Ta tri znamenja bodo najbolj močno čutila Mlaj v vodnarju in tole se jim bo dogajalo!

5. 2. 2024
Deli
Ta tri znamenja bodo najbolj močno čutila Mlaj v vodnarju in tole se jim bo dogajalo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Bliža se nam Mlaj v vodnarju, ki bo imel na nekatera znamenja še posebej velik vpliv. Ste med njimi tudi vi?

Mlaj v vodnarju, ki prihaja v petek, lahko postane pravi preblisk sreče za več znamenj zodiaka in za vedno spremeni njihova življenja. Ste med njimi tudi vi?

Lev

Mlaj se dogaja v vašem partnerskem sektorju, kar pomeni, da lahko prinese fenomenalno poznanstvo, ki vam bo popolnoma spremenilo življenje. Stvar je v tem, da bo vaš vladar, Sonce, v konjunkciji s Plutonom in v kvadratu z Uranom – to je prava eksplozija, ki lahko dobesedno vpliva na vaše življenje kot strasten val. Lahko se z novo simpatijo srečate v nenavadnih okoliščinah, na potovanju ali se zaljubite v osebo, s katero sploh niste pričakovali razvoja odnosa. Uran je odgovoren za prijatelje in je zdaj v sektorju kariere - oseba bi lahko bila povezana z vašim delom.

Bik

Mlaj bo obiskal hišo vaše kariere - morda boste začeli romanco s kakšnim od sodelavcev ali celo s kakšnim od nadrejenih. V tem mesecu bo Pluton pri vas začel nov 20-letni cikel, ki se bo začel s popolno preobrazbo vašega pogleda na odnose. Želeli si boste več svobode, zračnosti in lahkotnosti, in kar je najbolj zanimivo, prav to boste občutili februarja.

Oven

Mlaj se odvija v vašem prijateljskem sektorju, vladar vašega znamenja Pluton pa se bo povezal s soncem in vam prinesel svežino v odnosih. Morda se ne boste prepoznali, saj lahko Uran prinese tako močne občutke, da fizično občutite ogromen val dodatne energije. Vaše življenje bo dobesedno začelo vibrirati od vse ljubezeni, ki jo boste čutili okoli sebe. Morda boste svojo novo ljubezen spoznali medtem, ko se boste navdušili nad novim hobijem, vsekakor pa bo to nekje, kjer bo potrebno timsko delo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan