Najbolj dvolični horoskopski znaki: Pred vami se smehljajo, za hrbtom pa vas obirajo!

Najbolj dvolični horoskopski znaki: Pred vami se smehljajo, za hrbtom pa vas obirajo! (foto: shutterstock) shutterstock
26. 3. 2021

Ah, obrekovanje ... Ni lep občutek, če je človek tarča grdih govoric, kajne?

Če gre verjeti astrologiji, na to, kako nagnjeni smo k obrekovanju drugih ljudi, vpliva tudi datum našega rojstva oziroma horoskopsko znamenje, v katerem smo rojeni. Katera pa so tista znamenja, ki veljajo za najbolj nagnjena k obrekovanju?

Škorpijon

Njim je najtežje verjeti. Škorpijoni se radi pretvarjajo, da so neustrašni in brezčutni, v družbi bodo le redko pokazali svoj pravi obraz in v tem ne vidijo čisto nič slabega. Mislijo, da je povsem v redu, da se drugim predstavljajo v drugačni luči oziroma kot drugačne osebe, vse dokler družba to sprejema. Zato: previdno s tem, kaj jim razkrijete o sebi, saj se vam lahko to hitro maščuje.

Dvojčka

Dvojčki ne vedo, kako naj komunicirajo, a dobro vedo, kako ljudi prepričati, naj jim zaupajo, medtem ko jim za hrbtom snujejo maščevanje. Pozor: ne spoštujejo moralnih načel in ne sprašujejo se, ali je tisto, kar počnejo tarči svojega maščevanja, prav ali narobe. Skušajte se jim ne zameriti, sicer ...

Lev

Levi so radi v srediču pozornosti. Znajo biti tudi zelo dvolični, radi vidijo, da vse poteka natanko tako, kot so si sami predstavljali, da bo potekalo. Hočejo, da se zadeve odvijajo pod njihovimi pogoji, če pa se to ne zgodi, znajo hitro pokazati svoj pravi obraz in človeku obrniti hrbet. Bodite pozorni na njihovo vedenje, saj boste tako lahko hitro prepoznali signale za nevarnost.