Najbolj ekstovertirana družabna horoskopska znamenja: Je med njimi tudi vaše?

Najbolj ekstovertirana družabna horoskopska znamenja: Je med njimi tudi vaše? (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2021

Katera znamenja so tista, ki jim nikoli ni težko navezati stika, začeti pogovora in druženje predstavlja eno izmed prioritet njihovega življenja?

Strelec

Strelci se zelo dobro zavedajo, da so družabni ljudje zelo odzivni, zato se zanimajo za druge, sprašujejo, komentirajo in prisluhnejo. Zlahka začnejo pogovor in hudomušno se znajo nasmejati vsaki anekdoti, tudi tisti, na njihov račun. Všeč so jim družabni stiki, potrebujejo pozornost in so ljubitelji zabav, kjer držijo pokonci tudi najbolj zadržane. Strelci radi gredo med službo skupaj na kosilo ali na kavo s sodelavci, zato so med delovnim časom bolj srečni in produktivni. Vedno najdejo razlog, da kosilo ali večerjo jedo v dobri družbi. Tudi potujejo najraje v družbi, saj se v samoti in osamljenosti počutijo nezadovoljne. Ko se pojavijo v novem okolju s simpatičnimi gestami takoj osvojijo sogovornika in začno prijeten klepet, zato so v družbi med najbolj zaželenimi.

Vodnar

Vodnarji si brez druženja sploh ne predstavljajo svojega življenja. Pogovor je za družabne vodnarje veliko pomembnejši kot ljubezenske zadeve, delo ali dolžnosti. Druženje je preprosto povedano vodnarjev način življenja, saj ga razume kot sredstvo sproščanja pozitivne energije in dobre volje, hkrati pa je druženje tudi njegova oblika zabave, ki aktivno pripomore k ustvarjanju in realizaciji njegovih ciljev. Najboljše ideje se vodnarju rodijo ravno na sproščenih druženjih, kjer ima priložnost sklepati nova zavezništva. Vodnar je tisti, ki zna s prodornim pristopom začeti pogovor in ga seveda tudi voditi. Ker je tako zanimiv, mu drugi z lahkoto sledijo. Hitro splete vezi tudi z neznanci, saj ga zelo zanimajo njihova drugačna obzorja. Močne prijateljske vezi ohranjajo vodnarjeve možgane zdrave, saj družabne dogodivščine od njega zahtevajo, da je mentalno aktiven.

Oven

Ko se pri ovnu pojavi slaba vest, ker je kakšno uro dlje ostal na kavici s prijatelji, se vedno močno zaveda, da je druženje s prijatelji dobro za njegovo zdravje in počutje. Z druženjem oven krepi svoj imunski sistem in deli svoja mnenja, kar je zanj ključnega pomena. Druženje pomaga ovnu izboljšati počutje, prav tako v njegovih kočljivih situacijah tudi zdravi slabo počutje. Oven obožuje predvsem stike v živo, saj interakcije preko socialnih omrežij zanj nimajo tako velikega učinka, ker se ne more postaviti s svojim čudovitim videzom in seveda prejeti komplimentov na svoj izgled. Oven ima v svojem življenju veliko znancev, z vsakim je povezan na svojstven način in nima težav s tem, da ne bi izrazil svojega mnenja. Ljudje obožujejo njegov simpatičen način komuniciranja, saj z njim oven povzroča zelo zabavno in sproščeno ozračje.

Dvojčka

Dvojčkov moto je brez druženja ne morem živeti. Najboljše se klepetav dvojček počuti, ko ga doleti priložnost prisluhniti drugim, si izmenjati zamisli ter si vzeti dovolj časa za medsebojne stike. Zato se dvojčki s svojimi sodelavci radi družijo tudi v prostem času, da s tem še dodatno povečajo svoj krog poznanstev. Družabno življenje je njihova pomembna stalnica, ki jim pomaga, da na lažji in hitrejši način dosegajo zastavljene cilje, saj znajo konstruktivno usmeriti vso pozitivno energijo, v ustvarjanje rezultatov. Še bolj ustvarjalni, zadovoljni in kreativni so dvojčki takrat, kadar prejemajo pri delu pozitivno motivacijo prijetnih sodelavcev in se v delovnem okolju počutijo dobro sprejete. Ekstrovertirani in družabni dvojčki imajo zaradi svoje družabnosti boljši imunski sistem in so tako manj dovzetni za razne težave.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo