Horoskop Lorelle Flego kaže, da je predvidljiva in optimistično usmerjena

15. 7. 2016
Deli
Horoskop Lorelle Flego kaže, da je predvidljiva in optimistično usmerjena (foto: arhiv revije Lady)
arhiv revije Lady

Samosvoja, vendar zelo realna. Čeprav je lahko tudi zelo kritična in zajedljiva, je načeloma odprtega in prijateljskega značaja.

Čustvena, vendar stabilna

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v drugi dekadi Raka. Je izredno čustvena in občutljiva, romantičnega značaja. Ljubi dom in družino in se jima tudi z vso predanostjo posveča. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanja in njena dejanja so navadno zelo pod luninim vplivom. Ima nenavaden smisel za humor. Ker je ranljiva in občutljiva za zunanje vplive, potrebuje veliko časa zase in potrditev bližnjih. Je izredno spremenljivega in muhastega počutja, včasih tudi čemerna in godrnjava. Njena občutljivost je lahko za ljudi okoli nje naporna in včasih čutijo, da morajo z njo delati v rokavicah. Ima tudi ogromno notranje energije, ki jo lahko zelo koristno in uspešno uporablja, predvsem pri negi drugih in skrbi zanje. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi vztrajnost. Družina ji ogromno pomeni in je zanjo pripravljena narediti vse.

Želi biti iniciator

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Leva. Je zelo ponosna in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Včasih lahko deluje arogantno in vzvišeno. Ne more biti vedno prva, ampak ima takšno potrebo biti vodja, da težko sprejme kogarkoli drugega v tej vlogi.

Premore precej samozavesti in tudi poguma, toda ni posebno predrzna. V najboljšem primeru je strpna do sebe, svojih omejitev kot tudi svojih moči. Lahko se počuti neugodno s svojimi čustvi in slabostmi, vendar se zna v vsakih okoliščinah sestaviti in nadaljevati s svojim neustrašnim temperamentom. Ima veliko fizične energije, ki jo zna izkoristiti pri športnih aktivnostih.

Nove dogodivščine jo prebujajo

Luna je bila ob njenem rojstvu v Strelcu, zato je izjemno entuziastična in nenehno na poti. Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo filozofske pa tudi novinarske in pisateljske vode. Nenehno se predaja branju, raziskovanju, spoznavanju novih ljudi, širjenju pogledov na svet. Hitro se za nekaj ogreje in navduši, a tudi hitro odneha, saj ni ravno najbolj potrpežljiva. Pogosto se vede zaletavo in potrebuje predvsem umiritev, ko je čas za to, in pa delovanje s konkretnim ciljem. Je popotniška duša, ki vedno išče nove dogodivščine. Ceni le tista prijateljstva, v katerih se počuti popolnoma svobodno. Čeprav je lahko tudi zelo kritična in zajedljiva, je načeloma odprtega in prijateljskega značaja. Všeč ji je ukvarjanje s športom ali plesom.

Močna in pogumna

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v Ribah. Je izbirčna, poleg tega pa se njen okus z leti spreminja. Priporočljivo je, da uživa več sadja in zelenjave, saj je brez tega šibka in brezvoljna. Lahko ima težave s preveliko težo, ki se v poznejših letih stabilizira sama, brez posebnega truda. Na finančnem področju ima srečo, saj ji je bogastvo dano že v mladih letih. Navajena je na razkošno življenje, ki ji daje velik občutek varnosti. Včasih je, kar se tiče denarja, hladna. Namenila ga bo le tja, kakor se je sama odločila. Zna prihraniti, po drugi strani pa ima rada darila, ki ji velikokrat nadomestijo njene nakupe. Njene želje so navadno velike, zato je dobro, da ji pri denarju nihče ne nagaja in je pretirano ne omejuje, saj lahko takrat postane nekoliko agresivna. Če verjame, da ji bo uspelo, ji tudi bo – pa naj ji drugi še tako jemljejo pogum, češ da hoče preveč, ali ji dobronamerno svetujejo, zaradi katerih utemeljenih razlogov ji bo spodletelo.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan