Miley Cyrus njen novi fant navdihuje, trdi astrologinja

Miley Cyrus njen novi fant navdihuje, trdi astrologinja (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
6. 1. 2015

Zvezdnica, ki zadnje čase strani tabloidnih revij bolj kot z glasbenimi dosežki polni z zasebnimi izpadi, pri svojih 22 letih do zdaj ni imela ravno sreče v ljubezni. Pred dvema letoma je razdrla zaroko z avstralskim igralcem, kar jo je izredno potrlo, a očitno jo je spet zadela Amorjeva puščica. To je vanjo izstrelil sin Arnolda Schwarzeneggerja. Po napovedih naše astrologinje se par zelo lepo ujema.

Ko se je Miley Cyrus rodila, so ji njeni starši nadeli ime Destiny Hope (angleški besedi za usodo in upanje), saj so bili prepričani, da bo hčerka v življenju dosegla izjemne reči. Ali so se pri tem morda zagledali tudi v njeno astrološko karto, ne vemo, dejstvo pa je, da Mileyjin rojstni horoskop priča o izredno močni, zapleteni in ambiciozni osebnosti, ki bo svetu v prihodnje dala še veliko več kot zgolj razvpite nastope in poslušljive pop pesmi.

Rada privlači in šokira

Čeprav je Miley strelka, je njena osebnost izredno škorpijonsko obarvana, kar še poudarja njeno intenzivnost, ambicioznost in željo po tem, da privlači in šokira. Je izredno marljiva in zagnana, zato je pripravljena trdo delati za svoj uspeh, še bolj pa za kakovost tega, kar počne. Je tudi vsestransko nadarjena, Jupiter v peti hiši ustvarjalnosti pa ji obenem zagotavlja tudi srečno roko pri vsem, česar se loti.

Z Marsom v ozvezdju Raka je Miley veliko bolj občutljiva, kot se morda zdi na prvi pogled, zato je ena izmed njenih najpomembnejših lekcij v življenju ta, da zna najti notranje ravnovesje in se sprijazniti z dejstvom, da bo njena javna podoba vedno drugačna od njene zasebnosti. Ker ji obe plati njenega življenja veliko pomenita, je še toliko bolj pomembno, da ohrani ravnotežje med njima. Mileyjina kariera je bila že zdaj deležna vzponov in padcev, v prihodnje pa bo teh zagotovo še več. Medtem ko so njeni trenutni izpadi še plod njene mladostne vihravosti, se bo pozneje najverjetneje bolj nagibala k poudarjanju družbenih vprašanj in poskušala po svoje opozoriti na družbene krivice ter pomagati tistim, ki potrebujejo pomoč.

Za Miley je precej težavno dveletno obdobje, ko se je morala posloviti od razmerja z Liamom Hemsworthom in ko se je zaradi nastopa na podelitvi MTV-jevih nagrad znašla v zobeh javnosti. Toda Saturnov tranzit, ki ji je prinesel omenjene težave, počasi zapušča njeno energetsko polje, zato se od spomladi Miley nasmiha mirnejše obdobje.

V novem letu se bo najverjetneje posvetila uresničevanju novih kreativnih zamisli, morda celo s svojim novim spremljevalcem Patrickom Schwarzeneggerjem, še enim nadarjenim in obetavnim mladeničem, s katerim si delita slavo in življenje pod žarometi, pa tudi ljubezen do mode in dobrodelnega dela. V nasprotju z Miley, ki ima močno škorpijonsko energijo, ima Patrick izredno močen vpliv device.

Ker se obe znamenji odlično ujameta, vse kaže, da sta Miley in Patrick razvila dober prijateljski odnos, v okviru katerega bi tudi v kreativnem smislu lahko izredno dobro sodelovala. Medtem ko ji Patrick služi kot navdih za nove ustvarjalne projekte, Miley njemu zagotavlja predvsem zaupen odnos in dober pogovor, ki ga zadržani Patrick zagotovo potrebuje. Njegova Luna v ozvezdju Dvojčka v kombinaciji z močno energijo device je namreč precej samokritična, nagnjena k nesamozavesti in obupavanju, zato je za mladega Schwarzeneggerja toliko bolj pomembno, da ima ob sebi osebo, ki ji lahko zaupa in ki ga lahko razume. Ali bo njuno razmerje dolgotrajno, je zelo težko reči, vsekakor pa imata dobre temelje zanj!

Priporočamo