Merkur v ovnu: Vpliv s katerim lahko rešite marsikaj

15. 4. 2020

Merkur se bo v znamenju aktivnega ovna nahajal od 11. aprila do 27. aprila, ko preide v znamenje bika.

Do končnega rezultata ali morebitne nagrade boste zato v tem obdobju želeli priti čim hitreje. Dobra stvar tega vpliva je, da vam bo Merkur v ovnu dovoljeval direkten in iskren pristop, s katerim lahko rešite marsikaj.

Navdušenje bo popolnoma prevzelo vaš um, telo in dušo. Ne bo vas zanimalo, kaj počne kdo drug, na prvo mesto boste postavljali sebe. Podarite si v tem času priložnost, da ustvarite nekaj inovativnega in prepričljivega.

Pri nadaljevanju svoje zgodbe boste malce skrenili s poti. Nenehno vas bo treba spodbujati z novimi idejami in kreativnimi vzgibi. Ego ovna je dojemljiv in z njimi se lahko povežete v koristni smeri. To je za vas pomemben čas, da oblikujete nove načrte.

Kritiko ali kakšen komentar na vaše razmišljanje lahko doživite kot osebni napad, vendar se boste pripravljeni tudi braniti, če vas izzovejo, težko boste tudi priznali, da ste se zmotili.

Temna stran tega vpliva prinaša preveč svobodno izražanje govor, ki je lahko tudi zbadljivo. Lahko da boste nemirni in vidno razočarani, ko se boste soočali z zamudami ter s počasnimi ljudmi.

Več pa na horoskop.si ali pa tukaj.

Značke: Merkur Ovnu v