Marjan Ogorevc: Ljudje raje umrejo, kot da bi se spremenili

11. 12. 2015

Sami smo odgovorni za to, kar se nam dogaja, vedno znova poudari bioenergetik Marjan Ogorevc. Moč odpuščanja sebi in drugim ter odprtost za spremembe zdravijo človeka in družbo, uči ta iskani in povsod dobrodošli avtor devetih knjig, ki je zdaj na poti prenašanja svojega znanja v svet.

Za Marjanom Ogorevcem je dobrega četrt stoletja rasti na področju alternativne medicine, ki jo je speljal od integralne biorgonomije do karmične diagnostike. Za prvi del se je navdihoval in učil pri NaomiFeinberg, do drugega je prišel prek znanj ruskega zdravitelja, avtorja in psihologa Sergeja Nikolajeviča Lazareva. Svojo pot je nato nadaljeval kot samouk.

Najprej je bil fant z vasi, ki je cele dneve preživel v naravi. Potem športnik, trener, pa mornar, pozneje zaposlen v Slovenski vojski, povrhu pa – diplomirani ekonomist. Znan je postal predvsem kot bioterapevt in dve leti po njegovem povratku v atletiko tudi trener olimpijskemu zmagovalcu Primožu Kozmusu; vse to se zdi kot neki davni temelj, ki se je znašel pod trdno stavbo mogočnega daru – pomagati ljudem in družbi pri odgovornem in zdravem življenju.

Celoten intervju z Marjanom Ogorevcem si lahko preberete v aktualni reviji Sensa, več o tem pa tudi na Sensa.si