V zadnjih dneh decembra boste premalo sočutni in razumevajoči, kar lahko nekoga zmoti in hkrati odbije od tega, da bi se vam še bolj približal. Opazujte se, in spoznali boste, da s strogim odnosom do ljudi, prikupne osebe le odganjate od sebe. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo.

Pripravil: Horoskop.si