Najbolj in najmanj iskreno znamenje horoskopa: Je med njimi tudi vaše?

Najbolj in najmanj iskreno znamenje horoskopa: Je med njimi tudi vaše? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 10. 2019

Vsi se kdaj znajdemo v situaciji, ko prikrijemo kakšno zadevo ali pa jo povemo drugače, še posebej rojeni v znamenju dvojčka. Oven pa je tisti, ki slovi po tem, da se prebija skozi dobro in slabo s svojim direktnim in iskrenim pristopom.

"Iskrenost je moja vrlina ..." - OVEN

Prvo znamenje zodiaka, najbolj odprto, najbolj direktno in najbolj iskreno je zagotovo oven. On je tisti, ki se enostavno težko zadrži, da ne bi povedal zadev takšnih kot so, tudi če čuti, da bo to nekoga zabolelo ali prizadelo. Za ovna lahko trdimo, da bo tudi čez nekaj mesecev ali let poznanstva takšen, kot je bil na začetku. To je posameznik, ki ne naklada in ne obljublja nemogočega ampak ponudi tisto, kar ve da lahko izpolni.

Ko oven nekaj hoče ali želi, bo to tudi povedal. Ko mu določen odnos več ne ustreza, se nikoli ne bo sladko nasmihal, ampak bo direktno povedal, kaj je tisto, kar ga moti. Ko potrebujete nekoga, ki vam bo svetoval, kaj je res dobro za vsa, je oven najboljša izbira, saj vam bo znal na glas povedati, da vam nova frizura sploh ne pristaja. Torej, če imate prijatelja ovna, lahko mirno spite, tudi če ste mu zaupali pikantno skrivnost.

Neiskreno znamenje: Dvojčka

Znamenje, ki sicer zelo rado govori, razpravlja, vendar večkrat pove zadeve drugačen kot so, je dvojčka. Čeprav obljubljajo zvestobo v prijateljskih odnosih in iskrenost, katero velikokrat izpostavljajo, jim ni najbolj verjeti. Tako so polni vseh informacij in vtisov, da v svoji zbeganosti večkrat pozabijo, da so obljubili, da nečesa ne bodo izdali. Ali pa enostavno pozabijo, da so vam obljubili, da bodo vedno tukaj za vas, saj jih čaka toliko zanimivih opravkov.

Ko dvojčku nekaj ni všeč, se je sposoben narediti, da je navdušen, ko pa se obrne drugam, svojega nezadovoljstva ne bo več držal v sebi. Njegove obljube so večkrat spolzke, zato se nanj ne morete popolnoma zanesti. Če dvojčka sprašujete, kakšni ste v novih hlačah, lahko že v naprej predvidevate, da bo odgovoril, da vam odlično pristojijo, tudi če imate vi občutek, da izgledate deset kilogramov težji. Prijatelju dvojčku intimnih skrivnosti raje ne razlagajte, če ne želite, da o jih izve še kdo drug.

Pripravil: Horoskop.si