Na dan prišla skrivnost uspeha Luke Dončića, presenečeni boste

Na dan prišla skrivnost uspeha Luke Dončića, presenečeni boste (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2021

Numerologinja Tina Hočevar je preučila številke, ki jih na svojem dresu nosi košarkar Luka Dončić in ob tem odkrila zares zanimive povezave.

"Luka nosi zanimivo številko. Število 7 namreč v samem bistvu nosi vibracijo kreativnosti, analitičnosti in močne intuicije, a kadarkoli se cifre v nekem številu ponovijo, pomeni, da je energija, ki jo cifre nosijo, podvojena ali potrojena. Število 77 je torej podvojena vibracija števila 7. Število nosi neverjetno močno kreativno energijo in ta kreativnost se lahko izraža na različnih področjih.

V Lukovem primeru je to najbolj izrazito na igrišču, kjer je pravi športni virtuoz – in ko se njegova kreativnost v športu izraža, mu to prinese tudi finančne rezultate. A vseeno je zanj še kako pomembno, da pazi na svoje zdravje, skrbi za dobro prehrano in fizično aktivnost.

Ker je to tudi število močne intuicije, je pomembno, da ne zaupa samo svojemu analitičnemu umu, ampak pri sprejemanju odločitev sledi notranjemu občutku, šestemu čutu … sploh ko dres z omenjeno številko konkretno nosi."

Vir: Dobra karma

Priporočamo