Načrtujete poroko? Astrologinja razkriva, kateri dan bo najboljši za to!

Načrtujete poroko? Astrologinja razkriva, kateri dan bo najboljši za to! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2019

Astrologija nam lahko veliko pove. Tega se dobro zaveda astrologinja in avtorica Carolyne Faulkner, ki je razkrila, kateri dan bo prihodnje leto najboljši za poroko.

Po njenem mnenju bo to 20. februar 2020. Popoln dan za poroko kaže na močnejše zaveze, čustveno stabilnost in uresničevanje dogovorov, hkrati pa gre za dan, ko so Saturn, Jupiter, Pluton, Mars in Luna v istem znaku.

Izbira čim bolj srečnega datuma za poroko je prihodnjim zakoncem zelo pomemben, pravi lastnica podjetja za načrtovanje porok, Marsha-Ann Brown, ki je dobila veliko povpraševanja za poroke v letu 2020. Številni pari so ji povedali, da so se za to leto odločili ravno zaradi simbolike številk.

"Astrologija se proučuje in interpretira že vrsto stoletij, a v zadnjih letih so mladi ljudje začeli kazati čedalje večje zanimanje za zvezde in njihov vpliv. Tako so številni verjetno opazili več dvojk v tem datumu, in preverili, ali ima to kakšen numerološki pomen," pojasnjuje Faulknerjeva. Poudarila je, da sta zanimiva tako astrološki kot numerološki aspekt tega datuma, saj v numerologiji številka dve označuje stoično in močno žensko, ki z milostjo skloni glavo, a jo vseeno odlikuje neverjetna odločnost in moč.

V astrologiji številka dve označuje hišo bika, ki pa mu vlada Venera, boginja lepote in ljubezni. Ta predstavlja potrpežljivost, vztrajnost in predanost, kar pa so značilnosti, potrebne za skupnost, kot je zakon, pravi astrologinja. Faulknerjeva še pojasni, da bi leto 2020 tudi na splošno moralo biti srečno obdobje za sklepanje trajnih zvez. Dejala je, da se bosta 20. 2. 2020 prepletla znak vodnarja in Jupiter, kar se bo zgodilo prvič po dolgem času. Pravi tudi, da bo leto 2020 idealno za odmik od bremen preteklosti.

Organizatorica porok Marsha-Ann Brown pa je dejala, da je februar priljubljen mesec za poroke. Ker pa je leto 2020 tudi prestopno, po tradiciji lahko ženske zasnubijo svoje partnerje. Torej počakajmo na naslednje leto in videli bomo, ali se bo napoved astrologinje le uresničila.