Kdo je nadangel vašega zodiakalnega znamenja in kako vam pomaga manifestirati čudeže!

12. 5. 2024
Deli
Kdo je nadangel vašega zodiakalnega znamenja in kako vam pomaga manifestirati čudeže! (foto: Profimedia)
Profimedia

Z vsakim znakom zodiaka je povezan nadangel, ki ga imate lahko za svojega osebnega angela varuha. Ugotovite, kateri je vaš zodiakalni angel za globlje razumevanje samega sebe. Ne pozabite, da angeli vedno želijo pomagati, zato ne oklevajte in pokličite katerega koli od angelov zodiaka in angelov varuhov, če jih potrebujete.

Oven: Ariel – Poskrbi, da se stvari zgodijo

Oven je horoskopsko znamenje, ki ljubi in obožuje pomlad. In eden od razlogov za to je, da je nadangel Ovna, nadangel Ariel. Ariel je rad zunaj in veliko časa preživi na prostem. To je tudi eden od razlogov, zakaj je Oven zelo rad zunaj.

Če ste Oven ali potrebujete pomoč tega angela, se obrnite na Ariela, da vam pomaga izraziti svoje želje, še posebej, ko gre za odnose. Obrnite se tudi na Ariela, če potrebujete pomoč pri kontroliranju svojega ega. Ariel iniciira projekte in odnose, je podjeten. Če katero koli področje vašega življenja potrebuje čiščenje, pokličite Ariel.

Bik: Kamuel – Angel izgubljenih predmetov

Bik vedno dobro vidi širšo sliko, a ko gre za malenkosti v življenju, se lahko malce izgubi. Bik je preveč zaposlen, da bi razmišljal o tem, kako epski dosežek je ves čas vedeti, kje so njegovi ključi ali mobilni telefon. Ne gre za to, da je neodgovoren, temveč za to, da mu te stvari preprosto niso pomembne. In zato je nadangel Kamuel varuh Bika, da mu pomaga pri tistih malenkostih v življenju. Ključi niso pomembni, če ne boste zamudili velikega srečanja. Ni vam treba biti Bik, če želite, da vam Kamuel pomaga. Če ste izgubili nekaj, kot je mobilni telefon, vam lahko Kamuel takoj priskoči na pomoč.

Z veseljem vam tudi pomaga najti novo kariero, novega življenjskega sopotnika ali celo starega prijatelja. Če ste osredotočeni na služenje denarja, vam bo Kamuel pomagal tudi pri tem.

Dvojčka: Zadkiel – božansko je odpuščati

Dvojčka sta zodiakalno znamenje, ki ga simbolizirata dvojčka, in njuna dvojna narava, ki ju pogosto imenujejo Jekyll in Hyde, je tisto, po čemer sta znana. Zato imajo pogosto več "obrazov" in prav zaradi tega večkrat potrebujejo nadangela Zadkiela, da jim pomaga, da se ljudem uspejo odkupiti in da jim odpustijo.

Nadangel Zadkiel je vedno z vami, ko potrebujete dar odpuščanja, četudi niste dvojček. Dvojček je lahko nekoliko lahkomiseln in Zadkiel pomaga uravnovesiti Dvojčka. Ko Dvojček ceni razum nad srcem, je Zadkiel tam, da to uravnoteži. 

Rak: Gabriel – medvedka med angeli

Verjeli ali ne, obstaja nadangel za matere in za starše. Rak je horoskopsko znamenje, ki je najboljše, ko gre za čustvenost in starševstvo. Eden od razlogov je, da je Gabriel na njihovi strani. Če poskušate zanositi ali imate v življenju težave z vzgojo otrok, prosite Gabriela za pomoč, ne glede na vaše horoskopsko znamenje. Gabriel lahko z denarjem pomaga tudi staršem, zlasti tistim, ki delajo na ustvarjalnih področjih, kot je pisanje.

Da bi v vaš dom prinesli več harmonije in ljubezni, še posebej na področju starševstva, je Gabriel tukaj, da vsem horoskopskim znamenjem pomaga in jih vodi. Ko se počutite sami ali zapostavljeni, je Gabriel medvedka med angeli, ki bo vse pomirila.

Leo: Raziel – nadangel za kraljice drame

Vsi vemo, da je Leo rad v središču pozornosti. Tudi kraljice drame si zaslužijo nadangela na svoji strani. Raziel je veliki nadangel, ki vnaša ravnovesje v življenje vsakega Leva. Raziel pravi, da je v redu, če si želiš žarometov, treba je le najti pravo ravnovesje. Torej z Razielom na vaši strani, ne glede na to, ali ste Lev ali ne, boste našli ravnovesje. Z drugimi besedami, Raziel vam omogoča, da imate svojo dramo brez ega. Fobije in odnosi so druga področja, ki jim vlada Raziel.

Torej, ne glede na vaše horoskopsko znamenje, pokličite Raziela, da vam pomaga premagati strahove. Zaupanje je Razielova supermoč, zato se ga ne bojte poklicati!

Devica: Metatron – razprši negativno energijo

Če obstaja ena stvar, ki jo Devica sovraži, je to drama. Negativna energija resno vpliva na Devico. Če se vam torej dogaja veliko kaotičnih stvari, prosite za pomoč nadangela Metatrona, ki je zavetnik device, čarovnika drame in negativne energije. Včasih ustvarjamo to negativno energijo v sebi, ki pa nam seveda nič ne koristi. Metatron vam lahko olajša delo ne glede na vaše horoskopsko znamenje. Lahko vam zbistri glavo in očisti negativno energijo. Lahko ga celo vprašate za vodstvo v težki situaciji ali za dvig samozavesti, ko imate enega tistih samokritičnih dni. Vsi jih imamo. Devica je znamenje zodiaka, ki je zelo nagnjeno k skrbem in Metatron je tu, da vam pomaga.

Tehtnica: Jofiel – angel feng šuija

Vsi imamo včasih v življenju nekaj nereda, pa naj bo to pravi ali čustveni nered. Tehtnica ne prenese nereda in zanjo je pomembno, da najde harmonijo v okolju in okoli njega. Tehtnica ima torej pomoč nadangela Jofiela, nadangela, ki je odgovoren za fizični in čustveni feng shui. Jofiel je spreten pri čiščenju in pomaga Tehtnici ali kateremu koli horoskopskemu znaku najti ravnovesje. Jofiel vam pomaga pogledati mimo tega nereda in videti lepoto, ki se skriva pod njim. Jofiela lahko na pomoč pokličejo tudi tisti, ki vas muči pomanjkanje samozavesti. Ker Jofiel vlada Tehtnici, ki ceni harmonične odnose, vam lahko Jofiel pomaga uravnotežiti stvari na tem področju, če ste z nekom v sporu.

Škorpijon: Jeremiel – Odpravlja paranojo

Škorpijon je kot fiksno vodno znamenje znan po paranoji in obsedenosti. Nobeno zodiakalno znamenje ni tako paranoično kot je škorpijon. Škorpijon čuti vse okoli sebe in običajno misli, da je vsak negativen občutek, ki ga doživi, ​​povezan z njim. Včasih je. A največkrat temu ni tako. In zato je Jeremiel tu, da pomaga videti obe plati vsakega kovanca, ko gre za skrivnost življenja. Imate težave s sovraštvom? Jeremiel vam lahko pomaga. In Jeremiel vam lahko pomaga znebiti se vsakršne paranoje, ki nima podlage v realnosti.

Strelec: Raguel – Rešuje spore

Kot ognjeno znamenje Strelec ne mara konfliktov in drame. Strelec je zelo prilagodljiv in ima rad mir in harmonijo. In eden od razlogov za to je, da Strelca varuje nadangel Raguel, ki rešuje konflikte. Ne glede na vrsto konflikta, naj bo pravni ali čustveni, ga Raguel razreši enkrat za vselej. Ste že kdaj slišali mamo reči: "Vseeno mi je, kdo je začel, jaz bom končala!" To je njen notranji Raguel, ki ji pomaga. Ko morate končati prepir, je Raguel tam za vas, ne glede na vaše horoskopsko znamenje. Strelec je tudi družabni metulj zodiaka. Torej, če vaše družabno življenje potrebuje spodbudo, je tu nadangel, ki ga morate poklicati.

Raguel vam bo tudi pomagal, da se ponovno srečate z nekom iz svoje preteklosti, da odpustite boleče stvari in poiščete nove in bolj zdrave odnose. Najbolje, da ga pokličete, ko ste z nekom v prepiru in ko ste zaradi tega jezni. Raguel uspe vsakič.

Kozorog: Azrael – Angel z one strani

Vsi angeli in nadangeli živijo na drugi strani, vendar je samo en nadangel, ki resnično pomaga pri tem procesu. To je Azrael in pomaga vam, da se osvobodite teh strahov. Kozorog je horoskopsko znamenje, ki duhovno ali čustveno ne razmišlja vedno o širši sliki, ker je preveč zaposlen z razmišljanjem o širši finančni sliki. In s tem ni nič narobe. Da bi dosegel ravnotežje, Azrael pazi na Kozoroga in ga opominja, da res obstaja večja in širša slika. Azrael nam vsem pomaga, da se prizemljimo, vendar ga je treba poklicati na pomoč.

Če potrebujete pomoč pri soočanju z izgubo ali žalostjo, je to nadangel, ki ga morate poklicati.

Vodnar: Uriel – Angel modrosti in odločanja

Vsi imamo včasih težave pri odločanju. Vodnar je fiksno zračno znamenje, ki lahko postane preveč obsedeno z eno vrsto razmišljanja. Zato mu je bil dodeljen nadangel Uriel, ki mu pomaga prebuditi svojo notranjo genialnost, po kateri je Vodnar znan, in vsakič znova sprejemati najboljše in najbolj racionalne odločitve. Uriel je še posebej spreten, ko gre za sprejemanje odločitev v ljubezni. Ste se kdaj vprašali: "Naj ostanem ali naj grem?" Ali: "Ali je to prava oseba ali je nekdo drug?" Uriel pozna te odgovore, ne glede na znak zodiaka. In ko ga pokličete, vam lahko izroči te bisere modrosti, ko jih najbolj potrebujete. Uriel je "moder" angel. Pokličite Uriela, da vam pomaga pri težki odločitvi ali da odpre svoja najgloblja čustva.

Njegova posebnost je ponujanje vpogledov, ki vas pripeljejo do pravega romantičnega partnerja. Vodnar je tudi odličen mislec, ne nujno velik čustvenec. Zato Uriel njemu in vsem drugim znamenjem zodiaka pomaga začutiti tisto čustveno plat, ko jo najbolj potrebujete. Pomislite na Uriela kot na najljubšega strica.

Morda vam njegov nasvet ne bo vedno všeč, a vedno ima v mislih vaše najboljše interese. Pokliči Uriela, ko moraš slišati biser modrosti od svojega najljubšega strica.

Ribi: Sandalfon – Ta angel glasbe ni fantom

Vsi smo že slišali za angela glasbe iz Fantoma iz opere, toda v resničnem življenju obstaja pravi angel glasbe, ki ni fantom. On je Sandalphon in ta nadangel varuje Ribe, ustvarjalno in umetniško znamenje zodiaka. Zakaj je toliko Rib glasbeno nadarjenih? Seveda, ker imajo Sandalphona na svoji strani.

In če ste glasbenik, je Sandalfon tudi angel na vaši strani. Če se vam včasih v glavi vtisne pesem, je to z razlogom in običajno je to sporočilo Sandalfona. Ni vam treba biti Riba, da bi prejeli ta sporočila. Glasba je že dolgo znana kot zdravilka, Sandalphon pa je nadangel, ki vam lahko pomaga najti zdravljenje in mir. Ko se vam v glavi vrti pesem, bodite pozorni na besedilo. Kaj vam želi Sandalfon povedati?

Preberite še: 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk