Lucija Čirović: S Saturnom v ozvezdju Dvojčkov je praktična in iznajdljiva

Vir: Lea
27. 5. 2016

Z Venero v Raku je na čustvenem področju zelo občutljiva, nežna in celo malce labilna.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v 9. hiši v ozvezdju Bika, zato jo vodi neustavljiva želja po širjenju meja in njenih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico. Ima naraven dar za pravo, filozofijo in religijo. Loteva se praktičnih nalog in je sposobna vztrajati pri njih, tudi ko že vsi drugi obupajo. Težko jo boste prepričali, naj se loti nečesa novega ali naredi nekaj na povsem nov način. Je zelo prezimljena in zaljubljena v praktično materialno stvarnost. Veliko dela le zato, da lahko v sadovih svojega dela uživa. Obožuje dobro hrano in pijačo ter potrebuje preprosto, a udobno okolje. Je izjemno zvesta in potrpežljiva. Dobro bi bilo, da bi malce omejila svojeglavost in vsaj malo manj zavračala novosti, ki se ji pojavljajo v življenju.

Je gonilna sila, ki ne popušča

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Raka v 10. hiši. Globoko si prizadeva za uspeh v karieri in poklicu. Je tista, ki navadno deluje prva. Pogosto je vodja ali tisti, ki ga vidimo na čelu neke organizacije ali projekta. Zaradi velike zaloge energije in svoje vzdržljivosti lahko doseže v življenju vidne rezultate. Težave ima pri delovanju v skupini, saj z drugimi ne zna in niti ne želi delati v rokavicah. Uživa v statusnih simbolih. S tem položajem je zelo zaščitniška, impulzivna in nagonska. Za vsako ceno varuje dom in družino, včasih celo pred okoliščinami, ki je v resnici ne ogrožajo. Energijo vlaga v dom in v tisto, v kar osebno verjame. Vse, kar počne, je čustveno obarvano. Ne zanima je javni blišč, ampak predvsem notranje zadovoljstvo in urejena družina. Zelo je občutljiva in nesrečna, če se znajde v okoliščinah, ki pritiskajo nanjo. Njena energija niha, zato nikoli ne veste, v kakšnem počutju jo boste ujeli.

Pomembna čustvena iskrenost

Luna je bila ob njenem rojstvu v Levu v 12. hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Je občutljiva, čustvena in sočutna. Rada je na voljo drugim, zato si pogosto izbere poklic, v katerem lahko pomaga manj srečnim od sebe. Je zelo nemirna in nestabilna, zato mora paziti, da ne zapade v alkohol ali droge. Rada se zabava. V življenju lahko računa na podporo žensk, sploh prijateljic ali starejše sorodnice. V ljubezni doživlja vznemirjenje in pogosto nepredvidene dogodke, ki popolnoma spremenijo prvotno začrtano smer. Potrebuje partnerja svobodnih nadzorov. Rada sodeluje pri projektih v skupini podobno mislečih ljudi. Povsod, tudi v tesnih odnosih, išče priznanje. Želi biti vidna in prepoznana, saj se hrani z naklonjenostjo drugih ljudi. V zameno vrača toplino, ljubeznivost in pozornost. Če jo drugi spregledajo, jo to zelo užalosti. Ne mara nepoštenih in majhnih ljudi.

Prepoznavnost prinaša nove uspehe

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Kozoroga, in sicer v 5. hiši. Je zelo priljubljena med drugimi ljudmi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati. Potrebuje partnerja in partnerstva vseh vrst. V svoje življenje pritegne osebo, ki je finančno in materialno dobro preskrbljena. Ne moti je, da pogosto pretirava, saj ima veliko drugih prijetnih in blagodejnih lastnosti. Sposobna si je ustvariti prijetno in srečno partnerstvo. Potrebuje veliko svobode in sporazumevanja, zato išče partnerja, ki ji je v tem podoben. Spremlja jo želja po dosežkih v zunanjem svetu. Je izjemno pametna in sposobna do najmanjše podrobnosti načrtovati svojo pot do uspeha. Nikoli ne pretirava in se ne zapleta v nepomembne stvari v življenju. Vse, česar se loti, ima rep in glavo. Ve, da ne more hitro napredovati. S počasnimi koraki pa je sposobna doseči skoraj katerikoli cilj, ki si ga zastavi.