Najbolj prepirljivi horoskopski znaki: Preverite, ali je med njimi tudi vaš znak!

Najbolj prepirljivi horoskopski znaki: Preverite, ali je med njimi tudi vaš znak! (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
16. 7. 2021

Imate okoli sebe ljudi, pri katerih morate biti previdni, kaj boste povedali in kako boste to povedali, saj se vedno »ujamejo« na vsako besedo in vse skupaj večkrat obrnejo v konflikt?

Zapletejo se vedno, ko nekaj ni tako, kot so si določen trenutek zamislili. Katera znamenja zodiaka so najbolj prepirljiva?

BIK

Bik je sicer zelo umirjen posameznik, razen če se z njimi v določeni zadevi ne strinjate. Ko začne s prepirom, je z njim zelo težko ravnati, saj zna biti tudi maščevalen in zelo nesramen. Bik ne bo nikoli priznal, ko se moti, saj misli, da ima vedno prav. Prepričan v svoje misli in stališča spretno zagovarja vsako svoje dejanje. Bik ima rad red, zato se začne obnašati prepirljivo tudi, ko nekdo poleg njega ne upošteva redu, še posebej v njegovem domu. Vse stvari ima na svoje mestu in bik dobesedno znori, če mu jih kdo prestavi. Svojih načrtov ne mara prestavljati, v prepir se spusti tudi, če nekdo konstantno zamuja.

ŠKORPIJON

Škorpijoni se zelo hitro znajdejo sredi prepira, so glasni, energetsko močni in prepričani, da je to kar oni vidijo popolnoma prav.  Namerno vas bodo sredi prepira poskušali poškodovati s svojimi besedami, četudi jih niste želeli prizadeti. Prepirljivi postanejo tudi, ko dobijo občutek, da jim nekdo ne zaupa ali da jim laže. Takrat so sposobni škorpijoni povzročiti ogenj v streh. Ko so v svoji besni fazi je najboljše, da se jim umaknete in da ne drezate v njih. V prepir se škorpijon spusti tudi, ko nekomu nekaj razlaga in dobi občutek, da ga ta oseba ne posluša.

RAK

Z rojenimi v znamenju raka morate biti zelo nežni in seveda tudi previdni. Na splošno so mirni in čustveno inteligentni, vendar se, ko so v svoji muhasti fazi zelo hitro znajdejo v prepiru. V prepiru z njimi pričakujte, da bodo nesramni, večkrat celo vključijo zoprne zadeve iz preteklosti. Najbolj prepirljivi so raki običajno v medsebojnih odnosih, ki jih povezuje čustvena nota. Njihova neizpolnjena pričakovanja, ki jih pozabijo povedati na glas, so večkrat razlog, da raki zanetijo prepir. Ko so muhasti, se še hitreje znajdejo v prepiru.

DVOJČKA

Muhasti dvojčki prehitro rečejo tudi kaj takšnega, kar niso mislili, zato so mojstri v tem, da zanetijo prepir. Prepir z dvojčkom vam bo prinesel negativne izkušnje s škodljivimi besedami, vroče obtožbe in občutek, da ne veste kako se iz prepira iztrgati. Oni ne nehajo, tudi če je težava že rešena. Njihove reakcije na pogovor in opazke so v veliki meri odvisne od njihovega razpoloženja. Torej, njihovih reakcij in tega, ali se bodo zaradi nečesa začeli prepirati ali ne je težko predvideti. Prepir večkrat, še posebej v službenem okolju zanetijo s tem, ko širijo razne govorice, ki pa niso vedno resnične.

Pripravil: Horoskop.si