Mini astrološka učna ura: Vpliv ure rojstva na vaš značaj!

Mini astrološka učna ura: Vpliv ure rojstva na vaš značaj! (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
1. 7. 2016

Vsi astrologi zelo dobro vedo, da je brez ure rojstva težko določiti točno sliko osebnosti. Ura, ko ste bili rojeni, pa govori tudi o značilnostih vašega značaja.

Pa vendar vas ob branju nadaljevanja opozarjamo, da naslednji opisi niso povsem astrološko adekvatni. Vzemite zatorej branje v nadaljevanju zgolj za zabavo, za resničen pomen ure vašega rojstva, pa se potrudite in si izdelajte svojo lastno, čisto pravo astrološko natalno karto. Na spletni povezavi Izdelajte si svojo osebno astrološko natalno karto - brezplačno! si lahko po tam spisanih navodilih to dejansko izdelate (in jo nato preštudirate) brezplačno.

No, zdaj pa le k branju ...

Od 24. do 1. ure

Za osebe, rojene v tem času, je značilna agresivnost, povezana z vzdržljivostjo. Okolica vas vidi kot trmaste in zelo ponosne. V ugodnih okoliščinah dosegate neverjetno ustvarjalne dosežke.

Od 1. do 2. ure

Moč, prestiž in status so značilni za vas, če ste rojeni v tem času. Zato navadno trpite, če vsega tega nimate. V življenju ste uspešni, ker vam uspeva akumulirati veliko energije, ki je na voljo.

Od 2. do 3. ure

V tem času so rojeni zelo veseli posamezniki, ki imajo hkrati v življenju več vlog. Ste dinamični in lahko navdušite vsakega, ampak tudi hitro izgubite zanimanje za stvari, ki ste jih začeli. Včasih bi potrebovali več strpnosti.

Od 3. do 4. ure

Ste nežni in občutljivi in zelo lahko je poškodovati vaše občutke. Ste dokaz zvestobe in naklonjenosti ter temelj družinskega okolja. Zelo pomembna za vas je finančna varnost. Lahko bi rekli, da zelo spretno ravnate z denarjem.

Od 4. do 5. ure

Vaše misli so vedno usmerjene k določenemu cilju. Ste polni koncentracije in pozitivne volje. Torej v vsakem poslu najdete smisel. Zelo ste navezani na določene osebe, kar jim občasno povzroča težave.

Od 5. do 6. ure

Najboljše se počutite, ko ste sposobni iz kaosa ustvariti red. Vaša ljubezen ne pozna podrobnosti, saj težko ločite pomembno od nepomembnega. Tako nenehno tvegate denar, ki se porabi za stvari, ki jih ne potrebujete. V poslu ste marljivi in odlično opravljate svoje naloge.

Od 6. do 7. ure

Ste šarmanten posameznik, ki je vedno elegantno oblečen in urejen. Vaše stanovanje je okusno okrašeno in prizorišče številnih zabav za vaše prijatelje. Zelo ste prijazni do vsakogar, kar vas lahko drago stane. Največja nevarnost za vas je, da se čustveno preveč predate.

Od 7. do 8. ure

To so osebe, ki nimajo dlake na jeziku. Govorijo glasno, nepremišljeno in mislijo, da imajo vedno prav. Uspeh pri delu dosežejo, saj znajo druge odlično podrediti. Spletke in nezaupanje jih lahko iztirijo.

Od 8. do 9. ure

Igra, šport in veliko gibanja na svežem zraku so zelo pomembni za vas. Nenehno poskušate preseči meje, pa naj gre za socialne, duhovne ali nacionalne. Ste rojeni pustolovec z željo po adrenalinu.

Od 9. do 10. ure

Nenehno ste na preži in želite vedno imeti zadnjo besedo. Zaradi velikega talenta za organizacijo in disciplino skoraj vedno dosežete cilj, ki ste si ga zastavili. Dobro se počutite, ko pomagate drugim, najprej članom družine. Cenite človeške vrednote.

Od 10. do 11. ure

Za vas so vsi ljudje enaki. Imate občutek za posel, ste polni razumevanja in vedno odprti za nove ideje. Ljudje vas imajo radi, zato ste se običajno obdani z iskrenimi prijatelji.

Od 11. do 12. ure

Še posebno uspešni ste v primerih, ko delate iz ozadja, saj vam glavne vloge niso pisane na kožo. Dokler vam uspeva zagotoviti dovolj miru, da napolnite svoje baterije, vas nič v življenju ne ovira.

Od 12. do 13. ure

V življenju porabite preveč časa za nepomembne zadeve. Materialna varnost in zaščita družine sta najpomembnejša dejavnika za vaš duševni mir. Zelo redko dajete pobudo. Za vzpostavitev stikov niste ravno najboljši.

Od 13. do 14. ure

Mnenja drugih vas pogosto vržejo iz tira ali se vam usedejo globoko v srce. Zato včasih mislite, da se vse, kar je nekdo rekel ali naredil, nanaša samo na vas. V življenju vas lahko vztrajnost pripelje do izjemnega uspeha v poslu.

14. do 15. ure

Odlikuje vas zvestoba, s čimer ste za nasprotni spol še bolj privlačni. Ampak če menite, da v življenju niste izpopolnjeni, boste takoj poiskali drugega partnerja. Umetnost in kreativnost zasedata visoko mesto v vašem življenju. Za otroke ste pripravljeni žrtvovati vse.

Od 15. do 16. ure

Za vas so zelo pomembni notranji občutki, ki jim sledite na vsaki poti. Ste vljudna oseba, ki sije od zadovoljstva. Ampak lahko tudi razdražljiva, če vas nekdo brez razlage zavrne.

16. do 17. ure

Denar ima za vas pomembno vlogo. Zato menite, da je vaša dolžnost v življenju pridobiti bogastvo. Imate sposobnost dojemanja stvari vnaprej, zato vam je v življenju večkrat lažje kot drugim.

Od 17. do 18. ure

Dokler ste odvisni od svojega perfekcionizma, boste cenjeni tako zasebno kot tudi poslovno. Ste zelo praktični in uspešno se soočate z ljudmi, ki nasprotujejo vašim načrtom.

Od 18. do 19. ure

Samo v povezavi z drugimi ljudmi lahko dosežete svoje cilje v življenju. V prijateljskih odnosih boste potrebovali veliko potrpežljivosti. Jezi vas nepravičnost, ki lahko povzroči tudi globoke zamere.

Od 19. do 20. ure

Vaš apetit po tveganju vam omogoča pomemben položaj v družbi. Zaradi pretirane skrbi, da izgubite pregled nad vrednostmi v stalni zvezi, kot so lojalnost, medsebojne skrbi in duhovni interesi, ste večkrat konfliktni in v dvomih.

Od 20. do 21. ure

Privlači vas vse, kar je oddaljeno in neznano. Svoj eliksir življenja doživljate, ko potujete daleč v neraziskana področja. Zvestoba do groba ni ravno vaša značilnost. Vaš optimizem je nalezljiv.

Od 21. do 22. ure

Zaradi premalo samozavesti vas drugi pogosto vidijo kot počasne in vase zaprte. Toda ko se prepustite, oddajate v svojo okolico veliko toplote in sočutje. Veliko pozornosti namenjate ljubezni in strasti.

Od 22. do 23. ure

Ste izjemno inteligentni in pogosto mislite popolnoma drugače od preostalega sveta. To vam omogoča, da obvladujete najtežje težave. Vedno ste v prednosti pred drugimi. Ne bi smeli biti arogantni ali samovšečni, bodite raje skromni.

Od 23. do 24. ure

Simbolizirate notranjo svetlobo in omogočate ljudem v svoji bližini lažje samouresničevanje. Zelo ste nagnjeni k okultnim dejavnostim. V vsakdanjem življenju ne marate nobenih kompromisov. Vaš moto je vse ali nič.

Priporočamo