Nadnaravna moč po meri vašega horoskopskega znamenja

Nadnaravna moč po meri vašega horoskopskega znamenja (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 2. 2021

V poplavi filmskih superjunakov se morda tudi vi sprašujete, katero nadnaravno moč bi si izbrali, če bi za to imeli priložnost. Bi radi leteli, z mislimi premikali predmete ali morda vplivali na misli drugih? Namig za to se skriva tudi v vašem zodiakalnem znamenju.

Oven

(21. marec do 20. april)

Nadnaravno močan kot mitološki junak Herkul

Oven je znan predvsem po svojih fizičnih sposobnostih, zato je njegova nadnaravna moč prav to – nadnaravna moč. Ta bi se prav lepo podala vaši dinamični naravi, saj imate neskončno zalogo energije, ste izredno aktivni in radi preizkušate svoje fizične sposobnosti. Ker ste obenem zelo tekmovalni, bi vam vaša nadnaravna moč pomagala ostati med najboljšimi. Paziti bi morali le, da svojih nadnaravnih sposobnosti ne bi uporabili proti napačnim ljudem ali za napačne cilje.

Bik

(21. april do 21. maj)

Sposobnost atmokineze kot mutantka Storm

Bik je zemeljsko znamenje, ki ima rad stik z zemljo in z vsemi materialnimi stvarmi, zato je atmokineza oziroma sposobnost vplivanja na vreme zanj idealna nadnaravna moč. Ker ste močno povezani s svojim okoljem, bi s pomočjo atmokineze lahko vplivali na skorajda vse, kar vas obkroža. Če bi se vam sredi julija zahotelo nekaj snežnih dni, nič lažjega! Bi radi temačno in depresivno popoldne spremenili v popoln sončni dan? Pa dajmo! Vreme je vaša domena in glede na to, da se najbolje spoznate na vse, kar nam ponuja zemlja, bi s svojo nadnaravno močjo lahko naredili marsikaj dobrega.

Dvojčka

(22. maj do 21. junij)

Sposobnost telepatije kot varuhinja galaksije Mantis

Kot zračno znamenje je znamenje dvojčka povezano z različnimi vidiki našega uma, zato mu je telepatija, sposobnost branja misli drugih, skorajda prirojena. Še več, podobno kot Mantis iz Varuhov galaksije so ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, tudi zelo dobri pri branju čustev oziroma empatiji. Obenem temu znamenju vlada planet Merkur, ki je znan po svojem edinstvenem razumevanju komunikacije, zato je njegova radovedna in zgovorna narava odlična podlaga za pridobitev nadnaravne sposobnosti branja misli in čustev, ki bi jo zagotovo znal izkoristiti v svojo korist kot tudi v korist človeštva.

Rak

(22. junij do 22. julij)

Sposobnost nadzora misli kot profesor Xavier

Fizične dejavnosti niso ravno vaša domena, saj se v primeru sporov najraje zatečete k moči čustev. Navsezadnje je rak vodno znamenje, voda pa simbolizira naša čustva, s katerimi znajo predstavniki tega znamenja zelo dobro manipulirati. Dodajte k temu še svojo intuicijo in dobili boste idealno mešanico sposobnosti čustvenega in miselnega nadzora, s pomočjo katerega lahko zlahka pripravite ljudi, da se podredijo vaši volji. Sposobnost nadzora misli je izredno nevarna moč, zato z njo ravnajte malce manj muhasto, kot ste po naravi.

Lev

(23. julij do 23. avgust)

Sposobnost telekineze kot maščevalec Doktor Strange

Znamenje leva je prežeto z drzno in strastno energijo, zato so njegovi predstavniki večinoma veseli, optimistični in samozavestni. Prav zaradi slednje lastnosti verjamejo, da uveljavljena pravila in zakoni zanje ne veljajo, vključno z zakoni o prostoru in času. Njihova primarna nadnaravna moč je zato telekineza oziroma sposobnost premikanja predmetov z mislimi, saj bi večina predstavnikov tega znamenja z največjim veseljem vplivala na svojo okolico. Toda pozor: pretirano zanašanje na telekinetične sposobnosti lahko izpostavi tudi njihovo nagnjenost k lenobi.

Devica

(24. avgust do 22. september)

Sposobnost manipuliranja energijskega polja kot Neverjetni

Ste nežni in čustveni, obenem pa tudi metodični in disciplinirani ljudje, ki verjamejo v red in trdo delo. Zaverovani ste v svoj vsakdanjik in v svoje praktične navade, tako zelo, da bi sposobnost nadzorovanja energetskega polja lahko skoraj izničila vaše strahove pred nepredvidljivimi dogodki in ovirami. Bolj bi znali nadzorovati svoje okolje, bolj bi se počutili varne in zaščitene v svojem svetu. Pazite le, da boste v svoje energetsko polje spustili še kakšnega človeka ali dva, saj bi se sicer preveč osamili od sveta.

Tehtnica

(23. september do 23. oktober)

Sposobnost nevidnosti kot Sue Storm iz Fantastičnih štirih

Ste družabno in prijateljsko bitje, toda navsezadnje dobro veste, da je edina oseba, ki jo resnično potrebujete, vi sami. Obenem ne marate konfliktov, zato bi se rade volje spremenili v muho na zidu takoj, ko ste priča prepiru ali drugim negativnim okoliščinam. Prav tako ne prenesete kritik in ogovarjanja na svoj račun, zato bi vam sposobnost nevidnosti zelo prav prišla v različnih kočljivih okoliščinah. Seveda je ne bi nenehno uporabljali, le takrat, ko je ogrožena vaša nečimrna narava.

Škorpijon

(24. oktober do 22. november)

Sposobnost prehajanja skozi predmete kot maščevalec Vision

Škorpijoni so skrivnostni in izmuzljivi, zato je sposobnost prehajanja skozi predmete njihova idealna nadnaravna moč. Čeprav v njem bruha na milijone različnih čustvenih odtenkov, navzven deluje miren in hladen, kar pomeni, da nihče ne more v popolnosti spoznati vaše poglobljene narave. Tako kot Vision, eden izmed Maščevalcev, neutrudno razkazuje svojo paleto nadnaravnih moči, tako tudi ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, na zunaj delujejo brezhibno, samozavestno in neomajno.

Strelec

(23. november do 21. december)

Sposobnost teleportacije kot mutant Kurt Wagner oz. Nightcrawler

Svoboda, neodvisnost in potovanja so vaši najpomembnejši življenjski cilji, zato bi bila vaša idealna nadnaravna moč sposobnost teleportacije oziroma prenosa lastnega telesa. Le kaj je boljšega kot potovati od enega kraja do drugega, videti in doživeti vse, kar nam svet ponuja, in se obenem ne ukvarjati s prtljago in letalskimi vozovnicami? Ljudje, rojeni v znamenju strelca, se zlahka povezujejo z drugimi ljudmi, s pomočjo teleportacije pa bi še izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti, ki včasih niso ravno najboljše.

Kozorog

(22. december do 20. januar)

Sposobnost neranljivosti kot Superman

Kozorogi so predani odgovornosti in disciplini, zato se vedno trudijo od sebe dati vse najboljše. Da bi vedno ostali zvesti svojim ambicioznim ciljem in odgovorni naravi, bi z največjim veseljem zgrabili priložnost, da bi pridobili nadnaravno moč neranljivosti, saj bi s tem poskrbeli za idealno delovanje in brezhibne rezultate. Kdo ve, s svojo trmasto in vztrajno naravo jim lahko to morda nekoč tudi uspe.

Vodnar

(21. januar do 18. februar)

Sposobnost jasnovidnosti kot mutantka Jean Grey

Vodnarji so znani po svoji vizionarski in ekscentrični naravi. Prihodnost vidijo po svoje, zato je povsem samoumevno, da bi bila njihova idealna nadnaravna moč sposobnost napovedovanja prihodnosti. Glede na njihovo človekoljubno držo bi svojo nadnaravno moč zagotovo uporabili v dobre namene. Paziti morajo le, da pri reševanju človeštva ne pozabijo reševati tudi svojih osebnih težav.

Ribi

(19. februar do 20. marec)

Samozdravilske sposobnosti kot mutant Deadpool

Ribi je sočutno in nežno znamenje, katerega edini cilj v življenju je povezovanje z drugimi. Res pa je, da se predstavniki rib radi smilijo sami sebi in se zato prevečkrat znajdejo v vlogi žrtve. Če bi posedovali nadnaravno sposobnost samozdravljenja, bi s tem pridobili samozavest in pomembnost, s čimer bi njihova mučeniška samopodoba hitro zbledela. Tako bi se lažje osredotočili na težave in tegobe drugih, namesto na poveličevanje svojih.