Mateja Gornik: Zadovoljna sama s sabo

10. 4. 2016 | Vir: Lea
Deli

Z Venero v ozvezdju Rib bo modna oblikovalka izbrano osebo poskušala zapeljati s svojim eteričnim pogledom in umetniško navdahnjenostjo. Merkur v Ovnu ji daje moč, da se sama spopade z vsakimi okoliščinami, ki se ji pojavijo.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v Ovnu, in sicer v 12. hiši, zato ni najsrečnejša v ospredju, ampak poskuša delovati skrito ter iz svojih globin.

Zanjo je pomembno, da dovolj časa preživi sama s sabo, saj tako lažje najde notranji mir. Je zelo miroljubna, sočutna in nežna. Pogosto jo vleče v osamo. Razočarana lahko zapade v alkohol ali droge, ki jo le še bolj razočarajo. Ima naravni dar za vse poklice, ki so povezani s pomočjo drugim ljudem. Zelo hitro se razburi, kar jo velikokrat spravi v težave, čeprav jo rešuje, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita in poštena, izjemno srčnega in širokosrčnega značaja, vedno pripravljena pomagati drugim. Z iskrenim navdušenjem se zaletava v vedno nove ideje in projekte, po drugi strani pa jo začetni elan prehitro mine. Razvija naj potrpežljivost, doslednost in vztrajnost, te vrline ji bodo pomagale pri ustvarjanju večje harmonije. Je oseba, ki življenje jemlje kot avanturo. Hitro sprejema nove ideje, je iskrena in entuziastična, a tudi zelo nestrpna in ima večkrat samo začetno energijo. Vztrajnost ni njena vrlina. V življenju se mora naučiti vztrajati do konca, le tako bo dosegla poslovne in finančne uspehe.

Pogumna in vitalna

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Raka v 2. hiši. Ima zelo veliko energije, vitalnosti in poguma. Je izredno trmasta in ambiciozna oseba, včasih celo preveč iskrena, hkrati pa jo označuje pomanjkanje diplomacije in takta. Že res, da ima voditeljske sposobnosti, vendar mora v odnosih z drugimi delovati bolj taktno in poskusiti omiliti željo, da nad vsemi ljudmi in razmerami nadvlada, da bi lahko ustvarjala bolj kakovostne odnose. Večkrat ima težave z avtoritetami, saj se nikogar ne boji. To je lahko seveda dobro, ampak včasih mora vseeno bolj zaupati avtoritetam, saj gre morda za osebe z izkušnjami, ki jo lahko naučijo nekaj več in jo v življenju pripeljejo dlje. Vso energijo vlaga v pridobivanje denarja in materialnih vrednosti. Na premoženje se naveže toliko, kolikor ji daje občutek svobode, da lahko v življenju počne tisto, kar jo veseli. Pogosto njeno premoženje niha, saj je sposobna veliko zaslužiti, takoj zatem pa nepremišljeno porabiti vse, kar je ustvarila. Ne zgodi se redko, da se sreča s finančnimi težavami, vendar jih zna tudi rešiti.

Sočutna in usmerjena vase

Luna je bila ob njenem rojstvu v Ovnu v 12. hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšni so njeni pravi občutki in čustva. Je zelo občutljiva, čustvena in sočutna. Rada pomaga drugim, zato si pogosto izbere poklic, v katerem lahko pomaga manj srečnim od sebe. Je izredno nemirna in nestabilna, zato mora paziti, da se ne oprime alkohola ali drog. Hitro menja počutje, hitro vzkipi, a pogosto takoj pozabi razlog svoje jeze. Ima burna čustva in močno seksualno energijo. Vse doživlja močno in intenzivno. Odnosi z njo so zato kot vrtiljak čustev, ki ga močno občutijo tudi ljudje okoli nje, zato jim je včasih v njeni družbi naporno in so nenehno v nekakšnem strahu pred njenimi odzivi. Njeno doživljanje je v glavnem usmerjeno v njo samo, najpomembnejša so ji lastna čustva in lastno počutje.

Potrebuje sproščanje

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Bika, in sicer v 12. hiši. V življenju jo nenehno spremlja zaščitnik, ki mu pogosto rečemo kar angel varuh. Zaveda se, da je rojena pod srečno zvezdo, zato svoje cilje usmerja v pomoč drugim ljudem. Za druge naredi veliko dobrega, vendar dobi to le redko poplačano. Zanjo je pomembno, da se, ko se pojavijo težave in napetosti, umakne v samoto in se ukvarja z meditacijo ali sproščanjem. Pričakuje najboljše in za to si tudi prizadeva. Jupiter v Biku privlači uspeh in srečo takrat, ko je radodaren in potrpežljiv. Nerada tvega, a ceni trdo delo. Veliko večje uspehe dosega takrat, ko ima pred seboj jasen cilj. Pomembni so ji tudi rezultati.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan