Mag. Petar Papuga: Zdravje ni v škatlicah s tabletami!

Mag. Petar trdi, da je zdravje v nas samih. (foto: Press) Press
25. 10. 2017

Mag. Petar Papuga je doktor medicine, ki zadnja leta živi in deluje v Komendi, kjer se ukvarja z raziskavami na področju bioelektromagnetike in svetuje o naravnih metodah za izboljšanje kakovosti življenja.

Petar je prav tako avtor številnih znanstvenih člankov ter prispevkov. Svoje dragoceno znanje bo delil tudi na konferenci Centeredmind 2017, ki bo 10. in 11. novembra v Ljubljani.

Na predavanju bo ena izmed pomembnejših tem zagotovo tudi njegovo razumevanje zdravja, Petar, vnet zagovornik integrativne medicine pravi: »Neštetokrat bi lahko ponavljal osnovno sporočilo: zdravja ni ne pri zdravniku ne v škatlicah s tabletami, ampak je v krožniku, pipi, čevljih ... V nas samih.« pojasnjuje Mag. Petar, mojster tradicionalne kitajske medicine, ki bo udeležence konference med drugim učil kako biti zdravi in ostati zdravi ter še mnogo več.

Poleg Petra bodo na konferenci del Mindtalka tudi znani slovenski obrazi - Alenka Košorok Humar, Bernarda Žarn, Marko Soršak – Soki, Jernej Kolenik in mnogi drugi, kot predavatelji pa bodo nastopili: pedagog Tim Burns, budistična učiteljica Marie Kronqiust, slovenski fizik in psiholog Dr. Yurija Yatska ...