Ljubezenski horoskop za januar 2023: Prvi mesec v letu bo razveselil device in ribe, preverite, kako kaže vašemu znaku

Ljubezenski horoskop za januar 2023: Prvi mesec v letu bo razveselil device in ribe, preverite, kako kaže vašemu znaku (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2023

OVEN

V začetku januarja se lahko prebudi nekaj dvomov, saj niste dovolj sigurni vase, kar običajno ni v vaši navadi, saj ste sami svoje sreče kovač. Izredno pomemben pogovor se bo tokrat končal v boljšem ozračju. Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake. Na vsako stvar boste proti koncu januarja odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko v zadnjih dneh meseca izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali skrivno razmerje. Upoštevajte tudi kar vam veli razum.

Morda vas še zanima: Horoskop za leto 2023: Obeta se veliko sprememb, ko gre za odnose in ljubezen - preverite, kako kaže vašemu znaku

BIK

Z mislimi se boste ves čas vračali nazaj in tuhtali, kaj bi lahko na področju čustev v preteklosti naredili drugače. Kar zadeva reševanje osebnih težav, boste občutili zmanjšanje napetosti. Pomembno je, da ostanete sredi januarja na področju čustev osredotočeni na to, kar si v resnici želite. Vezani premislite, preden boste v zadnjem delu januarja napadli partnerja za njegove napake, najprej se zavedajte svojih. Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili, kar vas bo vedno bolj mučilo. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, ki se vas bodo globoko dotaknila.

DVOJČKA

V začetku januarja se vam obeta nekaj težavic, povezanih s čustvenim dojemanjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prinese notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate. Čustvena plat se bo izboljšala v zadnjem delu januarja, ko vas bo Sonce v vodnarju vzpodbujalo na vsakem koraku. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo se vam obeta nekaj lepega. Občudovali boste nekoga, ki ga dolgo niste srečali.

RAK

V začetku januarja bodo na prvem mestu družinske zadeve, ki jih lahko zaostri Sonce v znamenju kozoroga. Ne čudite se, če bodo na sporedu hladni trenutki ter pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v drugi polovici januarja. Mars bo poskrbel za več spontanosti, zabave in razigranih doživetij. Dobro boste razpoloženi, v ljubezni se vam bo tudi če ste že dlje časa samski nasmihala sreča. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v pravo smer, le povežite se s pravo osebo. V zadnjih dneh meseca bo zelo ugoden čas, da dokažete samozavest tudi na osebnem področju.

LEV

Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed, s katerimi bi povedali, kako se v resnici počutite in se tako le zapletate v težave. V ljubezenskih odnosih boste preveč zadržani. V kolikor se boste znali ustaviti in umiriti, lahko najdete moč in energijo ter pot, ki vas bo popeljala do notranje umirjenosti. Zaradi povečanega napada nežnosti, se boste v drugi polovici januarja pričeli spraševati, če je z vami kaj narobe. V ljubezni bo pri tistih levih, ki ste samski v drugi polovici meseca v ospredju prijateljstvo. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez. Imeli boste občutek ljubljenosti, vztrajnosti in zadovoljstva.

DEVICA

Na delu bo v začetku januarja ljubezenska puščica, ki bo zadela tiste, ki ste že dolgo neuspešni na tem področju. Razveselilo vas bo presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. V pomoč pri čustvenih odločitvah bo intuicija, na prvem mestu bosta nežnost in romantična doživetja. V vaših mislih bo v zadnjih dneh januarja, ko se bo veliko dogajalo zmeda, saj boste prepričani, da se morate na področju čustev premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje. Nikar se ne predajajte, ko boste žalostni malodušnosti, saj se vam prav nič ne poda. Naj vas ne zmedejo preveč prijazne besede osebe nasprotnega spola, ki do vas ni iskrena.

TEHTNICA

Na ljubezenskem področju se v prvih dneh januarja ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo ljubljena oseba preveč poglabljala v vaše navade. Ker boste imeli sredi meseca željo po dodatnem počitku, se lahko pojavi nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Proti koncu januarja boste vezani ves svoj čas podredili partnerju ali prijatelju in ne bo vam žal. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem se vam sreča ne bo izmaknila. Samski, čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni situaciji nekoliko bolj izpostaviti.

ŠKORPIJON

Dnevi v začetku januarja, ko govorimo o čustvih ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste pričakovali. Prav tako vam bo težko izraziti misli in občutke, saj vas bodo spremljali številni dvomi. Več miru in stabilnosti prihaja v sredini januarja, ko lahko opravite ljubezenski pogovor in se dogovorite za bolj sproščeno delovanje. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo razumel vaša stališča. V zadnjih dneh januarja se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo nosile s sabo pridih nejasnosti. Veliko lažje vam bo, če boste pri odločitvi poslušali tudi razum.

STRELEC

Na zasebnem področju se vam v začetku januarja odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo najbolj simpatična, saj se boste morali soočiti. Skrite želje bodo presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se boste na koncu znašli razočarani. V zadnjem delu januarja vas bo Mars opomnil, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, kar bo prebudilo tudi strast. V zadnjih dneh januarja prihaja na področju čustev več napetega vzdušja, zato s svojim sarkazmom nikar ne pretiravajte. Samski bodite bolj spontani in malo manj izbirčni. Spoznali boste da lepa zunanjost ne pomeni vedno lepe notranjosti.

KOZOROG

Nikar ne podlezite mnenju nekoga, ki ga ne razumete, ampak zagovarjajte svoje stališče, povezano s čustvi. Najprej se boste odločili, da ljubljeno osebo nekaj časa pustite pri miru, potem se boste vseeno zapletli v pogovor. Preprosto se vam bo dogajalo preveč naenkrat, zato boste iskali odgovore na nejasna vprašanja. Znova razmislite vse in ugotovili boste, kaj ste morda pozabili. V zadnjem delu januarja, ko Sonce prehaja v vodnarja se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana z ljubezenskimi zadevami. Vse vas bo vzpodbujalo k temu, da se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov.

VODNAR

S Soncem v znamenju kozoroga se boste veliko lažje soočali s težavami in obremenitvami. Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari uide iz nadzora, prihajajo tudi težave z zaupanjem. Tisti, ki se že dolgo nahajate v razmerju, se boste več kot običajno ukvarjali s samim sabo, kar lahko nasprotno stran zmede. Nikar pa se ne spuščajte v nepreverjene zgodbe, ker lahko iz vsega skupaj nastane prava ljubezenska drama, ki je še dolgo ne boste pozabili. Ne bodite presenečeni, če se bodo v zadnjih dneh januarja nakopičile močne strasti, ki jih bo potrebno izživeti.

RIBI

Ribice, dvomljivi občutki vas bodo počasi zapustili. Prešli boste v bolj stabilno pozicijo, ki jo bo še dodatno polepšala energija Venere. Notranje boste sicer še vedno občutljivi, vendar vas bo ljubljena oseba tokrat razumela brez odvečne razlage. Na čustvenem področju boste sredi meseca zadovoljni ter mirni, obdani s svežimi zamislimi. Povežite se v globokih vibracijah in ne ovinkarite preveč glede svojih želja. Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi razumeli ter vam prisluhnili. Ljubečo energijo boste znali usmeriti v tiste ljudi, s katerimi ste se zadnje čase nekoliko oddaljili.

PRIPRAVIL: Horoskop.si