Manca Simčič: Horoskop kaže, da je dostojanstvena in pravična

Manca Simčič: Horoskop kaže, da je dostojanstvena in pravična (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
Vir: Lea
25. 9. 2016

S štirimi planeti v zračnih znamenjih je vihrava in razigrana. Z Venero v Devici od ljubljene osebe zahteva veliko pozornosti in ljubezni.

Natančna in neodločna

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v Tehtnici. Je zelo dostojanstvena in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, močno vplivajo na njene navade. In prav ti globoko zakoreninjeni miselni vzorci so vzrok, da je včasih preveč pristranska, v svojih dejanjih pa zaslepljena s prepričanjem, da ima vedno popolnoma prav, tako da je z njo težko sprejemati kompromise. Obožuje red in disciplino, pri njej ima vsaka stvar določeno mesto in namen. Skoraj nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sama sebi. Z vztrajnim delom in trudom vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v poznejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost pomaga, da ji življenje ne povzroča težav. Je zadržna in poštena, vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se vedno drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi.

Odlična govornica

Mars je bil ob njenem rojstvu v Devici. Je razumna in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa ima lahko problem. Rada prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je veliko boljši govornica kot poslušalka. Njen um je lahko zelo hiter ali pa tudi ne, vendar dela ves čas brez prestanka. Ima veliko potrebo izraziti svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njenih zamisli. Ima zelo dobre miselne sposobnosti ter zelo hitro opravi tudi bolj zahtevne naloge. Potrebuje veliko svobode, ki ji omogoča, da počne stvari, ki jih ima rada, in to v trenutku, ko to začuti. Pri starih in obrabljenih zadevah in pogovorih se začne hitro dolgočasiti. Vedno išče nove izzive, ki jih tudi spelje do konca. Nagnjena je k temu, da se vključi v osebne konflikte, v katerih mora dokazati svojo moč ali prenesti poraz. Ti konflikti se pogosto pojavijo, ne da bi razumela, kako je prišlo do tega. Drugi pogosto napačno razumejo njene akcije in humor, ki je lahko tudi malce sarkastičen.

Aktivna in kritična

Luna je bila ob njenem rojstvu v Ovnu. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z vzponi in padci ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta. Naj zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije prirojene sposobnosti, in hkrati izvaja nadzor nad svojimi manj ugodnimi lastnostmi, kot sta pomanjkanje previdnosti in neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Morala bi biti uspešna pri v kateremkoli delu ali aktivnosti, ki zahteva pionirske ideje ali sistematično razporeditev. Prav tako daje zgled navdušenja nad kakršnimkoli projektom, ki nekako vključuje nove koncepte ali izvirno delo in v katerem ji je dano vodilno mesto. Impulzivna, kritična, kljub pomenu ali dvomljivim dejanjem bo ustvarila veliko vrhunskih prijateljstev, ampak tudi pomembne sovražnike. Njeno življenje je bogato s strastjo in gorečo ljubeznijo. Je ljubiteljica užitkov, ki jih občuti toplo, odprto in z iskrivim značajem.

Ustvarjalna in zabavna

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v Vodnarju. Ceni umetnost, glasbo in ustvarjalnost, tudi dobro hrano in zabavo. Je zelo čutna in ima žilico za lepe stvari. Vendar se ji včasih zgodi, da se ujame v rutino. Ne mara drastičnih sprememb in se je ne sme siliti k ničemur. Predvsem je zelo praktična in zelo stvarna. Previdna je z denarjem. Ker je materialist, rada kupuje kakovostne izdelke in trdo dela, da si jih lahko privošči. Zdi se ji, da je treba življenje uživati. Paziti se mora, da ne postane odvisna od hitre prehrane. Družinsko življenje se ji zdi zahteven izziv. Pri zadevah, ki je ne zanimajo, ima težave s koncentracijo. Varuje naj se hitrih korakov, ki lahko privedejo do manjših izgub. Napovedujejo se ji velika nihanja v življenju ter vzponi in padci na finančnem področju. Ves čas je v gibanju, vendar nikjer popolnoma osredotočena. Pogoste so skrbi, povezane s prihodnostjo, še zlasti v zvezi s finančnimi zadevami.

Priporočamo