Ljubezenski horoskop za februar 2022: Preverite, če se tudi vam obetajo veliki premiki na tem področju

31. 1. 2022
Deli
Ljubezenski horoskop za februar 2022: Preverite, če se tudi vam obetajo veliki premiki na tem področju (foto: Profimedia)
Profimedia

Februar bo za marsikoga čustveno razgiban mesec, ki prinaša nekaj presenečenj, lahko pa se zgodi tudi veliko lepega.

OVEN

V začetku februarja boste zaznavali občutljivost na področju čustev, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Čeprav boste težko pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos skušajte vztrajati. Ne bodite nezadovoljni in raztreseni, saj si lahko s tem tudi na ljubezenskem področju pokvarite kakšno lepo priložnost. Druga polovica februarja bo povezana s poglobljenim razmišljanjem in nerešenimi čustvenimi zadevami. Še posebej intenzivno bo, ko Sonce preide v znamenje nežnih rib.

BIK

Odločili se boste spremeniti situacijo, ki se vam odvija na področju čustev, le tako boste zaznali večjo mero zadovoljstva. Tisti, ki ste čustveno ranjeni, preveč lepim besedam nikar ne podlezite prehitro. Da se zakrpajo vsi grenki spomini, boste potrebovali še nekaj časa. Vezani se boste zaradi vpliva Venere v znamenju kozoroga nekoliko oddaljili od ljubljene osebe. Bolj intenzivno boste začeli razmišljati o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času zanemarili. Proti koncu meseca boste čutili v sebi umirjenost in ubranost, ki jo boste želeli deliti z bližnjimi.

DVOJČKA

V začetku februarja, ko vas bo spremljalo Sonce v vodnarju boste izžarevali prijetno toplino in iskreno senzibilnost. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov. Sredi meseca prihaja občutek, da se prebujate, želeli si boste več, bodisi v družini bodisi na srčnem področju. Pri tem boste pokazali nekaj, kar ste do sedaj spretno skrivali. Tisti dvojčki, ki se nahajate v napetem odnosu, boste upali da se iz želje po razčiščevanju razvije dialog, ki ne bo le dvoje vzporednih monologov. Čustvena stabilnost bo v zadnjih dneh meseca sproščena.

RAK

Področje ljubezni bo v začetku februarja urejeno. Dobro boste razumeli načela in dajali prednost temu, kar globoko v sebi čutite. Tudi iskrenost in spoštovanje bosta pomembna faktorja sreče. Umirite sredi meseca, ko se vas bo nekaj močno dotaknilo svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. Če boste iskali kakšno pomoč pri ljubljeni osebi, ne boste dobili pravih odgovorov. V zadnjih dneh februarja boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije, še posebej če ste v razmerju.

LEV

V začetku februarja prihaja z vplivom Marsa v kozorogu občutek, da ste preobremenjeni in naveličani. V odnosih boste delovali hladno, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če se vam bo določena oseba, ki vam je močno všeč začela zaradi obnašanja umikati. Tisti, ki ste samski boste z eno nogo še vedno v preteklosti. Vendar ne obupajte, saj se psihična nestabilnost počasi umika vstran. Odzovite se v zadnjih dneh februarja povabilu, ki bo simpatično in vam prinaša ljubezensko presenečenje.

DEVICA

V zadnjem obdobju ste bili zelo dejavni, zato prihaja v začetku februarja umiritev. Preleni boste, da bi se vam ljubilo iskati ljubezenske dogodivščine, raje se boste zatekali k počitku. Malce boste vezani nervozni in nemirni, vendar popolnoma brez razloga. Mirno počakajte, da neurje v notranjosti mine brez nepotrebnih komplikacij. Samski se boste tokrat znali odlično postaviti zase, še posebej, ko bo nekdo iz preteklosti sladko delil komplimente. Iskrenost v zadnjih dneh februarja ne bo poznala meja, nikar pa ne prehitevajte dogodkov.

TEHTNICA

V ljubezni se bodo stvari v začetku februarja zaradi vpliva Sonca v znamenju vodnarja odvijale spontano. Izžarevali boste očarljivost, ki vas bo popeljala k uresničitvi želja. V sredini meseca se boste znašli na področju čustev v nejasnih razmerah, zaradi česar lahko postanete žalostni ter vznemirjeni hkrati. Pri izbiri prijateljev ali ljubimcev bodite zelo previdni, saj razočaranja preteklih let še niso zbledela. Nekoliko boste konec februarja zmedeni, saj čustva ne bodo popolnoma uravnovešena.

ŠKORPIJON

V začetku februarja prihaja zaradi Venere in Marsa v znamenju kozoroga do težavic, povezanih s čustvenim področjem, ki bo nihalo sorazmerno z razpoloženjem. Nikar ne držite čustvenih napetosti v sebi, pogovorite se. Čustvena plat se bo izboljšala v zadnjem delu meseca, ko vam Sonce v ribah prinaša več nežnosti. S svojim taktnim tempom boste znali prodreti v globino in prepričati, da ste vredni da vas nekod ljubi. Če boste preveč gledali nase, se vse skupaj ne bo dobro končalo.

STRELEC

V prvih dneh februarja pričakujte možnost izboljšanja, ki bo povezana z ljubezenskim področjem. Nikar ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne na glavo. Nekaj dodatnih priložnosti na področju čustev se vam nasmiha tudi v sredini meseca. Samski bodite bolj prodorni in si dovolite biti izbirčni, kasneje se vam bo obrestovalo. Energija čustvenega doživljanja vam bo konec meseca ugajala in vas sprostila, tudi če imate zlomljeno srce. Ne bodite pa presenečeni, če se pojavi nekaj ljubezenskih zapletov, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.

KOZOROG

V februar boste zaradi podpore, ki jo boste prejemali od Marsa in Venere v vašem znamenju zakorakali samozavestno in polni pričakovanj, še posebej samski. Ohranite to pogumno energijo, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti. Sedaj je tudi za vezane pravi čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, premagali boste tudi najbolj iznajdljivega sogovornika. V zadnjih dneh februarja se boste posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati še bolj, kot je vajena, nikar pa ne podvrzite dvomom, ki vas bodo strašili v ozadju.

VODNAR

Prihaja podpora Sonca v vašem znamenju, ki se bo razprostrla tudi na področje čustev. Zgodilo se vam bo nekaj lepega, da boste mislili, da sanjate z odprtimi očmi. Uživajte v vsakem trenutku in si ničesar ne očitajte. Če bo dogajanje potekalo počasneje in usklajeno boste poskrbeli da ga začinite, vnesli boste tudi strast. Vodnarji ki ste v daljših razmerjih, boste spoznali nekaj pomembnega povezano s sabo, kar vas lahko pozitivno preseneti. Končno se bodo do konca meseca uredile tudi podrobnosti, povezane s področjem čustev.

RIBI

Zaradi Sonca v vodnarju boste na področju čustev bolj odločni, zato vas ne bo strah povedati tistega, kar vam najbolj leži na srcu, in sicer nekomu, ki vas ni hotel razmeti. Venera, ki se bo nahajala v znamenju kozoroga, vas bo usmerjala v resne pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega. Vezani se boste posvetili tudi partnerjevim željam in s tem izboljšali situacijo. Samskim se najbolj ugodno obdobje nakazuje v zadnjih dneh februarja, ko boste s Soncem v vašem znamenju izžarevali intenzivno privlačnost.

Pripravil: Horoskop.si