Ljubezenski horoskop za marec 2022: Uf, marsikje se bo iskrilo, preverite, če tudi pri vas!

2. 3. 2022
Deli
Ljubezenski horoskop za marec 2022: Uf, marsikje se bo iskrilo, preverite, če tudi pri vas! (foto: Profimedia)
Profimedia

Začetek pomladi za marsikateri znak prinaša lepe spremembe in zanimiva srečanja. Kako kaže vašemu znaku? Prepričajte se sami!

Oven

Podajte na področju ljubezni v začetku marca, ko se bo Venera še nahajala v znamenju kozoroga brezpogojno podporo. Umirjeno delovanje prinaša zanimiva soočenja z novimi interesi in novimi ljudmi. Če boste na sredini meseca marca napačno odreagirali ali izigrali zaupanje nekoga, ki mu veliko pomenite, se pripravite na negativne vibracije. Še vedno boste proti koncu marca dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, se boste v zadnjih dneh marca prijetno zabavali in uživali v stiku z različnimi ljudmi.

Bik

V začetku marca se boste z energijo Sonca v ribah začeli zavedati, da bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je na ljubezenskem področju že nekaj časa na vidiku. Razočarani boste nad prijateljstvom, zato se boste v sredini marca obrnili na družinski krog. Morda za vsem tem tiči tudi del vaše krivde. Ko boste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite z ljubljeno osebo in ne dovolite vašemu razpoloženju, da eksplodira z namenom, da skalite srečno zakonsko življenje. Samski boste pripravljeni na nov začetek, še posebej v zadnjih dneh marca, saj vas bosta podpirala Mars in Venera.

Dvojčka

Ne dovolite, da se vam na ljubezenskem področju zaradi dvomov, ki jih prinaša Sonce v ribah nakopičijo slabe misli. Pazite pa tudi, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali. Poglobite se v sredini meseca vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil. Od ljubezni boste veliko pričakovali, ljubljena oseba se bo morala zelo potruditi, da boste zadovoljni. Za samske dvojčke bo spogledovanje najljubši konjiček, svojega srca pa ne boste pustili nikomur zares osvojiti. V prijateljskih odnosih boste zelo iskreni, občasno kar nekoliko preveč.

Rak

Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru, čeprav ste nad odnosom že obupali. Pogum in samozavest, ki ju prinašata Mars in Venera v znamenju vodnarja lahko izkoristite tudi na ljubezenskem področju. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Stalno partnerstvo se bo izboljšalo in napredovalo v smeri novih potrditev. Zadnji dnevi v marcu vam zaradi Sonca v ovnu prinašajo nekaj nejasnosti ter konfliktov v odnosih. Previdni bodite predvsem z besedami, saj lahko s svojo resnicoljubnostjo koga tudi užalite.

Lev

Težki čustveni napori vam lahko v prvih dneh marca prinesejo manjše tegobe, vendar pa bo to odlična priložnost, da se boste končno soočili z napetostmi, ki so se vrstile ena za drugo. Skupaj preživet čas bo obarvan z globokimi mislimi in pogovori, ki bodo obrodili sadove. Samski levi boste nekoliko bolj opazovali in spoznavali, ne boste pa še pripravljeni, da bi vstopili v resno vezo in se ustalili. V zadnjem delu marca, ko bo Sonce v ovnu, se boste veselili nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega. Srce se vam bo pošteno ogrelo in to vam bo izredno všeč. Le od vas bo odvisno, kako se bo določena zgodba nadaljevala.

Devica

Na področju ljubezni v začetku marca ne bo posebnih presenečenj. Če ste v zvezi in si želite vajin odnos spremeniti na bolje, se tega lotite v sredini marca, ko bodo planeti na vaši strani. Pričakujete lahko posebno samozavest, s pomočjo katere boste vse skupaj z lahkoto izpeljali. Z ljubljeno osebo se bosta tokrat lažje razumela in se z veseljem pogovorila o vajinem napredku. Simbol napredka na področju čustev bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v zadnjih dneh marca. Prisluhnite nekomu simpatičnemu, saj vam prinaša rešitve in več razumevanja.

Tehtnica

Če boste na področju ljubezni v začetku marca v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite da se poležejo vse napetosti. Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se boste usmerili v sproščenost, ter si privoščili prijetno druženje v družbi ljubljene osebe. Ne preveč ugodne okoliščine bodo v drugi polovici marca vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo. Imeli boste velika pričakovanja, ki pa jih bo težko kdo izpolnil. Zdelo se vam bo, da ljubljena oseba ni dovolj zrela, da bi razumela vaše korake in razmišljanje, zato pričakujte nekaj sprememb na osebnem področju. Skušajte spremeniti pristop k ljubezenskemu odnosu, ki ni najbolj stabilen.

Škorpijon

Za tiste z zlomljenim srcem prihaja že v začetku marca prihaja prava priložnost, da začnete znova in premagate razočaranje. Uporabite svoje številne prednosti in uredite svojo ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj blesteča. Samski škorpijoni, uporabili boste prebrisane načine, da se povežete z osebo nasprotnega spola. Prenehajte pa za vsako ceno laskati vsem. Pri osebnih podvigih pričakujte v zadnjem delu marca podporo ljubljene osebe. Sanje o princu in princesi se bodo uresničile, ko boste nekoga sprejeli takšnega kot je v resnici.

Strelec

Ljubezenske zvezde bodo najmočneje žarele v prvih dneh marca, ko vas bo vodila neustavljiva strast. Če vam bo kdo stopil na žulj, se boste znali močno razburiti, vendar pa bo jeza, tako hitro kot bo prišla, tudi odšla. Odločno se boste odločili razčistiti z nekom, saj vaju še vedno veže preteklost. Besede bodo ostre, vendar učinkovite. V zadnjem delu marca, ko se bo Sonce nahajalo v ovnu boste ponosni nase, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali, energija pa bo tudi pozitivna. V vaše misli se bo v zadnjih dneh marca prikradla nostalgija povezana s čustvenimi zadevami.

Kozorog

Ljubezen bo zelo pomembna, še posebej v prvih dneh marca. Čustva vas lahko malce zmedejo, zato boste zahtevnejšo nalogo morali ponoviti ali prestaviti za kakšen dan. Dodatno energijo vam bo vrnila prijetna situacija, ki se je boste razveselili sredi meseca. Čustveno razpoloženje bo zaradi Venere v znamenju vodnarja močno nihalo. Bodite strpni in podpirajte ljubljeno osebo, čeprav globoko v sebi veste, da dela napako. Sodelovanje in razumevanje bo ključ do srečnega razmerja. Tisti kozorogi, ki ste samski se boste tokrat raje zabavali s prijatelji. Simpatija se bo nekoliko zaprla vase in reševala svoje zadeve, zato ne bodite razočarani nad neodzivnostjo.

Vodnar

Poskusite na področju čustev odmisliti svojo trmo, saj vas vodi le v zaplete in težave, katerim tokrat ne boste kos. Razkritje napetosti v zakonskem življenju je lahko za vas stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo probleme s rešili. Bodite prepričani v čustva, vpletanje staršev in sorodnikov lahko zelo negativno vpliva na razmerje. Občasno ljubkovanje in nežni dotiki lahko naredijo čudeže v vašem ljubezenskem življenju. Tudi samski vodnarji boste v zadnjih dneh marca prišli na svoj račun, saj vas bo Sonce v ovnu vodilo v vznemirljive zgodbe.

Ribi

Srečo lahko v prvem delu marca, ko vas bo spremljalo Sonce v vašem znamenju pričakujete na ljubezenskem področju, Čas je tudi za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov in načenjanja težkih tem. V ljubezni boste iskali zaščito in stabilnost. V zadnjem delu marca ne bo več enostavno, negotovi boste in občasno ljubosumni. Nikar se ne zapirajte vase, ampak se odkrito pogovorite o svojih strahovih in drugih težavah, ter razčistite s tistimi zadevami, ki vas bremenijo že nekaj časa. Končno si boste upali v zadnjih dneh marca povedati in izraziti svoje mnenje, ki pa lahko naleti na negativne argumente.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk