Najbolj panična znamenja zodiaka: Preverite, če je med njimi tudi vaše!

Najbolj panična znamenja zodiaka: Preverite, če je med njimi tudi vaše! (foto: Foto: Shutterstock Shutterstock) Foto: Shutterstock Shutterstock
Vir: Story
25. 7. 2021

Umirjenost je pomemben ključ do zadovoljstva, vsi pa se kdaj znajdemo pred situacijo, ko se nam zamajejo tla pod nogami in nas zagrabi panika. Katera znamenja zodiaka pa veljajo za najbolj panična?

TEHTNICA

Tehtnica je sicer na prvi pogled zelo umirjeno znamenje, v notranjosti pa je zelo nervozno in večkrat tudi zelo panično. Tehtnice se težko soočajo z novostmi in spremembami, zato jih, ko se te pojavijo, lahko zagrabi panika pred neznanim. Globoko v sebi resnično želijo vsem ugajati, zato jih je strah tudi tega, da bi jih kdo črtal iz življenja. Če jih razjezite, se bodo prelevili v arogantno osebo, ki lahko doživi tudi kakšen kolerični napad. Zaskrbljeni zaradi velikih odločitev so običajno najbolj panični glede tega, da ne bi imeli urejenega življenja. Ko so v fazi izobraževanja, jih grabi panika, da jim slučajno ne bi uspelo priti do konca. Tudi gora obveznosti, ki zahtevajo spontane rešitve, lahko tehtnico močno obremeni, celo tako, da se začne močno potiti.

VODNAR

Vodnar je oseba, ki jo skrbi, kako bo sprejeta in kako jo vidijo drugi, in postane panična, če dobi občutek, da je sama. Čeprav so vodnarji znani po svojih odločnih neodvisnih potezah, jih večkrat zagrabi panika. Bojijo se, da jih nekdo, ki jim je pri srcu, morda ne bo več sprejemal tak­šnih, kot so. Nočejo se odreči svoji individualnosti, zato jih skrbi, kako se bodo prilagajali. Stroga pravila vodnarja zelo prestrašijo, zato postanejo zelo nervozni, ko se od njih pričakuje, da bodo upoštevali določena pravila. Ne želijo ogrožati drugih, vendar postanejo preveč nervozni, če delujejo pod okriljem nekoga drugega. Tudi majhne stvari lahko vodnarja vržejo iz tira, zlasti takrat, ko je v gneči in ga je strah, da morda ne bo boljši od drugih.

DEVICA

Device so najbolj organizirano znamenje, zato tudi najbolj izpostavljene, ko govorimo o paniki, zlasti če se jim njihovi načrti poderejo. Ko se pojavi ovira ali nepredvidena sprememba, hitro začnejo delovati panično. Poskušajo držati razpoloženje pod nadzorom, vendar jih izdajo njihovi nervozni pogledi in kretnje. Device bi se morale naučiti, kako se znebiti živčnosti in neprestanega analiziranja, kaj bi se lahko zgodilo. Nemočne so tudi takrat, ko se pojavi splošen problem. Takrat takoj vklopijo svojo preventivo in začnejo panično iskati rešitve. Niso vajeni plavati s tokom in biti spontani, zato jih skrbi tudi urejenost njihovega življenja in razmerja. Če se njihovi načrti ne uresničijo, nastopita strah in panika.

RIBI

Ko ribe prejmejo resnično slabe novice, jim srce začne nenadzorovano razbijati, zgrabi jih panika. Roke se jim začnejo tresti, njihov um začne nenadzorovano tavati. Obremeni jih tudi nesreča drugih, saj vedno želijo pomagati. Ribe uživajo same s sabo in včasih sanjarijo tako močno, da načrti odplavajo vstran. Takrat postanejo panični in se začnejo zavedati realnosti. To vodno znamenje je zagotovo zelo občutljivo, zato se paniki težje izogne. Ribice večkrat skrbi, da bi bile izobčene, da ne bi bile ljubljene in sprejete. Panika se pri njih pojavi tudi takrat, ko so že dlje časa samske, saj se začne prepletati občutek, da morda nikoli ne bodo srečno zaljubljene. Večkrat pa se znajdejo v paniki tudi zaradi svojih lastnih dejanj.

www.sensa.si, www.horoskop.si

Sandra Bratuša // Fotografija: Shutterstock

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story